Oikeustieteen kandidaatti

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelma perustettiin vuonna 2007. Ohjelman perustamisesta lähtien ohjelma on tarjonnut julkisoikeudellisia ja sharia-oikeuksia, joita opetetaan arabian ja englannin kielellä. Ohjelma on tunnustettu paikallisesti ja kansainvälisesti, ja sen tutkinnon suorittaneet ovat valmiita kilpailemaan ammattimarkkinoilla tehokkaasti.

Ohjelmaviesti

Valmistellaan erinomaisia ammatillisia oikeuksia, joilla on keskeisiä moraalisia arvoja, oikeudellisia taitoja ja tietoa Saudi-Arabiaan ja kansainväliseen oikeuteen ja shariaan.

Oikeusohjelman edut Dar Al-Hekman yliopistossa

Dar Al Hekman yliopiston oikeustieteen kandidaattiohjelma on ensimmäinen Saudi-Arabian naisoikeusohjelma, jota opetetaan sekä arabian että englannin kielellä.

Se on ensimmäinen ohjelma Länsi-Saudi-Arabian alueella, joka opettaa kansainvälistä oikeutta. Opetussuunnitelmassa yhdistyvät teoreettiset oppitunnit ja sovelletut taidot, joiden avulla opiskelijat voivat oppia Saudi-lakia, Shariaa ja kansainvälistä oikeutta. Ja he voivat valita kursseja, jotka täydentävät heidän yksilöllisiä etujaan ja ammatillisia tavoitteitaan.

Oikeustieteen opiskelijat ovat erottaneet suorituskyvyn korkeimmalla alueellisella ja kansainvälisellä tasolla. Dar Al-Hikma Law Program oli ainoa ohjelma, joka edustaa kuningaskuntaa kansainvälisissä oikeudenkäyntisäännöissä, ja Dar Al-Hikma on Lähi-idän paras joukkue peräkkäin viime vuosina.

Lain ohjelmaan kuuluu korkeasti koulutettuja tiedekunnan jäseniä arvostetuista yliopistoista eri puolilla maailmaa, taustatietoa ja tutkimustoimintaa lain alalla, jolloin opiskelijat voivat oppia monipuolisista kansainvälisistä kulttuureista tutkimuksen aikana.

Yliopiston ainutlaatuinen ja rikas ympäristö mahdollistaa yliopiston ainutlaatuisen ja rikkaan ympäristön lisätä itseluottamustaan ja esittää ja esittää suullisia ja kirjallisia oikeudellisia argumentteja luottamuksella ja vahvuudella, jota tukee väitteet ja todisteet sekä haasteet kansainvälisissä oikeudellisissa foorumeissa.

Lakiohjelman avulla tutkinnon suorittaneet voivat työskennellä kansainvälisissä asianajotoimistoissa ja jatkaa korkeakoulutusta arvostetuissa kansainvälisissä yliopistoissa. .

Ura- ja uramahdollisuudet

Oikeusohjelman valmistuneet voivat toimia:

  • Saudi-Arabian paikallisten yritysten asianajajat.
  • Asianajajat kansainvälisissä yrityksissä sekä Saudi-Arabian sisällä että sen ulkopuolella.
  • Kotimaiset lakimiehet tai lakimiehet julkisissa, yksityisissä tai muissa organisaatioissa.
  • Asema ministeriöissä.
  • Toimisto.
  • Hallitustenvälisen järjestön analyytikko.
  • Poliittinen kirjeenvaihtaja.
  • Tiedekunnan jäsen (jatko-opintojen valmistumisen jälkeen).
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is de ... Lue lisää

Located in the heart of the metropolitan city of Jeddah, Dar Al-Hekma is one of Saudi Arabia's leading teaching and research universities for young women. Since its opening in 1999, Dar Al-Hekma is dedicated to endowing its pupils with the skills and knowledge they need to flourish and succeed in a rapidly changing world.?? Näytä vähemmän