Oikeustieteen maisteri (LLM)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Emory University School of Law tarjoaa käytännöllistä ja kurinalaista lähestymistapaa lakia koskevaan tutkimukseen, jossa opiskelijat osallistuvat siihen rooliin, jota laki toivoo yhteisössä, yhteiskunnassa ja maailmassa. Opiskelijakeskeinen keskittyminen, innovatiiviset ohjelmat ja sitoutuminen apurahaan valmistavat tutkinnon suorittamaan välitöntä ja kestävää vaikutusta.

Emory Law LLM voidaan suorittaa kokopäiväisesti yhdeksässä kuukaudessa tai osa-aikaisesti enintään neljässä vuodessa. Saatavilla on useita pitoisuuksia tai ohjelma voidaan räätälöidä opiskelijan erityisiin etuihin yleisen opintovaihtoehdon kautta. LLM-ohjelma on avoin henkilöille, joilla on ulkomaisen lain tutkinto ja / tai yhdysvaltalaisen JD-tutkinnon ABA: n akkreditoidusta oikeustieteestä.

" Emory Law on globaali instituutti, ja kykymme tarjota monenlaisia ​​ohjelmia oikeudellisten mielten kouluttajana tarkoittaa sitoutumisemme stipendia, osallisuutta ja saavutettavuutta kohtaan."

James B. Hughes Jr., väliaikainen dekaani

Miksi Emory Law ?

Emory Law on kaikki:

  • Tiedekunta, jotka ovat oman alansa asiantuntijoita ja dynaamisia opettajia luokkahuoneessa.
  • Lukemattomat mahdollisuudet käytännön, kokemukselliseen oppimiseen.
  • Allekirjoitusohjelmat, jotka rakentavat osaamista ja taitoja opetussuunnitelman avulla, jotka molemmat opettavat prosessia ja harjoittavat menetelmää.
  • Tulevaisuuden ja yhteistyön ympäristö, joka kannustaa vallitsevaan tilanteeseen.

Hakemusten määräajat

Syyslukukausi: varhainen määräaika, 15. huhtikuuta; yleinen määräaika 30. kesäkuuta

Kevätlukukausi: varhainen määräaika, 30. syyskuuta; yleinen määräaika 15. marraskuuta

LLM pääsy

Emory Law LLM-ohjelma tarjoaa opiskelijoille Yhdysvaltojen ja ulkomaisten oikeustieteiden kouluille mahdollisuuden harjoittaa lakikoulutuksen astetta yhdestä kansallisesti arvostetuimmista lakikouluista Yhdysvalloissa.

kelpoisuus

Jotta hakijat voisivat tulla maahan Emory Law LLM-ohjelmaan, hakijoiden on oltava saanut ensimmäisen asteen oikeustieteen, joka antaa heille mahdollisuuden harjoittaa lakia kotimaassaan ennen LLM-ilmoittautumista.

Yhdysvaltojen tutkinnon suorittaneet: Hakijoiden on oltava ansainnut JD-tutkinnon ABA: n akkreditoidusta oikeustieteestä.

Ulkomailla koulutetut lakimiehet: Ensimmäisen asteen tutkintotodistukset vaihtelevat maittain.

Pääsymaksu perustuu hakijan akateemiseen koulutukseen, ammatilliseen taustaan, henkilökohtaiseen lausuntoon sekä ammatti- ja akateemisiin viitteisiin. Vahva ehdokkailla on erinomainen akateeminen ennätys ja vakava kiinnostus kokeilla oikeudellista koulutusta erinomaisessa amerikkalaisessa koulutusympäristössä.

Kielikyky

LLM-ohjelman opiskelijoilla pitäisi olla englannin kielen taito tasolla, jonka avulla he voivat lukea ja keskustella luokassa, vaikeaa teknistä materiaalia. Päivän luokka valmistelu on vaativaa ja englannin kielen rajoitusten opiskelijoilla voi olla vaikeuksia. Olisi sovellettava vain opiskelijoita, jotka ovat varmoja englannin kielen taidoissa.

Tästä syystä TOEFL (englanniksi vieraana kielenä) vaaditaan ulkomaalaisista hakijoista, joiden äidinkieli ei ole englanti. TOEFL-pisteet 600 paperipohjaisessa kokeessa, 100 internetissä perustuvassa testissä tai 250 tietokonepohjaisessa testissä. Kunkin hakemuksen kaikkia näkökohtia tarkastellaan ja kielitaitoa arvioidaan edelleen haastattelun kautta ja sellaisina, voidaan harkita ehdokkaita, joilla on pienempi pistemäärä.

Hakijat, joiden äidinkieli ei ole englanti, mutta jotka ovat saaneet tutkinnon laitokselta, jossa englanti on opetuskieli, voivat pyytää tätä vaatimusta luopumaan. Pyynnöt voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen llmadmission@emory.edu

Kielitaitoiset englanninkieliset jatko-opiskelijat testataan kuitenkin erikseen kotimaisista englanninkielisistä puhujista kursseillaan ja ajoittain ylimääräistä aikaa tentteihin. Jos TOEFL / IELTS: n luopuminen myönnetään maahantuloprosessin aikana, opiskelija vapautetaan tästä majoituksesta ja se testataan ikään kuin Englanti olisi heidän äidinkielensä. Tästä syystä pyyntöjä luopumisesta olisi harkittava huolellisesti ja jos on epävarmuutta kielitaidosta, TOEFL- tai IELTS-pisteet on toimitettu.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

In 1916, Emory University established a law school with a faculty of great teachers with degrees from the most highly regarded institutions of the era, a library of over 5,000 volumes, and a class of ... Lue lisää

In 1916, Emory University established a law school with a faculty of great teachers with degrees from the most highly regarded institutions of the era, a library of over 5,000 volumes, and a class of twenty-seven students. Näytä vähemmän