Oikeustieteiden tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Oikeustieteiden tohtori perustettiin vuonna 2007, jotta voitaisiin edistää akateemista keskustelua ja akateemisen yhteisön vahvistamista Kolumbiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Tohtorintutkinnon päätavoitteena on vahvistaa opiskelijoiden kykyä toteuttaa tiukkaa tutkimusta, tuottaa tietoa oikeustieteiden alalla ja ehdottaa lähestymistapoja ja innovatiivisia ratkaisuja nykyajan yhteiskunnan ongelmiin paikallisesti ja maailmanlaajuisesti. Pontificia Universidad Javeriana tehtävää kehitettäessä pyrimme siihen, että tohtorinopiskelijoiden tutkimustulokset vaikuttavat maahan ja alueeseen, edistämällä oikeudenmukaisen, kestävän, osallistavan, demokraattisen, solidaarisen ja ihmisarvoisen yhteiskunnan kunnioittamista.

Yleistä tietoa

 • Myönnetty tutkinto: oikeustieteiden tohtori.
 • Modaliteetti: Henkilökohtaisesti. Tohtorikoulutukseen tarvitaan kokopäiväinen omistautuminen.
 • SNIES: 53471
 • Arvioitu kesto: Kymmenen (10) lukukautta. Vähintään 3 vuotta ja enintään 5 vuotta.
 • Pätevän rekisterin päätöslauselma: Päätöslauselma 22907, 31.12.2014, voimassa 31.12.2021 asti.
 • Ilmoittautumismaksu: 17.365.000 dollaria / lukukausi *
 • Koulutuksen tyyppi: Jatko-opinto
 • Paikka, jossa sitä tarjotaan: Bogotá DC

* Rekisteröintiarvo vastaa vuodelle 2019 vahvistettua kustannusta.

opetussuunnitelma

Vaihe I

 • Alkuperäinen lähestymistapa ja lopullinen lähestymistapa
  30 opintopistettä - 2 akateemista lukukautta

Vaihe II

 • Työhypoteesin rajaaminen
  30 opintopistettä - 2 akateemista lukukautta

Vaihe III

 • Väitöskirjan kirjoittaminen ja esittely
  50 opintopistettä - 2–6 lukukautta

Luottojen kokonaismäärä: 110

hakija Profile

Oikeustieteiden tohtori on suunnattu ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita vahvistamaan tarvittavia taitoja korkean tason oikeudellisen ja sosiaalisen tutkimuksen suorittamiseksi, jotta voidaan analysoida yhteiskunnan ongelmia julkisella ja yksityisellä sektorilla. Ohjelmalla on monialainen lähestymistapa, joten se on suunnattu asianajajille ja muille osaamisalueille. Hakijan on oltava:

 • Tutkimuspaikka.
 • Kriittinen, heijastava ja luova kapasiteetti.
 • Osaaminen vuorovaikutuksessa erilaisissa ympäristöissä ja rakentavan kritiikin hyväksyminen.
 • Ammatilliset tavoitteet, jotka on muotoiltu ohjelman kanssa.

Graduate profiilia

Oikeustieteiden tohtorilla on vankka integrointi oikeudellisena ja sosiaalisena tutkijana, jonka avulla hän voi johtaa ja kehittää hankkeita oikeudellisen tiedon rakentamiseksi ottaen huomioon eettiset normit ja sitoutuminen yhteiskuntaan. Tohtorintutkinnon suorittanut pystyy muotoilemaan innovatiivisia ratkaisuja yhteiskunnan kriittisiin ongelmiin paikallisessa ja globaalissa kontekstissa, koska taidot on hankittu tekemään tiettyjä tutkimuksia, jotka perustuvat erilaisiin menetelmiin ja lähestymistapoihin.

Mitä valmistuneet tekevät?

Valmistuneet ovat valmiita lujittamaan akateemista tai ammatillista uraa yliopistoissa, tutkimuskeskuksissa, julkisissa tai yksityisissä järjestöissä, kansalaisjärjestöissä ja kansainvälisissä järjestöissä tai laitoksissa, jotka tarvitsevat analyyttisiä ja tutkimusosaamista.

Meidän erot

 • Global Focus
  Pyrimme, että opiskelijat kehittävät taitoja tutkia ja tuottaa tietoa hyvin yhteenliitetyn ja globalisoituneen maailman puitteissa.
 • Henkilökohtainen pedagogiikka
  Tarjoamme opiskelijoille mahdollisuuden tutkia niiden erityisiä tutkimuskysymyksiä ja tutustua tehokkaimpien menetelmien tutkimukseen. Ryhmämme ovat enintään viisi opiskelijaa.
 • tieteidenvälisyyttä
  Ehdotamme eri tieteenalojen käsitteiden ja menetelmien integroimiseksi monimutkaisemman lähestymistavan saavuttamiseksi oikeudellisessa ilmiössä.
 • Laadukkaat opettajat
 • Oikeustieteiden tiedekunta koostuu professoreista, jotka suorittavat opillista ja dogmaattista tutkimusta sekä professoreita, jotka käyttävät muiden tieteenalojen työkaluja ja jotka sisältävät laadullisia ja määrällisiä tutkimusmenetelmiä. Professorien tiimi kuvastaa sitoutumistamme lainopiskeluun eri lähestymistavoista.
 • Pontificia Universidad Javeriana yhteisö
  64 osastoa ja 14 laitosta.
 • Pontificia Universidad Javeriana maailmanlaajuiset verkostot
  Yliopisto kuuluu yli 180 yliopiston verkostoon, joiden tehtävänä on Jeesuksen yhteiskunta, joka helpottaa opiskelijoiden liikkuvuutta koskevia sopimuksia muiden yliopistojen kanssa ympäri maailmaa.
 • Salamancan yliopiston oikeustieteen ja maailmanlaajuisen hallintotavan tohtorin kanssa tehty kaksinkertainen sopimus.

tunnustukset

Yliopiston osallistumisprosessi perustuu kolmeen kriteeriryhmään: asenne, taidot ja / tai tietämys. Jokaista hakijaa arvioidaan ohjelman toteuttamien toimien avulla, kuten: haastattelu, erityiset testit, muun muassa (riippuu kustakin ohjelmasta). Hakija aloittaa rekisteröintiprosessin ohjelmaan rekisteröintilomakkeen kautta.

Seuraavassa taulukossa näet kunkin kriteeriryhmän ja sen erityistoimintojen arvon:

112503_Admision01.png

* Tenttiä koskevassa toiminnassa voit valita yhden liittyvistä kokeista.

Jokaisella kriteeriryhmällä Attitude, Skill and Knowledge on tiettyjä toimintoja, joita arvioidaan, ja näillä toiminnoilla on puolestaan erityinen arvo. Muista, että toiminta voi näkyä toistuvasti eri kriteereissä, mutta tämä ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi toistaa se kullekin niistä. Knowledge-kriteerissä voit löytää useita tenttejä, joista voit valita osallistumisprosessin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Founded by the Society of Jesus in 1623, it is a Catholic university, recognized by the Colombian government, which aims to serve the human community, especially Colombia, seeking to establish a more ... Lue lisää

Founded by the Society of Jesus in 1623, it is a Catholic university, recognized by the Colombian government, which aims to serve the human community, especially Colombia, seeking to establish a more civilized, more educated and juster society, inspired by Gospel values. Näytä vähemmän
Bogota , Bogota + 1 Lisää Vähemmän