Oikeustieteen maisteri (LL.M.) -ohjelma

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

NSU Law Master of Laws (LL.M.) -ohjelma tarjoaa sinulle joustavan ja globaalin opetussuunnitelman, joka valmistaa sinut johtotehtäviin ja ammatilliseen arvoon urallasi. Maisterin tutkinto- ohjelma on suunniteltu Yhdysvaltojen ja ulkomaisille asianajajille parantamaan nykypäivän nopeasti muuttuvassa oikeudellisessa ympäristössä tarvittavia tietoja ja taitoja.

Ohjelma on suunniteltu erittäin joustavaksi, jotta lakimiehet voivat osallistua verkossa tai kampuksella sopivina aikoina rakentaakseen lakimieskäytäntöään ja parantaakseen menestystään asettamatta uraa pitoon.

OTK voidaan suorittaa yhden vuoden kokopäiväisesti tai kahden vuoden osa-aikaisesti verkossa tai kampuksella.

Opiskelijat voivat valita oman opintojakson tai valita yhden NSU: n painopistealueista:

 • Teollis- ja tekijänoikeudet, verkkoturvallisuus ja teknologialaki (online)
 • Liiketoiminnan ja yrittäjyyden neuvonta (kampuksella)
 • Terveyslaki (kampuksella)
 • Kansainvälinen oikeus (kampuksella)
 • Oikeudenkäynnit ja riitojenratkaisut (kampuksella)
 • Valitse henkilökohtainen opiskelu

129646_istock-677893280-2.jpg

Online LL.M.

Online LL.M. opinto-ohjelma on saatavana IP-, verkkoturvallisuus- ja teknologialakiin. Mahdollisuus hioa elintärkeitä juridisia taitoja mistä tahansa Internet-yhteyden kautta antaa ammattiopiskelijoille mahdollisuuden käydä tunneissa työajan jälkeen kuluttamatta aikaa ja resursseja työmatkalle kampukselle ja takaisin.

Hybridi tai Campus LL.M.

OTK opiskelijat voivat valita kursseja sekä kampuksella että verkossa, mikä luo ihanteellisen hybridi-muodon jokaiselle opiskelijalle.

Tiedekunta

Olennainen osa Shepard Broad College of Law -oppilaitosta. He ovat todellisia menttoreita ja roolimalleja, jotka haastavat ja inspiroivat sinua. Heidän asiantuntemuksensa ja pätevyytensä vakiintuneilla ja nousevilla lainopillisilla alueilla luovat sillan perinteiden ja lakimiesten evoluution välillä. NSU Law: lla on 18 vuoden kokemus verkkokoulutuksesta ja tuki opiskelijoille, jotka päättävät osallistua luokkiin etänä.

OTK Hakuprosessi

Hakemukset hyväksytään jatkuvasti. Kun termiä on täytetty, hakemukset otetaan huomioon seuraavalla aikavälillä.

Kaikki määräajat ovat klo 11.59, Yhdysvaltain itäaika.

 • Syksyn hakemusten jättämisen määräaika on 1. kesäkuuta.
 • Talvihakemuksen määräaika on 1. marraskuuta.
 • Kesähakemuksen määräaika on 1. maaliskuuta.

Kaikki määräajat merkitsevät päivämäärää, johon mennessä kaikki LL.M. Ohjelma tulee lähettää verkossa LSAC: n lakikoulutusneuvoston LSAC: n sähköisen sovelluspalvelun kautta. LSAC: n tulee saada kaikki vaadittavat tositteet, kuten tekstikirjoitukset, mahdollisimman lähellä määräaikaa.

Ohjelman kelpoisuus

Yhdysvaltain hakijat LL.M. Ohjelmalla on oltava oikeustieteen tohtorin tutkinto ja vähintään kahden vuoden kokemus lakitoiminnasta.

Hakijoiden Yhdysvaltojen ulkopuolelta on oltava ansainnut ensimmäisen lain tutkinnon, joka antaa heille oikeuden harjoittaa lakia kotimaassaan. Ammatillinen kokemus ulkomaisen tutkinnon suorittamisen jälkeen on parempi.

Lukukausimaksu ja maksut

Lukuvuonna 2019-2020 LL.M. Opetusmaksu veloitetaan luototuntia kohden hintaan 1450 dollaria. Lisämaksut voivat vaihdella, ja luku- ja palkkiot voivat muuttua.

Henkilöstö ja neuvonantajat

Susan Stephan

Tutkija- ja verkko-ohjelmien apulaisprofessori ja lakien apulaisprofessori

 • Sähköposti: sstephan@nova.edu
 • Puhelin: (954) 361-3611 tai 1-800-541-6682 Ext. 26289

Jennifer McIntyre

Apulaisdekaani verkko-ohjelmiin

 • Sähköposti: mcintyre@nova.edu
 • Puhelin: (954) 262-6079 tai 1-800-541-6682 Ext. 26079
 • LLMAdmissions@nova.edu
 • 1-800-326-3660
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeaster ... Lue lisää

Become Part of the Legal Community at NSU Law With degree and certificate programs for law students, paralegals, practicing lawyers, and professionals expanding their legal knowledge, Nova Southeastern University (NSU) Law equips all students with skills needed for professional success – today, tomorrow, and for decades to come. Näytä vähemmän