Oikeustieteen kandidaatti (LLM)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Oikeustieteen kandidaatti (LLM)

LL.M. ohjelma on suunniteltu kansainvälisille opiskelijoille, joilla on ensimmäinen oikeustieteen tutkinto. Ohjelma vaatii vähintään kaksi lukukautta täysipäiväistä opiskelua asuinpaikassa. Perinteisten LLM-opintojen lisäksi tutkinto-opintoihin kuuluu opinnäytetyö, akateemisesta kirjallisuudesta kiinnostuneille opiskelijoille ja lukuisille LLM-erikoisaloille, jotka ovat kiinnostuneita tietystä oikeudesta.

Perinteinen LLM-tutkinto

Jatko-opiskelijat saavat maahan vähintään kaksi lukukautta, mikä johtaa oikeustieteen maisteriin (LLM). LLM-tutkinnon suorittamiseksi opiskelijoiden on:

 • Täytä vähintään 24 tuntia opintojaksoa;
 • Täytä yksi lukuvuosi lakiasiainosakunnassa;
 • Täydellinen B504 Johdatus amerikkalaiseen lakiin, 2 opintopistettä ja B530: n oikeudellinen keskustelu ja kirjoittaminen 2 op.
 • Suorita vähintään 8 tuntia kurssimaksu per lukukausi;
 • Säilytä kumulatiivinen palkkaluokan keskiarvo vähintään 3,0; ja
 • Täytä tutkintovaatimukset enintään kolmessa peräkkäisessä lukukaudessa.

Hakijat, jotka ovat saaneet JD-tutkinnon yhdysvaltalaisesta oikeustieteellisestä koulusta ennen matematiikkaa LLM-ohjelmassa Indiana-yliopistossa, eivät saa ansaita LLM-tutkintoa ilman väitöskirjaa, ja heille voidaan asettaa vaihtoehtoisia vaatimuksia.

LLM tutkielman kanssa

LLM-opiskelijat, jotka haluavat kokemusta akateemisesta oikeudellisesta kirjoittamisesta ja aikovat jatkaa SJD: ssä tai Ph.D. ohjelma voi olla kiinnostunut LLM: stä tutkielman kanssa. Opinnäytetyön opiskelijoiden on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Täytä vähintään 24 opintoviikkoa;
 • Suorita 6 tuntia B706 Independent Research -tutkintoa opinnäytetyölle;
 • Täytä yksi lukuvuosi lakiasiainosakunnassa
 • Täydellinen B504 Johdatus amerikkalaiseen lakiin 2 op, B530 oikeudellinen diskurssi ja kirjoittaminen 2 op.
 • Suorita vähintään 8 tuntia kurssimaksua lukukautta kohti lukuun ottamatta viimeistä lukukautta;
 • Säilytä kumulatiivinen palkkaluokan keskiarvo vähintään 3,0; ja
 • Täytä tutkintovaatimukset enintään neljän peräkkäisen lukukauden aikana.

Muut LLM-asetukset

Kesäohjelmat jatko-opiskelijoille

LLM-hakijat, jotka tarvitsevat parannusta englannin- ja oikeudelliseen englanninkieliseen taitoonsa ennen jatko-ohjelman aloittamista, voidaan ottaa mukaan kesä Start Start -ohjelmaan, joka alkaa kunkin vuoden kesäkuussa.

LLM – JD-tilisiirto

Law Schoolilla on prosessi, jonka avulla LLM-opiskelijat voivat hakea siirtymistä JD-ohjelmaan. Opiskelijat voivat nimetä itsensä osallistumaan valintaprosessiin, tai tiedekunnan jäsenet voivat myös nimetä oppilaita, joilla on erinomainen suorituskyky luokissaan. Opiskelijat, jotka hakevat JD-tutkinto-ohjelmaa, voivat laskea joitakin LLM-opintopisteitä kohti JD-tutkintoa, mikä antaa heille mahdollisuuden päästä JD-ohjelmaan pitkälle.

Kevät Käynnistä LLM-pääsy

Syksyllä alkavan perinteisen kahden lukukauden LLM-ohjelman lisäksi opiskelijat voivat halutessaan aloittaa ohjelman keväällä lukukaudella (tammikuu). Kevään alku LLM-opiskelijat voivat suorittaa tutkintonsa kahdella lukukaudella, tai he voivat valita tutkintovaatimusten täyttämisen hitaammin, ottaen kolme lukukautta. Keväällä alkava LLM-ottelu voi olla tarpeen opiskelijoille, jotka osallistuvat intensiivisen englannin kielen ohjelmaan syksyn lukukaudella.

sisäänpääsy

Sovelluksen ensisijaiset päivämäärät

pudota

 • Ensisijainen päivämäärä: 1. helmikuuta
 • Määräaika: 1. huhtikuuta, sitten liikkuva pääsy

kevät

 • Ensisijainen päivämäärä: 1. syyskuuta
 • Määräaika: 1. marraskuuta, sitten liikkuva hyväksyntä

Vaikka sovelluksia harkitaan, kunnes luokka on täynnä, on suositeltavaa, että sovellat viimeistään luettelossa mainitun määräajan. Kaikki tämän luettelon prioriteettipäivän saamat hakemukset otetaan automaattisesti huomioon stipendejä varten. Prioriteettipäivän jälkeen vastaanotetut hakemukset otetaan huomioon apurahana, jos varat ovat edelleen käytettävissä.

Jokaista tulevaa syksyn lukukautta varten aloitamme uusien sovellusten hyväksymisen kaikille jatko-ohjelmille 1. lokakuuta.

Aloituspäivämäärät

Indiana-laki tarjoaa useita kiireellisiä aikatauluja tai erityistarpeita LLM-ohjelmistojen aloituspäiville:

 • Perinteinen syksyn alku: Perinteinen alkamispäivä, joka alkaa alkuvuodesta, alkaa elokuun alusta elokuun puoliväliin.
 • Kevään alku: Perinteisen syksyn lukukauden lisäksi Indiana Law tarjoaa kevätohjelman, joka alkaa tammikuussa. Keväällä alkavat hakemukset hyväksytään heinäkuusta marraskuuhun.
 • Kesäkäynnistys: Kesäkäynnistysohjelma on kesäkuukausina alkava, erityisesti LLM-opiskelijoille suunnattu seitsemän viikon kesän intensiivinen oikeudellinen englanninkielinen ohjelma, jota seuraa intensiivinen johdanto American Law -kurssille.
 • Intensiivinen esittely amerikkalaisoikeuteen: Ilmoittautumalla kahden viikon intensiiviseen johdantoon American Law -kurssiin (kaksi opintotuntia), joka alkaa heinäkuun lopulla, voit suorittaa jonkin tarvittavista oikeustieteen kursseista aikaisin. Saapuminen heinäkuun loppuun mennessä antaa sinulle myös aikaa tutustua lakikouluun, yliopistoon ja Bloomingtonin yhteisöön ennen kuin aloitat elokuussa täydellisen kurssin.

Pääsyvaatimukset

 • Koulutus: LLM-hakijat, jotka ovat saaneet perustutkinto-opintojaan Yhdysvaltojen ulkopuolella, ovat yleensä velvollisia suorittamaan oikeustieteellisen tutkinnon tai vahvan perustutkinto-oikeuden tutkinnon oikeudellisissa kursseissa.
 • Englanti kielitaito: LLM ehdokas, jolle Englanti ei ole heidän ensimmäinen kieli on osoitettava sujuvasti Englanti kautta TOEFL pisteet 94 IBT, IELTS pisteet vähintään 7,0, tai vastaava TOEFL, IELTS tai TOEIC tulokset muissa muodoissa. Englanninkielistä pätevyystasoa, joka on hieman pienempi kuin vähimmäisvaatimuksemme, ei hylätä suoraan, varsinkin kun muita tekijöitä, kuten koulutustausta ja työkokemus, ovat erinomaisia. Emme tarjoa ehdollista maahantuloa edellä mainittujen testitulosvaatimusten sijasta, mutta meillä on erityinen LLM-kesäohjelma englanninkieliseen ja oikeudelliseen englanninkieliseen parannukseen.

Miten hakea

Mahdollisten LLM-opiskelijoiden tulee lähettää hakemuksia LSAC Online -sovelluksella. Jos haet vain Indiana University Maurer School of Law , voit käyttää myös suoraa hakemustamme.

LSAC-verkkosivuston kautta tapahtuvan hakemuksen tarkoituksena on mahdollistaa pääsytiedoston nopein käsittely. Suurin osa Yhdysvaltojen korkeimmista lakikouluista käyttää LSAC-järjestelmää. Jos haluat lisätietoja, tutustu LSAC-palveluiden täydelliseen kuvaukseen.

 • Jos sinulla ei vielä ole LSAC-LLM-tiliä: Kun olet lukenut kaikki tämän sivun sovellustiedot, sinun on rekisteröidyttävä uuteen LSAC-hakijatiliin, jotta voit aloittaa hakemusprosessin.
 • Jos sinulla on olemassa oleva LSAC-LLM-tili: kirjaudu sisään nykyiseen tilillesi, jotta voit hakea Indiana University-Bloomington Maurerin oikeustieteiden korkeakoulusta.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Founded in 1842, the Indiana University Maurer School of Law is the ninth oldest law school in the U.S. and the first state school in the Midwest. Located in a beautifully wooded setting in Bloomingto ... Lue lisää

Founded in 1842, the Indiana University Maurer School of Law is the ninth oldest law school in the U.S. and the first state school in the Midwest. Located in a beautifully wooded setting in Bloomington, a classic college town, the IU campus is consistently ranked among the most beautiful in the nation. Our heritage is local, but our presence is global: More than half of our graduates find jobs outside Indiana. Näytä vähemmän