Oikeustieteen tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman kuvaus

ANU on Australian huippuluokan yliopisto ja ANU Law School on sijoittunut maailman 12-vuotiaaksi lain tutkimukseen (QS World Rankings by Subject 2018).

ANU JD on kansainvälisesti tunnustettu oikeudellinen pätevyys. JD: n täyttäminen ja tarvittava käytännön oikeudellinen koulutus (PLT) antavat sinulle oikeuden harjoittaa lakia missä tahansa Australiassa ja muissa lainkäyttöalueilla.

ANU-lainopiskelijana opit maailmanluokan akateemikoilta ja vierailevilta luennoitsijoilta, joilla on todellista ammattikokemusta. Pienemmät luokkakoot tarjoavat opiskelijoille enemmän mahdollisuuksia vuorovaikutukseen ja osallistua akateemiseen henkilökuntaan, vieraileviin puhujiin ja muihin opiskelijoihin.

ANU-oikeustieteessä sinulla on lukuisia mahdollisuuksia laatia juridinen tietosi toiminnalle ja saada käytännön kokemusta monenlaisten harjoittelujen, kliinisten harjoittelujen, opiskelijakilpailujen ja vaihtojen kautta Australiassa, Aasiassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Euroopassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. valtioissa.

Australian kansallisen oikeusoppilaitoksen jatko-opiskelijana voit hyödyntää mahdollisuuksia, jotka ovat ainutlaatuisia opiskelemaan lakia kansakunnan pääkaupungissa, kaupungissa, jossa tehdään liittovaltion lakeja ja politiikkoja. Meidän läheisyys Australian korkeimpaan tuomioistuimeen, Commonwealth-tuomioistuimiin ja liittovaltion virastoihin tarjoaa vertaansa vailla olevan pääsyn lakimiehille, oikeuslaitoksen jäsenille ja hallituksen päätöksentekijöille, joista monet ovat ANU-lain alumnit.

Tutkintorakenne

ANU JD: ssä yhdistyvät keskeiset perustavat oikeudelliset tutkimukset, joilla on erilainen kapteenin kokemus, johon sisältyy käytännön kliinisiä tutkimuksia, harjoittelupaikkoja tai tutkimushanketta.

JD: n aikana opiskelet erilaisia ​​pakollisia kursseja perustavanlaatuisissa oikeudellisissa aloilla, kuten kansainvälisessä oikeudessa, hallinnollisessa laissa, yhtiöoikeudessa, rikosoikeudessa, sopimuksissa, todisteissa ja riita-asioissa. Voit myös räätälöidä tutkintoasi vastaamaan etuja ja uran tavoitteita valitsemalla valinnaisia ​​ajankohtaisia ​​ajankohtaisia ​​aiheita, kuten ympäristö- ja ilmastolaki, kansainvälinen kauppaoikeus, rahoitusmarkkinat ja yritysostot, tietotekniikkaoikeus, kansainvälinen turvallisuusoikeus ja ihmisoikeudet laki.

Pääsy käytäntöön

ANU JD: n ja tarvittavan käytännön oikeudellisen koulutuksen suorittaminen oikeuttaa harjoittamaan lakia missä tahansa Australiassa ja muissa lainkäyttöalueissa, kuten Uudessa-Seelannissa, Intiassa, Singaporessa, Vietnamissa, Malesiassa ja Hongkongissa.

Urakehitys

ANU-tutkinnon suorittaneet ovat arvostelleet Australiassa kaikkein työllistettävimpiä tutkinnon suorittaneita ja maailmanlaajuisesti työnhakijoiden joukossa. Times Higher Education julkaisi viimeisimmän Global Employability University Ranking -julkaisun, jonka mukaan ANU on Australian korkein yliopisto saada työtä neljännen vuoden peräkkäin.

Kun olet valmistunut, sinusta tulee osa erittäin yhdistettyä verkostoa, johon kuuluu yli 20 000 maailmanlaajuisen lain alumneja, johon kuuluvat korkeimman oikeuden nykyiset tuomarit, valvontalaitokset, parlamentin jäsenet, parlamentin jäsenet, diplomaatit, johtajat, tutkijat, kirjoittajat ja maailmanlaajuisten yritysten johtajat.

ANU JD: llä on maailmanlaajuinen tunnustus ja valmistuneet perinteiset oikeudelliset roolit, kuten asianajaja tai asianajaja, sekä hallinto-, politiikka-, julkishallinto-, liike-, kauppa-, teknologia- ja viestintäroolit.

Asiantuntijaopettaja

Erityisosaamista kansainvälisessä, perustuslaillisessa, julkisessa ja yksityisessä oikeudessa akateemista henkilökuntaa kutsutaan usein parlamentin valiokunnista, huippuyksiköistä, ammattijärjestöistä ja tiedotusvälineistä analysointia, neuvontaa ja ohjausta varten.

Monet henkilökunnamme ovat palkittuja opettajia, jotka ovat aina käytettävissä ja työskentelevät tiiviisti opiskelijoiden kanssa tukemaan heitä opintojensa kautta.

Viimeksi päivitetty Huhti 2019

Oppilaitoksesta

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Sub ... Lue lisää

ANU is Australia’s national university with a global reputation in international, constitutional, public and private law. ANU is ranked 12th in the world for the study of law (QS World Rankings by Subject, 2018). Näytä vähemmän