OTK ihmisoikeuslainsäädännöstä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Miksi tämä kurssi?

Tämä ohjelma tarjoaa tutkinnon perusteet ja siihen liittyvien tieteenalojen, tai joilla on ammatillinen pätevyys, on mahdollisuus kehittää yksityiskohtainen käsitys ihmisoikeuksista lain Britanniassa, Euroopassa ja kansainvälisesti.

Ohjelman tarkoituksena on antaa arvokasta koulutusta ja oivalluksia niille, joilla on joko ammatillista tai akateemista kiinnostusta kehittyvä ihmisoikeuksien kulttuuria.

On kolme mahdollista poistua pistettä kurssin, Jatko Certificate, jatkotutkinto ja Masters. Olettaen riittävä toimivuus, on mahdollista vaihtaa näiden uloskäyntikohdat. Esimerkiksi opiskelija, joka alun perin rekisteröi varten todistuksen, voivat jatkaa opiskelua Diploma tai Masters pätevyys. Samoin opiskelija alun perin rekisteröity Masters voi siirtää todistus tai tutkinto.

Voit opiskella

Human Rights Law Ohjelman voi suorittaa kahdessa vuodessa (osa-aika), eli yli vuoden (kokopäiväistä).

OTK on myönnetty onnistuneesti päätökseen kuusi moduulia ja 15000-sana väitöskirjan aihe kanssa valitut ohjaajan.

Onnistuneen kuusi moduulia tulee saada sinut myöntämistä jatkotutkinto (PGDip). Jatko Certificate (PgCert) on annettu suoritetusta kolmesta moduulista.

Väitöskirja

Väitöskirja on kirjoittanut yli kesän ja esitti viimeisenä päivänä lukuvuoden.

Field väitöskirja

Viime innovatiivinen ominaisuus tässä ohjelmassa on mahdollisuus voit suorittaa kentän väitöskirja sisällä valtiollisten tai valtioista riippumaton järjestö, jossa kansainvälinen painotus. Se voi olla joko Britanniassa tai todennäköisemmin, ulkomailla.

Tämä mahdollisuus tarjotaan kilpailun perusteella ja tyypillisesti kestää enintään 12 viikkoa. Se toimitetaan kautta kumppanuuttamme Haasteet Worldwide, organisaatio, jolla on laaja kansainvälinen kokemus vapaaehtoistyöhön mainospaikkoja.

Työ valmistui sijoitus keskittyy tiettyyn alueeseen lain merkitystä, tai oikeastaan ​​muodostavat kohteena väitöskirjan.

OTK opiskelijat ohjelmasta on matkustanut maihin, kuten Intiaan, Guatemalassa ja Ugandan toteuttaa hankkeita aloilla, kuten oikeus veteen, lain uudistus, kehittää seksuaalinen häirintä politiikka ja kokoontumisvapaus.

Laitteet

Meidän kirjastossa on monenlaisia ​​lain raportteja, lainsäädäntöä, sarjoja ja monografioita. Se on myös päällekkäisiä sarjaa keskeisten lain raportin sarja, talot laajat kokoelmat virallisia julkaisuja ja muiden asiaan liittyvien alojen.

Sinulla on pääsy monenlaisia ​​sähköisiä tietolähteitä joka pääsee kotoa, mukaan lukien kaikki tärkeimmät oikeudelliset tietokantoja.

Student kilpailu

On vuosittainen OTK ihmisoikeuksien Väitös palkinto sponsoroida Taylor ja Kelly (johtava ihmisoikeusaktivisti lakiasiaintoimisto Skotlannissa).

Pääsyvaatimukset

Saavutukset tutkinto tai vastaava, mitään kuria (jotkin lain sisällön suositeltava). Merkintä voi olla mahdollista muiden kelpoisuutta, etenkin silloin, kun hakijan työkokemus on merkitystä kurssin.

Kansainväliset opiskelijat

Jos Englanti ei ole ensimmäinen kieli sinun tarvitse todistamaan oman Englanti kielitaitoa ennen kuin voit aloittaa kurssin.

LLM ihmisoikeuksien pääsyvaatimukset ovat IELTS 6,5 (jossa ei ole luokka alle 6).

Pre-Masters Valmistelu kurssi

Pre-Masters-ohjelma on valmennuskurssille kansainvälisille opiskelijoille (ei EU / UK), jotka eivät täytä pääsyvaatimuksia maisterin tutkinnon yliopistossa Strathclyden. Pre-Masters-ohjelma tarjoaa etenemisen useita astetta vaihtoehtoja.

Palkkiot ja rahoitus

Skotlanti / EU

 • 2015/16 - OTK / PGDip kokopäiväistä: £ 5700
 • 2015/16 - PGCert kokopäiväistä: £ 2850
 • 2015/16 - OTK / PGDip / PGCert osa-aika: £ 2850

Loput UK

 • 2015/16 - OTK / PGDip: £ 5700
 • 2015/16 - PGCert: £ 2850
 • 2015/16 - OTK / PGDip / PGCert osa-aika: £ 2850

Kansainvälinen

 • 2015/16 - OTK / PGDip kokopäiväistä: £ 11,000
 • 2015/16 - PGCert kokopäiväistä: £ 5500
 • 2015/16 - OTK / PGDip / PGCert osa-aika: £ 5500

Miten voin rahoittaa minun tietenkin?

On olemassa useita stipendin mahdollisuuksia opiskelijoille hakevat siten kurssin. Mahdollisuudet ovat:

 • John Fitzsimmons Memorial apurahat
 • Lord Hope jatko stipendejä
 • Kansainvälinen Apurahat (neuvonta)
 • University of Strathclyde Progression Apurahat

Yleisempää tietoa Ole hyvä ja tutustu apurahan etsi palkkiot esitetään vuosittain ja saattavat edellyttää lisäystä vuosittain.

Työpaikat

Valmistuneista voi, ja ovat edenneet Tutkimukset kuten MPhil ja tohtorin ihmisoikeuslainsäädäntö johtaa akateemista uraa.

Opiskelijat voivat myös mennä töihin kansainvälisten valtiosta riippumattomien järjestöjen alalla ihmisoikeuksien edistämistä, käytäntöön ja edistämiseen, kuten Amnesty International.

Arviointi alkaen kurssi on myös merkitystä uran kansainvälisten ihmisoikeusjärjestöjen, kuten YK: n järjestöt esimerkiksi.

Missä he ovat nyt?

Monet valmistuneista ovat työssä tai lisäselvityksiä. *

Job lehtiä ovat:

 • Sopimukset Manager
 • Oikeuslaitoksen Assistant
 • Procurator Fiscal Depute
 • Tutkimus & Policy Officer
 • Asianajaja

Työnantajat ovat:

 • Crown Office ja Procurator Fiscal Service
 • Skotlannin Consortium for Learning Vammaisuus
 • Scottish vankeinhoidon
 • Korkein oikeus
 • Skotlannin hallitus

* Tulosten perusteella kansallisen matkailun Leavers alkaen Higher Education Survey (2010/11 ja 2011/12).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understandin ... Lue lisää

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understanding of the world and strive to make a significant contribution to the economy, society and culture of Scotland and beyond. With one of Scotland’s top law schools, and as the country’s largest provider to teacher education, we also have significant expertise in developing the professional practice needed to equip modern societies at all levels. Näytä vähemmän