Online OTK Hallinnointi - Cumbrian yliopisto (Iso-Britannia)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

OTK Corporate Governance -ratkaisu täyttää nykyisen erikoisosaamisen ja -taitojen kysynnän nopeasti kasvavilla kansainvälisen kauppaoikeuden ja hallinnointilain aloilla. Se tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutkia perusteellisesti kansainvälisen liiketoiminnan ja hallinnon maailman oikeudellista sääntelyä. Akateemisesti tiukka LLM altistaa opiskelijat käytännön lain soveltamiselle reaalimaailmassa.

Tämän ohjelman avulla voit virittää urasi uudelleen oppimalla useita käytännön käsitteitä, joita voit välittömästi soveltaa haastavien tilanteiden ratkaisemiseen. Ainutlaatuinen osa ohjelmaa on mahdollisuus oppia soveltamalla todellisia tapaustutkimuksia, jotka parantavat ongelmanratkaisutaitojasi ja maksimoivat siten urapotentiaalisi.

LLM: ää opettaa erinomainen tiimi ammattitaitoista tutkimustoimintaa harjoittavaa henkilöstöä, jolla on laaja käytäntö ja akateeminen kokemus. Ohjelman tavoitteena on lisätä tietämystä ja kriittistä ajattelua tällä alalla.

Ohjelma tarjoaa edistyneen kriittisen analyysin keskeisistä teemoista ja yritysten kohtaamista haasteista globaalissa kontekstissa, kuten kansainvälisissä / globaaleissa liiketoimintaympäristöissä sekä innovaatioissa ja yrityksissä.

Opi Sveitsin johtavassa yksityisessä korkeakoulussa ja jatko-opiskelijoilla yli 130 eri maan opiskelijoiden kanssa Cumbrian yliopistosta .

Kesto

Vähintään 12 kuukautta, enintään 5 vuotta.

toimitustapa

100% verkossa OnlineCampus (interaktiivinen verkko-oppimisympäristö) kautta, intensiivisellä keskusteluilla ja yhteistyöllä.

paikat

Paikkojen lukumäärä lukukaudessa on tiukasti rajoitettu 40: een.

Sijoitus

Cumbrian yliopisto on Times Higher Educationin vuonna 2020 sijoittunut 8. sijalle laadukkaan koulutuksen maailmassa.

ehdot

Neljä termiä vuodessa (talvi, kevät, kesä ja syksy).

Akkreditointi ja tunnustaminen

Verkossa tarjottava University of Cumbria LL.M -ohjelma on tunnustettu maailmanlaajuisesti. Cumbrian yliopisto sai yliopiston arvonimen ja tutkintojen myöntämisvaltuudet Hänen Majesteettinsa kunnianarvoisimmalta salaneuvostolta. Ison-Britannian hallitus on tunnustanut sen täysin ja se on listattu asianmukaisesti Ison-Britannian Department of Business, Innovation and Skills -listalle tunnustettujen Ison-Britannian myöntävien laitosten luettelossa.

Hanki lisätietoja Online LL.M Corporate Governancesta!

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Lue lisää

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Näytä vähemmän
Zurich , Sveitsi Online , york , Salford , UK Online , Carlislen kaupunki + 5 Lisää Vähemmän