Filter
SJD
Kiina

Näytä kaikki suosittuja {lawstudies-sjd:plural} Kiinassa 2019

Oikeustieteen opiskelijat, jotka haluavat opettaa lakia jatko-opinnoissa, pitävät SJD: tä, joka tunnetaan muutoin oikeustieteen tohtoriksi. Tämä korkeakoulututkinto sisältää tiivistä tutkimusta ja tutkimusta, joka huipentuu julkaistavassa väitöskirjassa viiden vuoden kuluessa.

LLM (OTK) on kehittynyt lakitutkinto joka auttaa valmistaa opiskelijoita erikoistuneiden oikeudellisten koulutusta. Kurssit usein yhdistää tutkimus, työselostus, ja tutkielma. OTK ohjelmat usein kestää yhdestä kaksi vuotta.

Kiina pyrkii edistämään kehitystä ensimmäisen luokan yliopistoja. Kiinan 's talous on jo nyt maailman ' s toiseksi suurin ja kasvaa edelleen. Kokeminen sen kulttuuria ja ymmärtämään sen markkinoiden kasvu lisäävät urasi.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Suosittua {lawstudies-sjd:plural} Kiinassa 2019

Read More Read Less

Results

KoGuan Law School of Shanghai Jiao Tong University

Tohtori Juridinen Science (SJD, latinaksi, Scientiae Juridicae tohtori) Program, mallin Ph.D. ohjelmia muilla tieteenaloilla, on suunniteltu niille, jotka haluavat harjoi ... [+]

Tohtori Juridinen Science (SJD, latinaksi, Scientiae Juridicae tohtori) Program, mallin Ph.D. ohjelmia muilla tieteenaloilla, on suunniteltu niille, jotka haluavat harjoittaa akateemista uraa kuin opettajien ja tutkijoiden lain. Tämä erittäin valikoiva ohjelma on avoin vain hakijoille, joilla erottaa ennen akateeminen ennätys oikeudellisesti lupaavalta maksamatta stipendin, ja osoittaa suuria mahdollisuuksia valmiiksi tieteellinen väitöskirja vaaditaan laatua. SJD-ohjelma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden erinomaisen kansainvälisen oikeuden tutkinnon opiskella KoGuan Law School. Opiskelijat, joilla on erinomainen akateeminen valtakirjat ovat tervetulleita hakemaan meidän SJD ohjelmaan.... [-]

Kiina Shanghai
September 2019
Full-time
3 vuotta
Opetus kampuksella
Lue lisää suomeksi