Oikeustieteen maisteri

Yleistä

Ohjelman kuvaus

BIT : n laillisuusohjelma, jolla on keskeinen osa lakia, on harjoittanut juristiprosessin erityisopetusta (ydinaseiden tavanomaista lakia ja oikeudellisia menetelmiä), siviili- ja kauppaoikeutta (immateriaalioikeuden ydin), ympäristö ja resurssit Suojelulaki (ydinlääkkeitä koskeva energiaoikeus ja ympäristöturvallisuuslainsäädäntö), kansainvälinen laki (ydinlääketieteen lakien ja avaruussääntöjen sekä kansainvälisen ihmisoikeuksien suojelulainsäädännön) ja prosessilainsäädännön (oikeus- ja menettelymääräysjärjestelmän ydin).

Opiskelijoilla on vankka perusoikeuskysymys, juridisen ajattelun ja juristien peruskoulutus sekä luonnontieteiden perustuksen ja tieteen ja tekniikan taustaosaaminen, jolla on kyky analysoida ja ratkaista ongelmia juridisen teorian ja oikeudellisten menetelmien kanssa .

Oikeustieteestä, teknologiasta, johtamisesta ja vieraista kielistä tuntevat jatko-opiskelijat ovat vahvasti käytännöllisiä ja luovia kykyä osallistua työhön valtion virastoissa, yrityksissä, julkisissa laitoksissa ja yhteiskunnallisissa järjestöissä.

Keskeisiä kursseja ovat lakikurssi, juridiikka, perustuslaillinen laki, kiinalainen oikeuskunta, siviilioikeuden yleinen teoria, rikosoikeuden laki, laki, rikosoikeudellinen laki, kaupallisen oikeuden yleiset säännökset, yhtiöoikeus, rikosoikeuden yleiset teoriat, Rikosoikeuden, teollis- ja tekijänoikeuden, talouslainsäädännön, siviiliprosessioikeuden, rikosoikeudellisen, hallinnollisen ja hallinnollisen riita-asian lain, ympäristön ja luonnonvarojen suojelusäädösten, työ- ja sosiaaliturvalainsäädännön, kansainvälisen oikeuden, kansainvälisen yksityisoikeuden ja kansainvälisen Laki.

edellytykset

  • Maisteriohjelman hakijoiden tulee olla korkeakoulututkinnon suorittaneita tai valmistuttava viimeistään 31. heinäkuuta. Tohtorikoulutettavien hakijoiden tulee olla master-tutkinto samasta suuresta tai suhteellisesta kentästä;
  • Tehokas kielen kielen taito * (4-asteinen HSK) tai TOEFL- ja IELTS-tulokset.
  • Kahden professorin suositus.

* Huomautus: Kiinalainen (mandariini) on tärkein opetuskieli. BIT tarjoaa myös joitain ohjelmia englanniksi. Englannin kielikurssin hakijoille ei vaadita kiinan kielen taitoa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Beijing Institute of Technology (BIT) is currently home to more than 2,200 international students from 137 different countries. The largest student population is coming from South Korea, Russia, Polan ... Lue lisää

Beijing Institute of Technology (BIT) is currently home to more than 2,200 international students from 137 different countries. The largest student population is coming from South Korea, Russia, Poland, Pakistan, Germany, France, Kazakhstan, Indonesia and Thailand. Since the launch of the "Study in BIT” initiative in 2013, the past five years have witnessed that BIT made great strides in international students enrolment and management with the number of registered students increasing exponentially from hundreds to more than 2,200, ranking first among national universities with an average annual growth rate of 20%. Näytä vähemmän