PhD kansainvälisen oikeuden ja valtiosopimusoikeuden

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Euclid, kansainvälisen hallitustenvälisen järjestön yliopistollisen toimeksiannon tarjoaa valita opiskelijoille yleisön ulkoisen (etäisyys tai online-tilassa) koulutusohjelman nimeltään DILT tai EUCLID tohtoriksi kansainvälisestä oikeudesta ja valtiosopimusoikeuden (joka on täynnä PhD). Julkisena voittoa tavoittelematon laitos, EUCLID pystyy tarjoamaan kohtuuhintaisia, vähän opetusta ohjelmia.

Tämä online LLM kansainvälisessä oikeudessa, oli 90 Yhdysvaltain hyvityksiä enemmän kuin kandidaatin, on maailman ainoa PhD ohjelmia tällä alalla, tarjoamia hallitustenvälinen organisaatio itse perustettu kansainvälisen oikeuden mukaan (European University Institutessa tarjoaa tohtori Law yleisemmin).

Osittainen apurahat on saatavilla ECOWAS asukkaiden ja pysyvää henkilökuntaa välisiä organisaatioita.

Tieteellistä esitystapaa:

Tämä jatko-ohjelma Tutkinto keskittyy todelliseen käyttöön valtioiden ja kansainvälisten järjestöjen, eikä eteneminen akateemisen osaamisen sen itsensä vuoksi.

Tämä ohjelma on suunniteltu käytettäväksi ammattimaisten diplomaattien työtä EUCLID osallistuvat valtiot ja voidaan pitää erinomaisena reitti uran sisällä viranomaistahoille, kansainvälisistä asianajotoimistoista, kansalaisjärjestöjen ja kansainvälisten järjestöjen kanssa. Se on myös hyvin sopii asianajajien (asianajajat, asianajajia) haluavat hankkia korkeamman tason kansainvälistä oikeudellista asiantuntemusta, jonka kandidaatti tilitietojen.

Kannalta akateemisen etenemisen EUCLID tarkoituksena on tarjota uskottava johtavan polun päässä OTK (24 op) MSc (ylimääräinen 12 op) ja lopulta FT (toinen 25 opintopisteen kursseista tai suunnatun tutkimuksiin, jonka jälkeen väitöskirjan) .

Tietyissä parametreja, ohjelma on muokattavissa, jossa valinnaisia ​​kursseja keskittyen:

 • kansainväliset järjestöt
 • International Business Law
 • Eurooppa-oikeuden
 • merioikeus
 • Sopimuksen laatimiseen, neuvottelu ja sovellus.

OPETUSSUUNNITELMA:

Pakolliset kurssit:

 • ACA-401L (International Academic ja Legal kirjoittaminen)
 • TPH-499 (Argumentatation ja kriittisen ajattelun)
 • LAW-INT1 (International Law ydinosa 1)
 • LAW-INT2 (International Law ydinosa 2)
 • OPINNÄYTETYÖ (Väitöskirja, 25 Yhdysvaltain op)

Valinnainen / valinnaisia ​​kursseja (luettelo ei ole tyhjentävä):

 • DIP-406A (Kansainväliset järjestöt)
 • LAW-INT3 (USA näkökulmasta)
 • LAW-LOS (merilain / Laki of the Seas)
 • LAW-ICJ (merilain / Laki of the Seas)
 • LAW-vero (International verotuskysymykset)
 • OTK-IIP (International Intellectual Property)
 • OTK-IBL (International Business Law)
 • OTK-ISDS (Investor-tilassa riitojenratkaisumenettelyn)

PROFESSIONAL TULOS:

Tämä ohjelma toimittaa paitsi tunnustettu credential, arvokas oikeudellinen tilintarkastajia, mutta todellakin todellinen asiantuntija-tason osaamista keskeisiä näkökohtia kansainvälistä oikeuskäytäntöä. Se parantaa huomattavasti pätevyyden ja uranäkymiä diplomaatteja, virkamiehiä, asianajajia, kansainväliset konsultit ja erikoistuneita toimittajia tai tekijöiden. Se soveltuu hyvin henkilöille etsivät korkean tason uran valtion palveluksessa, kansainvälisten järjestöjen ja yliopistomaailmassa.

Kriteereillä:

Hakijoilla on oltava ylempi korkeakoulututkinto tai sen kansainvälinen vastaava soveltuvalta alalta, jonka on antanut laitos, joka on asianmukaisesti tunnustama kansallinen viranomainen (opetusministeriön korkeakoulu tai vastaava elin). Valtion tukemien hakijat (jotka ovat jo valtion henkilöstön) voidaan hyväksyä ilman ylempää korkeakoulututkintoa, jos heidän koulutustaso ja kokemus katsotaan riittäväksi. EUCLID voi vaatia näitä osallistujia loppuun sillan kursseja ennen ilmoittautumalla ohjelmaan. Sujuva Englanti (suullinen ja kirjallinen) vaaditaan ja testataan. Opiskelijoiden odotetaan olevan paikallaan varaamaan vähintään 10-15 tehokasta tuntia opiskelua viikoittain.

ILMOITTAUTUMINEN AIKATAULU:

EUCLID on meneillään ilmoittautuminen (saanti) tämän ohjelman. On hyväksyttävää soveltaa useita kuukausia etukäteen, mutta se on suositeltavaa käyttää 60-40 päivää etukäteen. Yleisö lähtö kohdennetaan ensin tullutta palvellaan ensin perusteella.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO).

EUCLID is, like the European Central Bank, NATO or the African Union, an international intergovernmental organization (IGO). Näytä vähemmän
Washington , Banjul , Bangui , Keski-Afrikan tasavalta verkossa , Gambia Online + 4 Lisää Vähemmän