Filter
PhD
Opiskelutyyppi: Kaikki Tahti: Kaikki

Vertaa Oikeustieteen tohtoriohjelmat Teknologiaoikeusssa

Oikeustieteen tohtorin tutkinto (PhD in Law tai Doctorate in Law, LLD tai LD) on syventävä jatkotutkinto, johon kuuluu laajaa, akateemista tutkimustyötä oikeustieteen alalla.

OTK tietotekniikan tutkinto antaa kehittynyttä osaamista ja täydellinen ymmärrys tietotekniikan lakia. Henkilö olisi mahdollisuus valita monenlaisia ​​aiheita. Valmistuttuaan voit työskennellä kansainvälisen tiedustelu-upseeri, tai IT-valvonta sekä muun ammatteihin.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin, Tutustu Oikeustieteen tohtoriohjelmaa Teknologiaoikeusssa 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän

1 tulosta kohteessa Teknologiaoikeus

Université de Montréal Law Faculty

Innovaatio-, tiede-, teknologia- ja oikeudellinen vaihtoehto antaa opiskelijoille mahdollisuuden pohtia oikeudellisia, sääntely- ja eettisiä kysymyksiä, jotka liittyvät i ... [+]

Innovaatio-, tiede-, teknologia- ja oikeudellinen vaihtoehto antaa opiskelijoille mahdollisuuden pohtia oikeudellisia, sääntely- ja eettisiä kysymyksiä, jotka liittyvät innovaatioon eri aloilla, kuten bioteknologiassa ja lääketieteessä, tietotekniikassa ja tietojenkäsittelyssä, luonnonvaroissa ja ympäristössä.

Vankka opetussuunnitelma, joka sekoittaa teoreettisia ja sovellettuja näkökulmia

Kursseja opettavat ensiluokkaiset professorit ja osa-aikaiset harjoittajat, jotka harjoittavat lakimiehiä, jotka perustuvat teoreettisen ja sovelletun näkökulman yhdistämiseen. Lisäksi opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa soveltavaa tutkimusta tai harjoittaa harjoittelua julkisissa tai yksityisissä organisaatioissa Kanadassa tai ulkomailla.... [-]

Kanada Montreal
Request Info
Englanti,Ranskalainen
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi