Oikeustieteen kandidaatti (LLM)

Teknologian muuttuessa taloutemme ja kulttuurimme mukaan yritykset tarvitsevat uudenlaista asianajajia, jotka ymmärtävät uuden teknologian oikeudelliset ja kaupalliset näkökohdat sekä haasteet tuottaa uusia tuotteita ja uusia yrityksiä markkinoille.

Avaamalla harjoittajille ja uusimmille oikeustieteilijöille Cornell Tech lailla, tekniikassa ja yrittäjyyden tutkinto antaa sinulle erikoistuneita taitoja, joita tarvitset teknisten yritysten tukemiseen ja johtamiseen yhä monimutkaisemmissa ja dynaaminen digitaalinen talous.

Opi joukkueissa tekniikan, innovaation ja yrittäjyyden risteyksessä

Cornell Tech lakimies, tekniikka ja yrittäjyys on ensimmäinen laatuaan maailmassa. Se on vuosi kestävä upotus innovointiin, luovuuteen ja uusiin liiketoiminnan kehityshankkeisiin, joiden avulla voit oppia rinnakkain suunnittelijoiden, insinöörien ja liiketalouden opiskelijoiden kanssa. Yhdessä ryhmissä voit luoda uusia tuotteita olemassa oleville yrityksille Product Studio -ohjelmistoon ja kehittää omia uusia liiketoimintoja Startup Studio -ohjelmistossa. Sinulla on myös runsaasti mahdollisuuksia verkostoida sijoittajien, yritysjohtajien ja yrittäjyyskasvattajien elinvoimaisen yhteisön kanssa, että vain New Yorkin kaltainen kaupunki ja Cornellin kaltainen yliopisto voivat tarjota.

Kuka tulisi hakea?

Oikeustieteen, tekniikan ja yrittäjyyden maisteri on harjoittelevaa asianajajaa tai oikeustieteen tohtorikouluttajaa, joka haluaa edelleen herättää oikeudellisia ja johtamistaitojaan New Yorkin jatkuvasti kehittyvän teknologian ja yrittäjyyden ekosysteemin sydämessä.

Käsitellyt aiheet

  • Tekniset ja yritysasiakkaat
  • Henkinen omaisuus
  • tietoverkkojen
  • Työllistämislaki
  • Internet-oikeus

30753_video_screenshot_llm.jpg

ERIKOISKURSSI

Teknologiatoimet I

Laajuus 2,00

Tämä kurssi on suunniteltu perehdyttämään opiskelijoille yleiset ongelmat, jotka syntyvät teknologiatoimissa, ja miten ne käsitellään asianajajien, jotka rakentavat tällaisia ​​liiketoimia. Mustan kirjainlakiin pohjautuen se hyödyntää asianajajien ja asianajotoimistojen asiantuntemusta, joilla on huomattava kokemus alueelta, joka tarkistaa tärkeimmät kaupankäyntiasiakirjat yksityiskohtaisesti ja kuvailee, miten ne käsittelevät tärkeimpiä kysymyksiä, joita syntyy teknologiatoimissa. Vaikka aiheita voidaan muokata joka puolivuotiskaudella, on odotettavissa monenlaisia ​​aiheita, kuten muotoilukysymykset; Teknologiakuljetuksen käynnistäminen; Varhaisvaiheen yhtiöiden yhteiset liiketoimet; Patenttiryhmä; Lisenssisopimukset; Teknologia M

opetussuunnitelma

LLM-opetussuunnitelma opettaa sinulle oikeudelliset periaatteet ja käytännön sovellukset, joita tarvitset teknologiayritysten tukemiseen ja johtamiseen yhä monimutkaisemmassa ja dynaamisessa digitaalisessa taloudessa.

Tutki myös julkista politiikkaa ja oikeudellisia kehyksiä, jotka edistävät tai rajoittavat innovaatiota ja analysoivat institutionaalisia, oikeudellisia ja liiketoiminnallisia kysymyksiä, jotka vaikuttavat teknologiaan liittyviin yrityksiin. Cornell Tech ainutlaatuisessa koulutuksellisessa innovaatiossa osallistut myös monipuoliseen Studio Experience -työhön, jossa kehität tiimityöskentelyä ja johtamistaitoja kehitettäessä uutta tuotetietoa vastaamaan todellisen organisaation strategisiin tarpeisiin. luo oma käynnistys.

Mikä aikataulu saattaa näyttää

Syksyllä vietät aamuasi luokkahuoneisiin perustuviin kursseihin, jotka kattavat yrittäjyyden, riskipääoman, yksityisyyden, tietoturvan ja henkisen omaisuuden juridiset näkökohdat. Iltapäivisin työskentelet Team-pohjaisissa projekteissa Product Studio ja Startup Ideas.

Keväällä jatketaan vaadittua luokkahuoneen kursseja ja täydennetään sitä kolmella valittavalla. Iltapäivisin tarjoat laillista neuvontaa tiimin jäsenille, kun aloitat Project Start Studio -hankkeita.

Sovelluksen aikajana

Cornell Tech tarjoaa kolme sovelluskierrosta. Hakijoita kehotetaan jättämään hakemuksensa valmiiksi. Käsittelemme jokaisen hakukierroksen hakijoita. Tarkistamme hakemukset, kun vastaanotamme niitä.

Hakuaikaa koskevat määräajat 2018-2019 ovat seuraavat:

1. kierros - perjantaina 26. lokakuuta 2018 klo 23:59 ET

2. kierros - keskiviikko 5. joulukuuta 2018 klo 23:59 ET

3. kierros - perjantai 18. tammikuuta 2019 klo 23:59 ET

Kierros 4 - perjantai 8. maaliskuuta 2019 klo 23:59 ET

Hakemusvaliokunta tutkii pyynnön 4 pyynnön jättämisen määräajan jälkeen hakemukset vuorotellen ja julkaisee päätöksen vasta tiistaina 30. huhtikuuta 2019.

Sovellusvaatimukset

Jotta voidaan ottaa huomioon, kaikkien hakijoiden on toimitettava verkkosivustossaan seuraavat:

Jatkaa

Sinun on lähetettävä nykyinen hakemasi hakemasi lomake. LinkedInin avulla sinulla on mahdollisuus täyttää automaattisesti ammatillisen profiilinsa luetellut työllisyys- ja koulutustiedot. Kaikki LinkedIn-tiedostomuodossa olevat tiedot voidaan muokata.

Huomaa, että tämä on ajankohtaisinta ja olennaista tietoa kandidaatin tutkinnoista ja kaikista kandidaatin tutkinnosta ja työllisyydestä.

Henkilökohtainen lausuma

Cornell Tech on osa ympäristöä, jossa luovuus, johtajuus ja kyky työskennellä tekniikan, yrittäjien ja muiden kanssa ovat yhtä tärkeitä. Arvostamme kuka olet ja mitä lisäät tähän kaavaan. Lähetä yksi kaksisivuiselle lausumalle, jossa kuvataan kiinnostuksesi tähän ohjelmaan. Hakemuksesi on korostettava henkilökohtaisia ​​kokemuksia, jotka osoittavat luovuuttasi, johtajuutta ja kykyä työskennellä innovatiivisessa ympäristössä.

Erityisesti voit vapaasti kehittää valmiita projekteja ja niiden luovia (ja teknisiä, jos sellaisia) näkökohtia. yrittäjä- tai johtajuuskokemukset; ammattiurasi tavoitteet; etua, jonka olette olleet osa New Yorkin teknistä ekosysteemiä; ja miksi tämä ohjelma on sinulle tarkoitettu.

Kaksi suositusta

Suosittujen tulisi olla tiedekunnan jäseniä, esimiehiä tai muita henkilöitä, jotka tuntevat sinut ammattimaisesti ja ovat nähneet teidät merkittävässä roolissa merkittävissä projekteissa. Suositukset on toimitettava verkossa.

Tekstitystiedostojen

Kustakin aiemmin läsnäolevasta lakikoulusta ja yliopistosta vaaditaan transkriptit, ja ne on lähetettävä verkossa hakemuksen kanssa. Hyväksyttyjen opiskelijoiden on toimitettava viralliset transkriptit suoraan Cornell Law Schoolille ennen ylioppilastutkinnon suorittamista.

Hakemusmaksu

Verkkosovelluksen kanssa on jätettävä 95 dollarin palautusmaksu.

Kansainväliset opiskelijat

Tekstitystiedostojen

Edellä mainittujen ohjelman vaatimusten lisäksi kansainvälisten hakijoiden on toimitettava sertifioitu englanninkielinen käännösteksti, jos alkuperäinen kieli ei ole englanti. Menestyksekkäitä kansainvälisiä hakijoita on saanut ylioppilastutkintotodistuksen korkeakoulusta tai yliopistosta, jolla on tunnustettu asema.

TOEFL

Englannin kielen pätevyys vaaditaan ottamista varten ja ammattitaidon taso, kuten kaikki sovelluksen näkökohdat osoittavat, on tärkeä tekijä päätöksentekoprosessissa. Jos äidinkieli ei ole englanti, sinun on otettava Englannin kielen tentti (TOEFL) ellei ole saanut ensimmäisen asteen lakia yliopistosta tai yliopistosta maassa, jossa sekä opetuskieli että äidinkieli ovat Englanti. Vähintään TOEFL-pistemäärä on 100 (Internet-pohjainen), jotta se voidaan ottaa huomioon otettavaksi. Laitoskoodimme on 2098, osastokoodi 03. Virallinen pisteet on vastaanotettava, jotta hakemus voidaan ottaa huomioon. TOEFL tarjotaan usein ympäri maailmaa.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Elo 26, 2019
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
65,456 USD
Deadline
Request Info
Round 1 – Friday, October 26, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Wednesday, December 5, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Friday, January 18, 2019 at 11:59 pm EST. Round 4 – Friday, March 8, 2019 at 11:59 pm EST. Rolling: April 30.
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 26, 2019
Päättymispäivämäärä
Elo 31, 2020
Haun määräaika
Request Info
Round 1 – Friday, October 26, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Wednesday, December 5, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Friday, January 18, 2019 at 11:59 pm EST. Round 4 – Friday, March 8, 2019 at 11:59 pm EST. Rolling: April 30.

Elo 26, 2019

Location
Haun määräaika
Request Info
Round 1 – Friday, October 26, 2018 at 11:59 pm EST. Round 2 – Wednesday, December 5, 2018 at 11:59 pm EST. Round 3 – Friday, January 18, 2019 at 11:59 pm EST. Round 4 – Friday, March 8, 2019 at 11:59 pm EST. Rolling: April 30.
Päättymispäivämäärä
Elo 31, 2020