Oikeustieteen makro tietoverkkolaki

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Oikeustieteellisen tiedekunnan klo University of Johannesburg tarjoaa LLM tai maisteriohjelman Kyberoikeus.

Tämä LLM-ohjelma on sui generis -ohjelma, joka käsittelee tietoverkkolakiin liittyviä näkökohtia. Nämä kyberlakinäkökohdat kiteyttävät lain ja neljännen teollisen vallankumouksen (4IR) välisen leikkauksen. Sen tavoitteena on myös antaa opiskelijoille syvälliset juridiset ja tekniset tiedot ja taidot jatkuvasti kasvavan tietoverioikeuden alaan liittyvien reagoivien ohjelmien, politiikkojen ja oikeudellisten puitteiden perustamiseen ja toteuttamiseen. Pidemmällä tavalla kyberoikeuden maisteriohjelma selvittää sekä edut että haasteet, joita tieto- ja viestintätekniikka (ICT) tarjoaa yhteiskunnalle. Siksi se tutustuttaa opiskelijat tärkeisiin lakiin liittyviin näkökohtiin, jotka käsittelevät tapaa, jolla omaksutaan tieto- ja viestintätekniikan edut ja säännellään tai hallitaan näistä tieto- ja viestintätekniikoista johtuvia haasteita.

Kyberlain alan asiantuntijoita kutsutaan näin toimimaan käytännössä laki ja sen merkitys 4IR: lle.

Tämän seurauksena ohjelmassa on yksiselitteisesti ja asiantuntijoiden mukaan kuvattu sekä lain edut että puutteet 4IR: n seurauksena ilmenevän kehityksen käsittelemisessä. Lisäksi siinä asetetaan laillisesti toimivia puitteita, joilla käsitellään näitä etuja ja rajoituksia digitaaliaikakaudella.

Made with Canon 5d Mark III and loved analog lens, Leica APO Macro Elmarit-R 2.8 / 100mm (Year: 1993)

Tietoja ohjelmasta

Kesto: 12 kuukautta

Menetelmä: Sekoitettu lähestymistapa, joka sisältää luokkien käytön ja verkkokeskusteluja ja / tai aktiviteetteja.

Arviointi: Kurssitoiminta, yksilö- tai ryhmäkeskustelu, kirjallinen tehtävä (t), testit ja tentit sekä pienoisväitöskirja.

Tulos: Tietoverioikeuden maisterin suoritettuaan opiskelijat saavat kyberoikeuden maisterin tutkinnon University of Johannesburg .

Ohjelman sisältö

Ohjelman tarkoituksena on parantaa opiskelijan ymmärrystä alla mainituista aiheista ja tarjota opiskelijoille kattava käsitys periaatteista, standardeista ja ohjeet siitä, miten reaaliaikaisesti käsitellä 4IR: n etuja ja käsitellä laki vastauksena 4IR: ään.

Vastaavasti ohjelma kattaa kolme pakollista kurssia ja kaksi valinnaista moduulia. Siksi opiskelijoiden on ilmoittaututtava kaikkiin pakollisiin moduuleihin ja valittava yksi valinnainen valituista moduuleista.

1. Pakolliset moduulit

1.1 Tietosuojalaki:

(a) Tämä moduuli tarjoaa laajan yleiskuvan tietosuojalakeista ja -periaatteista. Se selvittää myös näiden periaatteiden olemuksen, merkityksen ja vaikutuksen yhteiskuntaan.

(b) Tutkitaan myös 4IR: n vaikutusta tietojen lailliseen keruuseen ja käsittelyyn. Tiedonkeruua ja käsittelyä sääntelevät periaatteet ohjaavat tätä keskustelua.

1.2 Sähköinen tai sähköinen kauppa:

(a) Tämä moduuli tutkii sähköistä tai verkkokauppaa. Painopiste on muun muassa kaupallisten sopimusten ja tarvittavien muodollisuuksien muodostamisessa näiden sopimusten tekemistä varten. Se kattaa myös verkossa tai sähköisesti tekevien kuluttajien suojelemiseksi käytettävissä olevat oikeusperiaatteet.

1.3 Tietoverkkorikollisuus ja verkkoturvallisuus:

(a) Tämä sisältää täydellisen keskustelun verkkorikoksista ja verkkoturvallisuudesta. Faktoihin perustuvia skenaarioita keskustellaan havainnollistamaan lain vahvuuksia ja rajoja säätelemällä rikoksia, jotka on tehty verkossa tai tehty Internetin avulla välineenä tai välineenä.

b) Tämä kattaa myös lain aseman rikoksissa, joiden tekeminen ei vaadi ihmisen puuttumista tai tekniikan ihmisen hallintaa. Tällä tavalla AI: tä, robotteja tai koneita käytetään esimerkkinä.

2. Valinnaiset moduulit tai kurssit

2.1 Online-riitojenratkaisu

a) Tämä kattaa tieto- ja viestintätekniikan luonteen ja merkityksen oikeudellisten riitojen ratkaisemisessa. Käytännön ja teollisuuden esimerkkejä käytetään selvittämään tieto- ja viestintätekniikan rooli tai mahdollisuus roolissa riitojen tehokkaassa ja vaikuttavassa ratkaisussa.

(b) Lisäksi tämä moduuli kattaa niihin liittyvät lain näkökohdat, kuten rikoslaki, lakilain ja todistelaki, riitojenratkaisussa verkkovälitteisen riitojenratkaisumekanismin avulla.

2.2 Sähköinen tai sähköinen hallinto

(a) Tämä moduuli käsittelee TVT: n oikeudellisia vaikutuksia julkisten palvelujen tarjoamiseen yhteiskunnalle. Se on esimerkki sähköisen hallinnon kokonaisideasta ja tarkastelee erilaisia sovellettavia sähköisen hallinnon palveluita.

(b) Se tutkii myös sähköisen hallinnon kannalta välttämättömiä välineitä ja periaatteita.

Ohjelmaesittäjät

Professori M Njotini on ohjelman johtaja tai koordinaattori.

Kenen pitäisi osallistua?

Ohjelma kattaa tai on tarkoitettu kattamaan monenlaisia aloja tai toimialoja, jotka ulottuvat muun muassa juridisten, rikosteknisten tai teknisten ammattien ulkopuolelle.

Sisäänpääsyvaatimukset

Vähimmäispääsyvaatimuksena opiskelijoiden on täytynyt saavuttaa keskimäärin 65% oikeudellisista tai lakiaineista LLB-tutkinnossaan.

Ulkomaalaiset opiskelijat

Muiden kuin eteläafrikkalaisten opiskelijoiden tulee tiedustella tiedekunnalta lainsäädännöllisiä vaatimuksia.

Sovellukset

Seuraava opiskelijoiden vastaanotto on helmikuussa 2020. Tiedekunta pidättää oikeuden olla tarjoamatta tiettyjä moduuleja tiettynä vuonna

HUOM: Tutkintoon ja / tai hakemusprosessiin liittyviä lisätietoja voi saada ottamalla yhteyttä tiedekunnan jäseniin:

Andani Ramulongu
Puh: 011 559 3552
Sähköposti: aramulongu@uj.ac.za

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university i ... Lue lisää

Vibrant, multicultural and dynamic, the University of Johannesburg (UJ) shares the pace and energy of cosmopolitan Johannesburg, the city whose name it carries. Proudly South African, the university is alive down to its African roots, and well-prepared for its role in actualising the potential that higher education holds for the continent’s development. Näytä vähemmän