Oikeustieteen kandidaatti (adv.)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Oikeustieteen kandidaatin tutkinto (Advocacy LL.M.-ohjelma) American University Washington College of Law , jota hallinnoi lakikoulun Stephen S. Weinsteinin oikeudenkäyntiä edistävä ohjelma, yhdistää tiukan akateemisen osan ja käytännön oikeudenkäyntikoulutuksen laajan. Ohjelma tarjoaa joukon kursseja, ulkomaalaisia ​​ja mahdollisuuksia harjoittaa oikeudellista apurahaa ja saada opetuskokemusta. Tärkeät painopisteet Advocacy LL.M. Ohjelma on nykyaikaisen teknologian käyttö oikeudenkäynteissä ja eettisten oikeudenkäyntien asianajajien koulutus. Ohjelman innovatiivinen opetussuunnitelma auttaa valmistuneita valmistautumaan kaikkiin riita-asioihin.

Advocacy LL.M. on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille mahdollisimman joustavaa. Se on kehitetty ottamaan huomioon opiskelijoiden ja ammattilaisten erilaiset tarpeet ja edut. Ohjelmaan osallistujat voivat valita yksilöllisen opetussuunnitelman luettelosta 17 ydinkokeilun edistämiskursseista ja 40 oikeudenkäyntikursseista. Jokainen opiskelija on suorittanut Advanced Trial Advocacy ja etiikka koealan juristien kursseille ennen kuin hän saa LL.M. asteen. LL.M. tutkinto, opiskelija on velvollinen ansaitsemaan vähintään 24 opintopistettä, kun hän opiskelee täysi- tai osa-aikatyötä.

Ohjelman kohokohdat

 • Kokenut tiedekunta
 • Laaja kurssien valinta
 • Joustava tutkimus ja rullattava hakutoiminta
 • Ainutlaatuiset mahdollisuudet
 • Taidekorkeakoulun tekniikka
 • Washington DC Sijainti

Kurssit

 • Rikosoikeudenkäynti Advocacy LAW-694
 • Etiikka oikeudenkäyntiasianajajille LAW-915
 • Oikeudenkäyntiä edeltävä yksityisoikeudellinen riita LAW-649
 • Tieteelliset todisteet ja asiantuntijalausunto LAW-878
 • Todistusperustukset ja vastalauseet LAW-968
 • Henkirikos syyttäjä LAW-984

Ainutlaatuiset mahdollisuudet

Advocacy LL.M: ssä ei ole määriteltyjä pitoisuuksia tai raitoja; kuitenkin kolme ei-luokkahuone vaihtoehtoja. Kaikki ei-luokkahuoneen vaihtoehdot edellyttävät opiskelijan LL.M. neuvonantaja.

Externship sijoittelut

Advocacy LL.M. Ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kiinnostuneille opiskelijoille saada oikeudenkäyntikokemusta valinnaisen yli 6 opintopisteen kautta. Ulkopuolen tavoitteena on auttaa LL.M. oppilaat saavat kokemusta etukäteen ja / tai kokeiluprosessin vaikeuksista, jotka tukevat ja ohjaavat kokeneita lääkäreitä. Ulkopuolisen komponentin parit LL.M. opiskelijaasiamiehet, joilla on kokeneita lääkäreitä erilaisissa laillisissa oikeusalueissa valtion virastoissa, voittoa tavoittelemattomissa järjestöissä, tuomioistuimissa ja pro bono -toimintaa harjoittavissa asianajotoimistoissa. Opiskelijat saavat kirjeen luokan näille itsenäisille opintopisteille.

Opiskelijat löytävät ulkoistamisen monin eri tavoin, mukaan lukien hakulomakkeet, jotka on lueteltu oikeuslaitoksen säännöllisesti päivitettävässä tietokannassa, hakemalla suoraan kiinnostuneille toimistoille, osallistumalla WCL: n vuosittaiseen näyttelyyn ja työskentelemällä ohjelman henkilöstön ja jatko-opettajan kanssa. itse.

Co-opetus

Opiskelija voi opettaa yhtä kurssia korkeintaan kolme opintopistettä itsenäiseen opiskeluun. Opiskelijoita valvoo opettaja, jolla on vähintään viisi vuotta opetuskokemusta. Jos hyväksyttäisiin, useimmat opiskelijat toimisivat kolmanneksi luokkahuoneen ohjaajana, suorittaen sellaisia ​​tehtäviä kuin avustaessaan luokkahuoneen opiskelijoiden kritiikit, tarkastelemalla oppilaslakimiesten simulaatioiden videotallenteita yksitellen JD-oppilaan kanssa luokkan ulkopuolella, avustamalla ilman luokan kokeilujoukkueiden valmistelu, joka auttaa oppilaita hyödyntämään paremmin oikeustalon teknologiaa ja tekemään tiettyjä todistajia, kuten asiantuntijatodisteita, luokkahuoneiden simulaatioiden aikana. LL.M. Opiskelija joutuu osallistumaan jokaiseen kurssiluokkaan ja tapaamaan säännöllisesti luokassa ulkopuolelta ohjaavan opettajan kanssa saadakseen kritiikin ja palautteen. Valvojaopettaja voi vaatia, että LL.M. opiskelija laatii määriteltyjä kurssimateriaaleja, suorittaa tietyn kokeilun taitoja luokan luokissa tai auttaa arvioimaan vaadittuja opiskelijan kirjoitustehtäviä. Kaikki opettajan ansaitsemat opintosuoritukset ovat kurssin alaisia ​​ja ohjaavat opettajan saatavuutta ja hyväksyy LL.M. neuvonantaja ja WCL-hallinto. Opiskelijat saavat kirjeen luokan näille itsenäisille opintopisteille.

Professional Writing

Opiskelija voi suorittaa tutkimustiedon julkaisevaa laatua tutkimuksen tai oikeudenkäynnin alalla tai laatia uuden opinto-ehdotuksen tukemateriaaleilla enintään kolme opintopistettä itsenäiseen opiskeluun. LL.M. Valinnaiset kirjoitusprojektit on hyväksyttävä etukäteen opiskelijan LL.M. neuvonantaja. Opiskelijat saavat kirjeen luokan näille itsenäisille opintopisteille.

Kuten kaikissa riippumattomissa tutkimuksissa, se on LL.M. opiskelijan on varmistettava tiedekunnan neuvonantaja valvoakseen näitä kirjoitustehtäviä ennen kurssille ilmoittautumista. LL.M. neuvonantaja neuvottelee tiedekunnan neuvonantajan kanssa suositelluista laatimisperusteista, joita LL.M. opiskelijan on seurattava. Opiskelijan on annettava tiedekunnan neuvonantajalle lausunto, jossa kuvataan opiskelijan aiempi koulutus ja osallistuminen oikeudellisiin tutkimus- ja kirjoitusprojekteihin ja / tai siihen liittyviin kursseihin avustamaan tiedekunnan neuvonantajaa räätälöimässä opiskelijan ohjausta.

Kokemus Cutting-Edge-kokeilutekniikasta tuomioistuimissa

Uusi Tenley Campus tarjoaa viisi oikeustilaa, Stephen S. Weinstein Courtroom, upea erillinen oikeustalo kahdella pienemmällä käytännöllisellä istuntosalilla sekä 60-paikkainen Appellate Courtroom ja 35 istuimen lattiasta kattoon ulottuva lasinopetushuoneisto. Jokainen viidestä uudesta oikeustilasta on suunniteltu parantamaan kokemuksellista oppimista tarjoamalla opiskelijoille mahdollisuuksia kehittää monitaitoisia ja vaihtelevia riita-asioita ja arvoja, joita he tarvitsevat menestyäkseen lainvalmistelussa.

Asuminen DC: ssä

Washington, DC on yksi vilkkaimmista ja kulttuurisesti rikkaimmista kaupungeista maailmassa. Maailmankuulujen instituutioiden, kuten Smithsonian ja maailmanluokan tapahtumien, kuten vuosittaisen Cherry Blossom Paraden, asuminen DC: ssä tarkoittaa, ettei ole koskaan tylsää hetkeä. AUWCL-perheen jäseneksi asetat sinut etusijalle ja keskukselle päästäksesi johonkin maailman suurimpiin kaupunkeihin.

Viimeksi päivitetty Tammi 2018

Oppilaitoksesta

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opp ... Lue lisää

Designed for international and domestic law graduates, our LL.M. programs feature flexible curricula that incorporate a rich array of specialized law courses and seminars and experiential learning opportunities. As a student, you will be supported by a law school community that is uniquely collaborative, including faculty who are passionate about education and a global network of LL.M. alumni. The LL.M. programs at AUWCL incorporate a rich array of courses, experiential learning opportunities, and special events that offer valuable opportunities for students to interact with leading lawyers, policymakers, business leaders, and diplomats. Näytä vähemmän