Ohjelma perustettiin vuonna 2007. Ohjelman perustamisesta lähtien ohjelma on tarjonnut julkisoikeudellisia ja sharia-oikeuksia, joita opetetaan arabian ja englannin kielellä. Ohjelma on tunnustettu paikallisesti ja kansainvälisesti, ja sen tutkinnon suorittaneet ovat valmiita kilpailemaan ammattimarkkinoilla tehokkaasti.

Ohjelmaviesti

Valmistellaan erinomaisia ammatillisia oikeuksia, joilla on keskeisiä moraalisia arvoja, oikeudellisia taitoja ja tietoa Saudi-Arabiaan ja kansainväliseen oikeuteen ja shariaan.

Oikeusohjelman edut Dar Al-Hekman yliopistossa

Dar Al Hekman yliopiston oikeustieteen kandidaattiohjelma on ensimmäinen Saudi-Arabian naisoikeusohjelma, jota opetetaan sekä arabian että englannin kielellä.

Se on ensimmäinen ohjelma Länsi-Saudi-Arabian alueella, joka opettaa kansainvälistä oikeutta. Opetussuunnitelmassa yhdistyvät teoreettiset oppitunnit ja sovelletut taidot, joiden avulla opiskelijat voivat oppia Saudi-lakia, Shariaa ja kansainvälistä oikeutta. Ja he voivat valita kursseja, jotka täydentävät heidän yksilöllisiä etujaan ja ammatillisia tavoitteitaan.

Oikeustieteen opiskelijat ovat erottaneet suorituskyvyn korkeimmalla alueellisella ja kansainvälisellä tasolla. Dar Al-Hikma Law Program oli ainoa ohjelma, joka edustaa kuningaskuntaa kansainvälisissä oikeudenkäyntisäännöissä, ja Dar Al-Hikma on Lähi-idän paras joukkue peräkkäin viime vuosina.

Lain ohjelmaan kuuluu korkeasti koulutettuja tiedekunnan jäseniä arvostetuista yliopistoista eri puolilla maailmaa, taustatietoa ja tutkimustoimintaa lain alalla, jolloin opiskelijat voivat oppia monipuolisista kansainvälisistä kulttuureista tutkimuksen aikana.

Yliopiston ainutlaatuinen ja rikas ympäristö mahdollistaa yliopiston ainutlaatuisen ja rikkaan ympäristön lisätä itseluottamustaan ja esittää ja esittää suullisia ja kirjallisia oikeudellisia argumentteja luottamuksella ja vahvuudella, jota tukee väitteet ja todisteet sekä haasteet kansainvälisissä oikeudellisissa foorumeissa.

Lakiohjelman avulla tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä kansainvälisissä asianajotoimistoissa ja jatkaa korkeakoulutusta arvostetuissa kansainvälisissä yliopistoissa. .

Ura- ja uramahdollisuudet

Oikeusohjelman valmistuneet voivat toimia:

  • Saudi-Arabian paikallisten yritysten asianajajat.
  • Asianajajat kansainvälisissä yrityksissä sekä Saudi-Arabian sisällä että sen ulkopuolella.
  • Kotimaiset lakimiehet tai lakimiehet julkisissa, yksityisissä tai muissa organisaatioissa.
  • Asema ministeriöissä.
  • Toimisto.
  • Hallitustenvälisen järjestön analyytikko.
  • Poliittinen kirjeenvaihtaja.
  • Tiedekunnan jäsen (jatko-opintojen valmistumisen jälkeen).
Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Viimeksi päivitetty April 30, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 1, 2019
Duration
4 vuotta
Full-time
Hinta
320,000 SAR
Apurahat ovat käytettävissä
Deadline
Elo 29, 2019
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 1, 2019
Päättymispäivämäärä
Toukokuu 5, 2020
Haun määräaika
Elo 29, 2019

Syys 1, 2019

Location
Haun määräaika
Elo 29, 2019
Päättymispäivämäärä
Toukokuu 5, 2020