OTK

Yleistä

Ohjelman kuvaus

OTK Kansainvälisille opiskelijoille

Tervetuloa Cleveland-Marshallin kansainvälinen OTK ohjelma! Tarjoamme opiskelijoille ympäri maailmaa mahdollisuuden saada kehittynyttä tutkinto ABA-akkreditoitu American Law School kilpailukykyiseen hintaan. Teemme niin tarjoamalla poikkeuksellisen opettaja-to-opiskelija-suhde, erinomainen tiedekunnan ja henkilökohtaisesti räätälöityjä opinto-ohjelmaan. Koska Law School, jonka valmistuneet kuuluu Justices Ohion korkein oikeus, liittovaltion tuomari, jäsenet Yhdysvaltain edustajainhuoneen, Cleveland pormestarit, ja monet muut erottaa oikeusoppineet, kansalais- ja yritysjohtajat, olisimme mielellämme harkita teitä osana meidän perhe.

Sovellusvaatimukset

Jotta voidaan harkita kansainvälisen OTK ohjelma, sinun on hankittava (ja todistettava):

1.A Law tutkinto: Laki tutkinto akkreditoitu ulkomaisen lain kouluun tai yliopistoon.

  • Antakaa alkuperäinen tutkinto antaa, jossa virallinen käännös (jos ei säädetä Englanti);
  • Antakaa koko alkuperäisen transkriptio antaa, jossa virallinen käännös (jos ei säädetä Englanti).

2.English Taito: Jos Englanti ei ole äidinkieli, tai jos olet saanut tutkinto yliopistossa, jossa Englanti ei ole virallinen opetuskieli, sinun on osoitettava riittävä taito Englanti kielellä. Tämä voidaan yleensä tehdä tarjoamalla TOEFL pisteet vähintään 100 tai IELTS pisteet vähintään 7. Hakijat, jotka on saatu hieman pienempi tulokset voidaan myös harkita, jos niiden akateeminen ennätys ja muut niiden soveltamista tiedoston oikeuttaa tällaisen poikkeuksen.

3.Personal Statement: Henkilökohtainen lausuma, jossa selitetään, miksi haluat saada kansainvälisen OTK tutkinto, kiinnittäen erityistä huomiota kysymykseen siitä, miksi haluaisit tehdä niin Cleveland-Marshall College of Law.

4.Reference Letters: Kolme viittaus kirjeitä, mieluiten joista kaksi lakiin Professorit ja yksi oikeudellinen työnantaja.

Kun olet suorittanut neljä edellä mainitut vaatimukset, lataa Hakemus OTK ohjelma (tässä), täytä se huolellisesti ja postita koko paketti, sertifioitujen sähköpostitse osoitteeseen: Cleveland-Marshall College of Law, toimisto Hakutoimisto, 1801 Euclid Ave., LB 138, Cleveland, OH 44115-2214 Law School pitää yleensä hakemukset saapuvat ennen huhtikuun 1 seuraava syyslukukauden

Valmistuminen vaatimukset

Kun myönsi, jotta jatko International OTK ohjelma ja saada tutkinnon, sinun on täytettävä kaikki seuraavat vaatimukset: 1.Successfully täydellinen 24 luotto tuntia oppimista; 2.Of ne 24 luotto tuntia, läpäistyään seuraavat pakolliset kurssit:

  • Johdatus Yhdysvaltain laki;
  • Yksi anglosaksisessa Course (Oikeudenloukkaukset, sopimukset tai omaisuus), arvosanalla "C" tai parempi;
  • Yksi kurssi täyttävä Ylä-tason kirjoittaminen vaatimukset;

3.Register vähintään 8 luotto tuntia per lukukausi; ja 4.Obtain kertyviä GPA (Grade pisteiden keskiarvo) 2,0 tai enemmän.

HUOM ON istunnon lakimiestutkintoon

Vaikka laki koulu on mielellämme opiskelijoille, jotka haluavat istua baarissa - joko Ohion osavaltion tai muualla, on tärkeää huomata, että asetetut vaatimukset kunkin valtion lakimiestutkintoon ovat erilaisia, ja se voi vaihdella huomattavasti alkaen Valmistuminen edellä asetetut vaatimukset. Vastaavasti opiskelijat, jotka aikovat istua lakimiestutkintoon tulisi ilmoittaa kouluun ennen kuin ne aloittavat opinnot, jotta koulu voi paremmin räätälöidä opintosuunnitelman heidän tarpeisiinsa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Cleveland-Marshall is a student-centered law school dedicated to creating opportunities. As part of its strategic plan, the school looks to enroll a diverse set of individuals.

Cleveland-Marshall is a student-centered law school dedicated to creating opportunities. As part of its strategic plan, the school looks to enroll a diverse set of individuals. Näytä vähemmän