Oikeustieteen maisteri tietotekniikan ja immateriaalioikeuden alalla

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Lain tulevaisuus on digitaalinen. Tämä innovatiivinen LLM tarjoaa sinulle kriittisen ja älyllisen erikoistumisen tällä nopeasti kehittyvällä alueella.

Opit nykypäivän johtavilta lakimiehiltä, ja tutkimuksemme tukee opetustamme. Tutkit asioita, jotka vastaavat oikeusjärjestelmän asettamisesta Internetin eturintamassa. Saat myös teoreettisia ja käytännöllisiä oivalluksia, joiden avulla voit hallita tietotekniikan ja immateriaalioikeuslaitteiden toisiinsa liittyviä alueita.

Sussex Law School tarjoaa todella kansainvälisen, kannustavan ja kiinnostavan oppimisympäristön, jonka avulla voit rakentaa rikkaan tietopohjan. Me valmistelemme sinua tulevaa uraasi - kurssejamme on suunniteltu taitojen koulutukseen niiden ytimessä, opettaen sinua ajattelemaan loogisesti oikeudellisia ongelmia.

Perustuen minuuttien päässä Brightonin piidiorannasta ja vain tunnin junamatkan päässä Lontoosta, sinulla on myös mahdollisuus kokea digitaalisten lakiasiaintoimistojen työtä ja lainsäädännön muodostumista EU: n toimielimissä ja Yhdistyneiden Kansakuntien elimissä.

Sisäänpääsyvaatimukset

Yhdistyneen kuningaskunnan vaatimukset

Tutkintovaatimukset: Sinulla on yleensä oltava ylemmän toisen luokan (2.1) ylempi korkeakoulututkinto tai sitä korkeampi arvosanoin.

Aihekohtaiset vaatimukset: Tutkintosi tulee olla laki. Sinua voidaan harkita myös kurssille, jos sinulla on muu ammatillinen pätevyys tai vastaava kokemus.

Kansainväliset vaatimukset

IELTS (akateeminen): Normaalitaso (6,5 kokonaismäärä, sisältäen vähintään 6,0 jokaisessa komponentissa).

Hakijoiden pääsyä koskevat tiedot

Kuinka hakea: Haet Sussexiin jatko-hakujärjestelmämme avulla.

Henkilökohtainen lausunto: Kyllä. Sinun on lähetettävä henkilökohtainen lausunto osana hakemusta.

Hakemusten määräajat

 • 1. elokuuta 2020 (kansainvälinen)
 • 1. syyskuuta 2020 (UK / EU)

kurssin yksityiskohdat

Kokopäiväinen ja osa-aikainen opiskelu

Valitse opiskele tämä kurssi kokopäiväisesti tai osa-aikaisesti sopivaksi työhösi ja henkilökohtaiseen elämääsi. Kokopäiväisen opintojakson moduulit on lueteltu alla.

Lisätietoja osa-aikaisesta kurssista ota yhteyttä meihin osoitteeseen lps@sussex.ac.uk

moduulit

Nämä moduulit ovat käynnissä lukuvuonna 2020/21. Näihin moduuleihin saattaa kuitenkin liittyä muutoksia henkilöstön saatavuuden, opiskelijoiden kysynnän tai opetussuunnitelman päivitysten vuoksi. Me ilmoitamme hakijoille mahdollisimman pian moduulimuutoksista.

Core-moduulit

Kurssin kaikki opiskelijat ottavat Core moduulit. He antavat sinulle vankan perustan valitulle aiheelle ja valmistautuvat tutustumaan aiheisiin, jotka kiinnostavat sinua eniten.

 • LLM-väitöskirja
 • Edistynyt juridinen tutkimus ja kirjoittaminen
 • Immateriaalioikeusnäkökohdat
 • Tietolainsäädännön kriittiset lähestymistavat

vaihtoehdot

Ydinmoduuliesi rinnalla voit valita laajennuksia horisontillesi ja räätälöidä kurssi etusi mukaiseksi.

 • Cyber Law
 • Digitaalinen immateriaalioikeus
 • Immateriaalioikeuksien ja teknologian sääntelyn kansainväliset näkökohdat
 • Yksityisyyden suoja ja tietosuojalaki
 • Luovan teollisuuden sääntely

Opintovierailu

Sinulla on mahdollisuus käydä Euroopan unionin toimielimissä Brysselissä ja Luxemburgissa, yhdessä Maailman henkisen omaisuuden järjestön (WIPO) ja muiden YK: n virastojen kanssa Genevessä.

Paljonko se maksaa?

palkkiot

 • Ison-Britannian / EU: n opiskelijat: 9 250 puntaa vuodessa
 • Kanaalisaarten ja Mansaaren opiskelijat: 9 250 puntaa vuodessa
 • Kansainväliset opiskelijat: £ 18 500 vuodessa

Lisäkustannukset

Huomaa, että kaikki kustannukset ovat parhaita arvioita, jotka perustuvat nykyisiin markkina-arvoihin. Kustannukset maksetaan kurssin alussa, ellei toisin mainita. Tarkistamme arviot joka vuosi, ja ne voivat vaihdella inflaation mukaan.

Tietotekniikka- ja immateriaalioikeudelliset tekstit

Suosittelemme ostamaan tiettyjä valinnaisia tekstejä noin 70 puntaa. Nämä tekstit ovat saatavana yliopiston kirjakaupasta, verkosta ja muista myymälöistä.

Suositellut tekstit

Kurssin valinnaiset, mutta suositellut tekstit maksavat 20–50 puntaa.

Miten voin rahoittaa tietoni?

Jatko-opinnot lainoja

Voit lainata jopa 11 222 Englannin puntaa auttamaan palkkioiden ja elinkustannusten kattamisessa, jos kurssi alkaa 1. elokuuta 2020 tai sen jälkeen. Lainoja voi saada Opintolainayhtiöltä, jos olet Isosta-Britanniasta tai jos olet EU: n kansalainen, joka opiskelee a mestarit.

Apurahat

Tavoitteenamme on varmistaa, että jokainen opiskelija, joka haluaa opiskella kanssamme, kykenee taloudellisista esteistä huolimatta yllättäen houkuttelemaan lahjakkaita ja ainutlaatuisia yksilöitä.

Työpaikat

Opiskelija saa valmiudet tulla digitaaliseksi asianajajaksi, joka voi harjoittaa suurissa lakiasiaintoimistoissa (vakinaisessa tai valtion). Hallitset sekä sisältö- että kuljetuskysymykset tullaksesi todella yhdentyneeksi digitaaliseksi lakimieheksi.

Sinulla on myös valmiudet jatko-opintoihin jatkotutkinnoilla sekä jatkaa tietotekniikan ja immateriaalioikeuksien ammatilliseen harjoitteluun Lontoossa, Brysselissä ja muualla maailmassa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. We have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent en ... Lue lisää

The University of Sussex is a leading research-intensive university near Brighton. We have both an international and local outlook, with staff and students from more than 100 countries and frequent engagement in community activities and services. Näytä vähemmän