Oikeustieteen maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Vuonna 1933 perustettu Yunnan University lakiasiaintoyksikkö on ollut yksi Kiinan aikaisimmista juristikouluista. Vuonna 1952 osasto siirrettiin Chongqingin kansallisen tiedekunnan säätämisen pohjalta yhdessä muiden lakikoulujen kanssa Lounais-poliittisen tiedekunnan ja lain muodostamiseksi. Vuonna 1980 Yunnan University lakiosasto uudistettiin ja aloitti uusien opiskelijoiden ilmoitta- misen seuraavana vuonna. Vuonna 1999 entisen Yunnanin poliitikkojen ja lain lakien ja taloudellisten oikeuksien osastot yhdistyivät Yunnan University uusiin oikeustieteellisiin Yunnan University , joka on Yunnanin provinssin ratkaiseva juristinen koulutus- ja tutkimuskeskus.

Tavoitteet

2000-luvun uudella aikakaudella Yunnan University oikeustieteellinen Yunnan University on sitoutunut parantamaan lahjakkuuden kasvatusta, kurinalaisuutta, tieteellistä tutkimusta ja yhteisöpalvelua ja samalla edistämään oikeusjärjestelmän rakentamista.

Majors

Koulussa on nyt neljä osastoa, mukaan lukien teoreettinen ja etninen lakiosasto, rikosoikeuden ja huumeiden vastaisen lain osasto, talous- ja tekijänoikeuslaitos, kansainvälisen ja kaakkois-aasian osaston osasto, 10 opetus- ja tutkimusvirastoa, 10 tutkimuslaitosta ja Yunnan University Journal of editorial departement (Law Edition).

Koulu on järjestänyt kaksi perustutkintopäällikköä, oikeustieteitä ja huumausaineita koskevaa lakia, ja hänet on akkreditoitu ensimmäisen tason oikeusjohtajaksi 10 ammattiammattilaisella. Se tarjoaa myös oikeustieteen kandidaatin opintoja laillisille ja ei-oikeustieteilijöille ja harjoittaa väitöskirjojen kasvatusta etnisiin ja kansainvälisiin oikeuksiin Yunnan University .

Tiedekunta

Koulussa on nyt 95 hallinnollista ja opetushenkilöstöä, joista 14 professoria, 35 apulaisprofessoria ja 26 lehtoria, joista 80 prosenttia on maisterin tutkinto tai korkeampi.

tutkimus

Koulu on julkaissut yli 200 kirjoja ja yli 2 000 akateemista tutkijaa. Se on saavuttanut lähes 30 kansallista tasoa ja yli 100 maakuntatason tutkimusprojektia, jotka ovat voittaneet runsaasti opetus- ja tutkimuspalkintoja. Useat opettajat ovat saaneet nimikkeitä maakunnallisten yhteiskuntatieteiden asiantuntijoilta.

kansainvälistyminen

Viime vuosina koulu on osallistunut aktiivisesti kansainvälisiin yliopistojenvälisiin vaihtoihin ja yhteistyöhön ja on tehnyt syvällistä akateemista viestintää yliopiston Louisville-yliopiston, Aberdeenin yliopiston, Oslon yliopiston, Leidenin yliopiston jne. Kanssa. Lisäksi se on tehnyt vaihtoa ja koulutusta Saarlandin yliopiston jatko-opiskelijoille.

apuraha

Yunnan University apurahan lisäksi oikeuslaitos tarjoaa apurahaa ja taloudellisia apurahoja opiskelijoille, mukaan lukien Rongding-koulutusrahasto, Pan-Chen-apuraha ja Baqianin asianajajaapuraha. Joka vuosi sadat kollegiaaliset opiskelijat voivat saada palkkiot ja tuet.

Yhteystiedot

Osoite: Law Building, Chenggongin kampus, Yunnan University , Chenggongin piirikunta, Kunming, Yunnanin provinssi
Sähköposti: lawschool@ynu.edu.cn
Puh: 86-871-65033171 (tiedekuntatoimisto), 65036550 (opetushallinto), 65033627 (jatko)

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Yunnan University's innovative strategy to meet its goals is to emphasize talent recruitment in a highly-focused and cooperative joint development context that includes the Talent Cultivation Plan and ... Lue lisää

Yunnan University's innovative strategy to meet its goals is to emphasize talent recruitment in a highly-focused and cooperative joint development context that includes the Talent Cultivation Plan and the Action Plan of Yunnan University to Serve Yunnan Province. The "go-global" approach will allow the university to reach new academic heights and a stronger competitive position. Näytä vähemmän