Päällikkö LegalTech (LLM)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

137788_Slide4.PNG

Ohjelman tavoitteena on valmistaa korkeasti päteviä ammattilaisia, joilla on laaja valikoima monitieteisiä osaamista laissa ja tekniikoissa.

IoE (Internet of Everything) vaikuttaa lailliseen osa-alueeseen, joten lakimiehille on elintärkeää ymmärtää tekniikan ala. Ohjelman tavoitteena on kattaa tällaiset tekniikat (mutta ei niihin rajoittuen): keinoäly, suurdatanalytiikka, avoimen datan uudelleenkäyttö, lohkoketju, joukkotoiminta, semanttinen ja muut uusimmat häiritsevät tekniikat, myös gamification.

Ohjelman aiheet ovat keskittyneet GDPR, IP, verkkoturvallisuus, tietoverkkorikollisuus ja oikeuslääketiede, Fintech, Regtech, AI & Law, semanttinen lakiverkko, robotiikka ja muut.

Opinnot eroavat muista ohjelmista, koska opiskelijat osallistuvat hakatoneihin, kokouksiin, työpajoihin, kansainvälisiin ja alueellisiin kilpailuihin, ja heillä on ainutlaatuinen tilaisuus luoda oma legaltech startup ja MRU Legaltech startup vyöhyke. Osallistuminen ohjelmaan on joustavaa, koska kaikki materiaali toimitetaan verkossa. Tietysti suosittelemme varaamaan kaiken aikaa tähän fantastiseen seikkailuun, jotta saat mahdollisimman paljon hyötyä ohjelmasta.

Siitä huolimatta, tutkimukset pelataan, joten sinusta tulee yksi ensimmäisistä opiskelijoista, jotka oppivat kuinka pelaamista voitaisiin käyttää eri alueilla ja aloilla.

Ohjelma on suunniteltu perustuen markkinoiden tarpeisiin:

 • Lakimiehet tarvitsevat uutta teknologista ja liiketoimintaosaamista;
 • Teknologian kehitys vaikuttaa laillisten palvelujen markkinoihin;
 • Kehittyvät legaltech-aloittavat yritykset tarvitsevat erityiskoulutetut lakimiehet.

Kansainväliset liikkuvuusmahdollisuudet

Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan ERASMUS +-liikkuvuusohjelmaan, joka antaa mahdollisuuden opiskella ulkomailla sijaitsevassa yliopistossa yhden tai kahden lukukauden ajan ja suorittaa harjoittelupaikkaa toisessa maassa.

Uramahdollisuudet

Akateeminen pätevyys mahdollistaa työskentelyn tutkijana (pääsy kolmannen syklin opintoihin) sekä psykologina erilaisissa yrityksissä, kansalaisjärjestöissä ja valtion laitoksissa. Erityisesti tutkinnon suorittaneet osaavat soveltaa saavutettuja tietoja ja taitoja henkilöstöhallinnossa, soveltaa psykologisia tekniikoita liiketoimintamaailmaan tiettyjen yritysten tehokkuuden lisäämiseksi.

Apurahojen mahdollisuudet

MRU tarjoaa paketin apurahoista, joita tarjotaan kansainvälisille potentiaalisille ja nykyisille täyden tutkinnon suorittaneille opiskelijoille. Kaikki mahdollisuudet on lueteltu tässä.

Sisäänpääsyvaatimukset

Hakijoilla on oltava oikeustieteen kandidaatin tutkinto yliopistoon pääsyä varten.

Englannin kielen taito - taso, joka ei ole pienempi kuin B2 (Euroopan neuvoston hyväksymän kielen viitekehyksen mukaisesti). Kaukainen englannin kielitesti on järjestetty niille, joilla ei ole IELTS- tai TOEFL-todistuksia.

Hakumenettely ja vaaditut asiakirjat

Seuraa 4 vaihetta:

 1. Täytä online-hakulomake osoitteessa apply.mruni.eu
 2. Lataa tarvittavat asiakirjat.
 3. Suojaa rekisteröinti maksamalla hakemusmaksu.
 4. Lähetä hakemuksesi.

Vaaditut dokumentit:

 1. Koulutusasiakirjat:
  1. Kandidaatin tutkinnon suorittaneille opiskelijoille: Korkeakoulututkinnon tai korkeakoulututkinnon sertifioidut todelliset jäljennökset akateemisten asiakirjojen jäljennöksistä. Asiakirjat on virallisesti käännettävä liettuaksi tai englanniksi.
  2. Huomaa: Lisäkoulutusasiakirjoja (kuten valtion tenttien tai yliopistoa edeltävän koulutuksen tulokset) saatetaan tarvita hakijan asuinmaan mukaan .
  3. Maisteritutkinnon suorittaneille: oikeaksi todistetut jäljennökset yliopiston transkriptiosta ja tutkintotodistuksesta (hakijan on oltava yliopistotutkinnon tai vastaavan ensimmäisen korkeakoulututkinnon vähintään kolmen vuoden opinnot). Asiakirjat on virallisesti käännettävä liettuaksi tai englanniksi.
 2. Englannin kielen taitojen tuloksia osoittava asiakirja.
  1. Kandidaatin tutkinnon suorittaneille opiskelijoille: vähintään taso B1; tasoja B1 vastaavien englannin kielen taitotodistusten arvioinnit: TOEFL-paperi 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, PTE-taso.
  2. Master-tutkinnon suorittaneille opiskelijoille: vähintään B2-taso, B2-tason vastaava englannin kielen taito: TOEFL Paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5.5-6.0.
  3. Huomaa: jos sinulla ei ole IELTS tai TOEFL, on mahdollista ottaa yliopiston järjestämä englanninkielinen englannin kielen testi. Valitse tämä vaihtoehto täytettäessä sovellusta. Tälle testille ei ole lisämaksua.
 3. Passikopio.
 4. Passityyppinen valokuva.

Opiskelijakokemuksemme

Sakartvelo-opiskelija oppi liettuaa lukemalla runoja, satuja

Haku: Ukrainan opiskelijan intohimo löytää paras kahvi

Korean opiskelijoiden lukeminen, ruoanlaitto enemmän karanteenin aikana

Serbialainen opiskelija: moderni Liettua on esimerkki serbille

Saksalainen opiskelija kasvoi rakastamaan vaaleanpunaisten juurikkaiden keittoa ja oppi tekemään sen

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... Lue lisää

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Näytä vähemmän