Oikeustieteen maisteri (LLM) mediassa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kehittää perusteellista ja käytännön tietoa media- ja viihdelaista.

Tutustu media- ja viihdesopimuksiin, urheilulakiin, immateriaalioikeuksiin ja paljon muuta johtavien ammattilaisten ja tutkijoiden kautta.

Kurssin yleiskuvaus

Etäopiskelualan media- ja viihdeoikeuden LLM tarjoaa mielenkiintoisen ja eklektisen sekoituksen luovia käytäntöjä, tutkimusta ja analyyttisiä taitoja. Opiskelija hankkii kattavan ymmärryksen ja syvällisen tietämyksen media- ja viihdeteollisuuden johtavien aiheiden ympäristä. Se selvittää, miten nämä teollisuudenalat yrittävät toimia rinnakkain toistensa kanssa ja työskennellä oikeudellisissa puitteissa.

Kurssi antaa opiskelijoille mahdollisuuden hyödyntää olemassa olevaa tietämystään tiedotusvälineiden ja viihdeteollisuuden oikeudellisesta asemasta ja määräyksistä. Kurssi havainnollistaa voimassa olevaa kansallista, eurooppalaista ja kansainvälistä lakia ja pyrkii tarjoamaan suojaa kaikille osapuolille.

Kurssin toimitusluonteen vuoksi se tarjoaa opiskelijoille joustavuuden opiskella heille sopivana ajankohtana. Siksi tämä on ihanteellinen jo jo teollisuudessa työskenteleville, joiden on laajennettava tietämystään tietyllä alueella / alalla.

Tämä kurssi tarjoaa opiskelijoille kaikki tarvitsemansa välineet, jotta he voivat menestää jatkotutkinnon, jatkotutkinnon tai oikeustieteen maisterin.

Media- ja viihdeteollisuus tarjoaa mielenkiintoisen kuvan, kun se yhdistetään lakiin. Painotuotteiden sääntelyn ympärillä olevien ajankohtaisten ongelmien takia, yritysten jatkuvasti kasvaviin ongelmiin, jotka liittyvät sosiaalisen median väärinkäyttöön, kurssin tarkoituksena on tuoda rakenne tapaan, jolla media- ja viihdemaailma yrittää jatkuvasti rinnakkaiseloa lain kanssa. Lain voidaan katsoa olevan yhteiskunnan kiinniottoa. Yksi syy tähän on teknologisen kehityksen jatkuva laajeneminen teollisuudessa. Esimerkki voitaisiin tuoda esimerkiksi tietoverkkorikollisuuden ja WikiLeaksin kaltaisiin kysymyksiin, joita kaikki tämä kurssi tutkii. Kurssi on tarkoitettu yhdistämään kaupalliset käytännön komponentit ja teoreettinen ymmärrys näiden kahden toimialan toiminnasta.

Kurssin rakenne

Kurssi alkaa tutustumisviikonloppuna Leicesterissä, joka järjestetään 11.-12. Syyskuuta 2020, ja ydinmoduulia (arvoltaan 30 op) opitaan sitten syyskuusta 2020 joulukuun loppuun 2020 ja arvioidaan kirjallisella kurssityöllä.

Tammikuusta joulukuuhun 2021 opiskelijat opiskelevat seuraavia neljää 15 opintopistemoduulia (yhteensä 90 opintopistettä ensimmäiseltä opintovuodelta).

Toisena vuonna tammikuusta joulukuuhun 2022 opiskelijat opiskelevat kahta viimeistä 15 opintopistettä ja kirjoittavat 15 000 sanan väitöskirjan valitsemastaan aiheesta aiheesta, joka liittyy media- ja viihdelakiin.

Moduulivalinnat

Opiskelija tutkii kaikki ydinmoduulin ja erikoistuu sitten valitsemalla alla luetellut valinnaiset moduulit.

Core Module

 • Mediasopimukset

15 luottomoduulia

 • Immateriaalioikeudet
 • IT, sosiaalinen media ja laki
 • välimiesmenettely
 • Mainontalaki
 • Etiikka, arvot
 • Datan suojelu

Ihanteellinen

Kurssi sopii:

 • Lakimies / Asianajaja / Partner - sisäinen ja yksityinen käytäntö
 • TV-yritykset
 • Internet-yritykset
 • Mediayritykset
 • Mainostoimistot
 • journalistit
 • julkaisijat
 • Urheilutoimistot

Nopeutettu reitti

Opiskelijat voivat sitoutua suorittamaan kurssin nopeutetun reitin jälkeen ja suorittamaan LLM 15 kuukaudessa. Opiskelijat ilmoittautuvat syyskuussa 2020 yhdessä muiden ohjelmaan osallistuvien opiskelijoiden kanssa ja opiskelevat ydinmoduulia joulukuun 2020 loppuun saakka. Nopeutetun reitin opiskelijat sitoutuvat sitten tutkimaan kaikki moduulit ja kirjoittamaan väitöskirjansa jäljellä olevan 12 kuukauden aikana (tammikuusta 2010). Joulukuu 2021).

Tämä on erittäin intensiivinen, mutta palkitseva reitti, ja onnistuneet opiskelijat valmistuvat LLM: llä 15 kuukauden lopussa. Kiihdytettyjen reittien opiskelijoita tuetaan osoittamalla erityinen opintojohtaja, joka antaa lisätukea ja neuvoja opintojen aikana.

Miksi tämä kurssi?

 • Kehittää perusteellista ja käytännön tietoa media- ja viihdelaista.
 • Ymmärtää media- ja viihdelain periaatteet ja käytännöt sekä muuttuvat kaupalliset olosuhteet, joissa ne toimivat.
 • Analysoi media- ja viihde-asioita juridisesta näkökulmasta.
 • Soveltakaa asiaa koskevaa lakia media- ja viihdekäytännössä esiin nousevien ongelmien ratkaisemiseksi.
 • Hyödynnä sovittelua ja muita vaihtoehtoisia riitojenratkaisumenetelmiä ratkaisujen turvaamiseksi.
 • Kehitetään kriittistä ajattelua ja itsenäistä oppimistaitoja, jotta opiskelijat saavat tietoa huomattavan kaupallisen kiinnostuksen alueelta, mikä parantaa työllistymismahdollisuuksia media- ja viihdealalla.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and ... Lue lisää

We are born out of Informa’s rich history in enhancing individuals and businesses with knowledge. Our learning solutions equip professionals with the capabilities and network they need to progress and drive performance. Näytä vähemmän