Päällikkö Advanced Corporation Law

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Päällikkö Advanced Corporation Law

Opiskele kansainvälisessä ja vertailevassa oikeudessa kirjan kirjoittaneessa paikassa. Sinun liitto Michigan Law avaa ovet ympäri maailmaa.

University of Michigan Law School tarjoaa Master of Advanced Corporation Law (MACL) -tutkinnon, jonka avulla opiskelijat voivat edetä urallaan. MACL-ohjelma on ensimmäinen laatuaan suunniteltu Yhdysvalloissa ja kansainvälisesti koulutetulle lakimiehelle, joka haluaa erikoistua Yhdysvaltain yrityslakiin ja arvopaperilakiin ja saada molemmista kansainvälisen vertailunäkökulman. Se on intensiivinen, tiukka, yhden kesän asumiskokemus, jonka avulla opiskelijat voivat ansaita täysimittaisen maisterin tutkinnon 12 viikossa.

Liittyminen MACL-ohjelmaan antaa lakimiehille aikaa pohtia käytäntöjään, esittää kysymyksiä matalan panoksen mukaisessa ympäristössä ja pohtia joitain ammatillisen työskentelyn teoreettisia perusteita. Lakikirjoittamisen professoreidemme yksilöllisellä valvonnalla he hiovat tutkimus-, analysointi- ja kirjoitustaitojaan, samalla kun taukovat pohtia kriittisemmin asiaa, jonka he ovat havainneet vaikeutta laskutettavan työaikana. Laajemman ja syvemmän juridisen tietämyksen valmistuneet MACL-opiskelijat ovat parempia lakimiehiä, parempia asianajajia ja parempia kollegoja. Valmistuttuaan Michigan Law tutkinnosta, MACL-opiskelijoista tulee pysyvä osa Michigan Law lakiyhteisöä, joka avaa ovet kollegiaaliselle ja ammattitaitoiselle ammattiverkostolle lähetteitä, neuvoja ja parempaa työtyytyväisyyttä varten.124137_Library_Skylights6.jpg

Opintosuunnitelma

Vietä yksi kesä - 12 viikkoa toukokuusta elokuuhun - opiskelemalla ja asumalla asuinpaikassa Michigan Law . Michigan Law tiedekunnan jäsenet ja ammattitaitoiset vierailevat professorit, jotka ovat asiantuntijoita kansainvälisessä ja vertailevassa oikeudessa sekä Yhdysvaltojen yritys- ja arvopaperilakeissa, MACL-tutkinnon kurssityöt ja kirjoitusharjoitukset on suunniteltu tarjoamaan älyllisesti rikas valmistelu tuleville johtajille kansainvälisissä yrityksissä harjoitella.

20 opintopisteen opinto-ohjelma sisältää kolme pakollista kurssia, kolme valinnaista kurssia ja kirjoittamisvaatimuksen. Kirjoitusprojekti ja siihen liittyvä tutkimuskokoelma kestävät 12 viikkoa kokonaan.

Vuoden 2020 opetussuunnitelma:

Peruskursseja:

 • Yhdysvaltain yrityslaki globaalissa tilanteessa
 • Yhdysvaltain arvopaperilainsäädäntö globaalissa yhteydessä
 • fuusiot
 • Tutkimuskeskustelu

valittavien:

 • Kansainväliset tarjoukset,
 • Globaali vaatimustenmukaisuus,
 • Globaalit yritysorganisaatiot,
 • Kansainvälinen yhtiövero

Luokkahuonekokemusta täydentävät opetussuunnitelman ulkopuoliset tapahtumat, kuten keskustelut oikeustieteellisten tutkijoiden ja harjoittavien lakimiesten kanssa, henkilökohtainen sovittaminen tiedekunnan kanssa avustusta kirjoittamista koskevissa vaatimuksissa, verkostoitumismahdollisuudet Michigan Law alumnien kanssa ja sosiaaliset toimet pitkäaikaisten kollegiaalisten suhteiden kehittämiseksi.

Tiedekunta

MACL-tiedekunnassa on huomattavat valtakirjat ja kokemus. 2020-ohjelmaan osallistuu professoreita, jotka työskentelivät Los Angelesin, New Yorkin ja Washington DC: n korkeimmissa lakitoimistoissa, kuullaan Etiopiassa, Indonesiassa ja Kalifornian osavaltiossa yhtiöoikeusuudistuksista, johtivat American Law and Economics Associationia ja yhteistyökumppaneita. - kirjoittanut johtavan arvopaperilainsäädännön oppikirjan. MACL-professorit tuovat kesäkeskuksen ohjelmiin opetuspalkintoja, käytännön kokemusta ja syvällistä tietoa Yhdysvaltojen ja ulkomaisista lainkäyttöalueista, jotta opiskelijat voivat siirtyä yritystyöhön tai viedä yrityskäytännöt seuraavalle tasolle.

123659_016-readingroom-12-27-11-122-fused-dc4.jpg

Pääsyohjeet

Hakijoiden on oltava käytännössä lakimiehiä tai heillä on oltava käytännön tason lakitutkinto Yhdysvalloista tai ulkomailta. Lisäksi vaaditaan korkeaa englannin kielen taitoa lukemisessa, kirjoittamisessa, puhumisessa ja kuuntelemisessa, mikä ilmenee iBT TOEFL -pistemäärästä 100, IELTS-pisteet vähintään 7,0 tai muista todisteista englannin kielen taitosta. Hakijat, jotka asuvat Australiassa, Kanadassa (muut kuin Quebecissä), Irlannissa, Uudessa-Seelannissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Yhdysvalloissa (muut kuin Puerto Rico) ja jotka ovat suorittaneet tiukan kokopäiväisen ohjelman, joka kestää vähintään kolme vuotta -Toisen valtion toissijaista koulutusta ei vaadita toimittamaan englanninkielisiä testituloksia.

Kuinka hakea

Suurin osa hakijoista jättää hakemuksensa Law School Admissions Councilin (LSAC) verkkosivustolla : www.lsac.org . Voit myös ladata PDF-sovelluksemme ja lähettää sen toimistoomme. Lataa sovellus täältä.

Sovelluksen tarkistuslista

 • Täytetty hakulomake
 • Ansioluettelo tai yhteenveto
 • Lauselma tarkoituksesta
 • Viralliset tekstikirjoitukset (JD tai LLB, vastaavat; syventävät tarvittaessa)
 • Kaksi suositusta
 • Muille kuin äidinkielenään englanninkielisille: TOEFL- tai IELTS-raportti

kotelo

Asuminen ei sisälly ohjelmaan. Michiganin yliopiston asuntolahuoneistoissa on kuitenkin saatavana kampuksella sijaitsevia asuntoja, ja Ann Arborin kesävuokrausmarkkinat ovat yleensä melko vahvat siten, että kalustetut ja kalustamattomat huoneistot ja talot löytyvät kävelymatkan päässä lakikoulusta. Ohjelmaan hyväksytyt opiskelijat saavat lisätietoja auttamaan heitä asuntohaussa.

Lukukausimaksu ja maksut

 • 30 763 dollaria Michiganin asukkaille
 • 32 263 dollaria muille kuin Michiganin asukkaille

Kesän 2020 tärkeät päivämäärät

14. toukokuuta - Kaikkien opiskelijoiden on saaputtava Ann Arboriin iltapäivään mennessä.

15. toukokuuta - Pakollinen opastus kaikille MACL-opiskelijoille. Pakollinen viisumin sisäänkirjautuminen kansainvälisille opiskelijoille.

18. toukokuuta - 12. kesäkuuta - MACL-luokkien 1. moduuli.

25. toukokuuta - Ei luokkia (muistopäivän loma)

15. kesäkuuta - 10. heinäkuuta - MACL-luokkien toinen moduuli.

3. heinäkuuta - Ei luokkia (Yhdysvaltain itsenäisyyspäivän loma)

13. heinäkuuta - 7. elokuuta - MACL-luokkien kolmas moduuli.

27. heinäkuuta - Ei luokkia (välitauko)

8. elokuuta - MACL: n aloitusseremonia ja ohjelman päättäminen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law S ... Lue lisää

The University of Michigan Law School in Ann Arbor is one of the world’s finest institutions of legal education. Housed in the Cook Quadrangle on the University of Michigan’s central campus, the Law School is unmatched for beauty and is superbly functional for its residential and scholarly community. The School has a sizable and diverse faculty, with many preeminent in their fields. The careers of alumni also speak eloquently to the strength of the School; our graduates are leaders serving with distinction in the public, private, and academic sectors in this nation and beyond. Näytä vähemmän