Oikeustieteen maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

esittely

Se on suunniteltu ammattilaisille, jotka työskentelevät liike-elämässä tai muissa organisaatioissa, sekä niille, jotka haluavat harjoittaa (tai harjoitella tehokkaasti) liikelakia tai liike-elämän konsultointia ja tietenkin liike-elämän asianajajia.

Yritysoikeuden alan perusteellisen koulutuksen lisäksi tämä maisterin tutkinto yhdistää tärkeiden taitojen kehittämisen yritysten ymmärtämisessä, niiden ulkoisessa ympäristössä ja joillakin niiden johtamisen aloilla, kuten yritysrahoituksessa, markkinointi ja ihmisten hallinta. Tuloksena on ammattilaiset, jotka ovat valmiita ratkaisemaan tehokkaasti monenlaisia haasteita. Lain ja hallinnon välisen syvällisen vuoropuhelun ansiosta tämä maisterin tutkinto tarjoaa epäilemättä tietoisempia ja monipuolisempia ammattilaisia, jotka kykenevät menestyksekkäästi lähestymään tämän päivän haasteita.

Mahdollisen tutkinnon saaneet hakijat hyväksytään.

136060_AD0157989_Easy-Resize.com.jpg

Ammattilainen uloskäynti

Oikeudellinen koulutus antaa kelpoisuuden kaikille klassisille oikeudellisille ammatteille, kuten asianajajalle, oikeustuomareille, syyttäjäviranomaisille, rekistereille ja notaarille ja vetoomuksen esittäjälle. Se voi myös saada uusia sovitteluun liittyviä ammatteja, kuten sovittelua ja kaupallista välimiesmenettelyä, rikosoikeudellista ja perhe-välitystä, sovittelua kuluttajariitojen yhteydessä jne.

Oikeudellinen koulutus mahdollistaa myös poliisin toiminnan valtion keskus-, alue- ja paikallisviranomaisissa, mukaan lukien diplomaattisten tehtävien hoitaminen ja poliisin poliittinen tehtävä (PJ, PSP, GNR, SEF, GF, SIS).

On myös yleistä löytää juristeja tilintarkastusyhteisöissä, yrityksissä (jopa johtotehtävissä), journalismissa, koulutuksessa, yhdistyksissä ja säätiöissä sekä kansainvälisissä järjestöissä (YK, EIP, IMF, yhteisön toimielimet, valtiosta riippumattomat järjestöt).

liikkuvuus

Kansainväliset vaiheet

Oikeustieteiden korkeakoulu on vahvasti sitoutunut tarjoamaan opiskelijoilleen kattavan ja pätevän koulutuksen, joka johtuu kansainvälisistä kokemuksista. Tässä yhteydessä se kannustaa ja edistää erilaisten kansainvälisten harjoittelumuotojen toteutumista opiskelijan tavoitteiden ja profiilin mukaisesti Erasmus-ohjelman, vapaan liikkuvuuden tai ulkoministeriön opetussuunnitelman harjoitteluohjelman puitteissa.

Opiskelijat, jotka käyttävät näitä harjoittelujaksoja, voivat käyttää tätä tarkoitusta varten Erasmus-apurahaa, jos harjoittelu suoritetaan tässä ohjelmassa tarkoitetussa maassa (esimerkiksi Euroopan unionin jäsenvaltiot, Islanti, Liechtenstein, Norja, Makedonia, Turkki) sekä mahdollinen opintomaksujen alentaminen liikkuvuuden aikana.

Näiden harjoittelupaikkojen tunnustaminen johtuu tutkintotodistuksen täydentämisestä, kun heitä ei tunnusteta opetussuunnitelman arvoksi. Kaikki lainopettajan toisen asteen opiskelijat voivat hakea seuraavia harjoittelumuotoja:

Opetussuunnitelman harjoittelu ulkoministeriössä

Opiskelijoiden liikkuvuus Portugalin diplomaattitoimistoihin (suurlähetystöt, lähetystöt, ulkoministeriön opetussuunnitelman harjoitteluohjelman konsulaatit) ja Erasmus-apuraha.

Tutkimusharjoittelu

Tutkimukseen suunnattu liikkuvuus master-väitöskirjaan, joka suoritetaan opintojakson päättymisen jälkeen korkeakoulussa, vähintään 2 kuukauden ja enintään 5 kuukauden pituinen, Erasmus-apurahan saamiseksi.

Harjoittelupaikat uusille tutkijoille

Äskettäin valmistuneiden opiskelijoiden liikkuvuus harjoittelun harjoittamiseksi monipuolisessa ammatillisessa kontekstissa, jonka kesto on vähintään 2 kuukautta ja enintään 12 kuukautta ja joka on suoritettava maisteriohjelman päätyttyä, ja he voivat hyötyä Erasmus-apurahasta.

Kesäharjoittelu

Opiskelijoiden liikkuvuus ammatillisessa tai yliopistollisessa kontekstissa, jonka kesto on vähintään 2 kuukautta ja enintään 3 kuukautta ja joka voi saada Erasmus-stipendin.

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas ... Lue lisää

Criado em 1978, o curso de licenciatura em Direito foi o primeiro a ser oferecido no Porto. Gradualmente, conquistou prestígio nacional e internacional, não apenas pelos seus professores e alunos, mas também pelas suas iniciativas e excelentes instalações. Näytä vähemmän