Oikeustieteen kandidaatti (LLM)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Melbourne Law School oikeustieteen kandidaatti (LLM) on korkealaatuisen oikeustieteen tutkinto, jolla on yksi maailman suurimmista aiheista. Vuonna 2019 tarjotaan yli 180 aihetta.

Opiskelijat, jotka ovat opiskelleet LLM: ään, voivat valita kaikista Melbourne Law Mastersin saatavilla olevista aiheista, jotta he voivat räätälöidä tutkinnon ammatillisiin pyrkimyksiin ja henkilökohtaisiin etuihin. Opiskelijat voivat myös päättää suorittaa oikeustieteen yhdistelmän kursseista ja pienestä väitöskirjasta.

Oppimistulokset

Oikeustieteen maisterin tutkinnon suorittaneet:

 • On kehittynyt ja integroitu ymmärrys monimutkaisesta tietämyksestä valituilla oikeusalueilla
 • Onko asiantuntijoita, erikoistuneita kognitiivisia ja teknisiä taitoja, jotka varustavat heidät itsenäisesti:
  • analysoida, pohtia kriittisesti ja syntetisoida monimutkaisia tietoja, käsitteitä ja teorioita valituilla oikeusalueilla
  • tutkia ja soveltaa tällaisia tietoja, käsitteitä ja teorioita asiaankuuluvalle osaamiselle ja käytännölle sekä
  • tulkita ja välittää tietojaan, taitojaan ja ideoitaan erikoistuneille ja ei-erikoistuneille yleisöille
 • Käytä heidän tietämystään ja taitojaan osoittamaan itsenäisyyttä, asiantuntijalausuntoa, sopeutumiskykyä ja vastuullisuutta harjoittajana ja oppijana valituilla oikeusalueilla.

Aiheen ajoitus ja muoto

 • Kaikki aiheet opetetaan vuorovaikutteisessa seminaarityylissä.
 • Noin 90% aiheista tarjotaan intensiivisesti.
 • Lukukauden pituisia aineita tarjotaan koko lukukauden ajan.
 • Luokan koot vaihtelevat tavallisesti 20-30 oppilaasta. Kaikilla aiheilla on kiintiö. Tämä takaa luokan koot sopivat optimaaliseen oppimisympäristöön.

Intensiiviset aiheet


Intensiiviset aiheet ovat ihanteellisia kiireisille ammattilaisille ja tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden upottaa aiheen sisältöön.

Aiheita opetetaan viiden päivän aikana joko maanantaista perjantaihin tai keskiviikkona - tiistaina viikonlopun lukuun ottamatta. Tämä muoto mahdollistaa valtioiden välisten tai ulkomaisten opiskelijoiden lentää Melbourneen osallistumaan luokkaan.

Lukukauden pituiset aiheet
Lukukauden pituisia aiheita opetetaan yleensä kahden tunnin ajan lukukauden aikana.

Aiheen materiaalit
Kattavat lukemateriaalit annetaan noin neljä viikkoa ennen intensiivisen luokan aloittamista. On odotettavissa, että opiskelijat suorittavat huomattavan lukemisen ennen luokkien alkamista. Opettajat ja opiskelijat ovat todennäköisesti yhteydessä toisiinsa sähköisesti siitä hetkestä lähtien, kun lukemismateriaalit luovutetaan ajan arvioinnille.

Luokan osallistuminen
Opiskelijoiden on osallistuttava vähintään 75%: iin kaikista oppiaineista. Opintojaksoa ei ole tällä hetkellä mahdollista suorittaa etäopetuksella.

Tutkintorakenne

Kurssi on saatavilla vain lakisääteisille.

Kurssi edellyttää tyydyttävää suorittamista kahdeksasta kursseista, jotka ovat saatavilla Melbourne Law Mastersissa. Opiskelijat, joilla on oikeustieteellinen tutkinto, joka ei ole yleisen oikeuden toimivaltaa, velvoitetaan täyttämään yhteisen lain perusteet.

Opiskelijat voivat osallistua jopa kahteen aiheeseen verkossa kilpailu- ja kuluttajaoikeuden ohjelmasta.

Opinnäytetyö

Oikeustieteen maisteri sisältää pienen opinnäytetyön vaihtoehdon. Tämän vaihtoehdon suorittamiseksi opiskelijat suorittavat neljä opintojaksoa, jotka on otettu Law Schoolin määrittelemistä aiheista osana kurssityöohjelmaa ja pienen väitöskirjan (50 opintopistettä) Law Schoolin hyväksymästä aiheesta.

Opiskele ulkomailla Oxfordissa

Avoin oikeustieteen kandidaatille.

FEE-HELP

FEE-HELP on laina, joka on tukikelpoisten Australian kansalaisten käytettävissä maksullisiin jatko-opintojaksoihin.

Apurahat

Kansainväliset opiskelijat voivat olla oikeutettuja kahteen ryhmään Australian apurahoja:

 • Australian Awards -apurahat
 • Endeavour -apurahat

Apurahoja voivat myöntää myös valtion ja valtiosta riippumattomat järjestöt opiskelijoiden kotimaassa. Ota yhteyttä oman maasi asianomaiseen organisaatioon saadaksesi lisätietoja.

Sisäänpääsyvaatimukset

Hakijoiden on täytynyt suorittaa:

 • Oikeustieteen tutkinto (LLB, JD tai vastaava), joka johtaa harjoitteluun, arvosanoin tai vastaavaan tai vastaavaan
 • Oikeustieteellinen tutkinto (LLB, JD tai vastaava), joka johtaa harjoitteluun tai vastaavaan; ja kahden vuoden dokumentoitu asiaankuuluva työkokemus.

Valintakriteeri

Hakemusten arvioinnissa valintalautakunta harkitsee:

 • Aiempi akateeminen suoritustaso
 • Ammatillinen kokemus (tarvittaessa).

Valintalautakunta voi pyytää lisätietoja selvittämään hakemuksen mahdollisia osia opinto-ohjelmaan osallistumisen ja valinnan mukaan.

Tutkittaessa hakijan hyväksymistä valintalautakunta harkitsee:

 • Hakijan aiemmin myönnetyn tutkinto (t)
 • Korkeakoulun tai yliopistojen asema ja maine,
 • Hakijan hankkiman työkokemuksen kesto ja tyyppi
 • Hakijan työkokemuksen merkitys hakijan suorittamalle kurssille.

Hakijoilla, joilla ei ole oikeustodistusta, on syytä huomata, että aiheita tarjotaan korkeakoulututkinnon laajuudessa. Vaikka kaikkialla on pyritty vastaamaan muilla aloilla koulutettuja opiskelijoita, myönnytyksiä ei tehdä yleisen opetuksen tai arvioinnin tasolla. Useimmat aiheista olettavat tietämystä, joka tavallisesti on hankittu lainopetuksessa (LLB, JD tai vastaava).

Englannin kielivaatimukset

Kaikkien hakijoiden on täytettävä myös Melbournen yliopiston englannin kielivaatimukset.

Voit käyttää TOEFL, IELTS, Pearson Test of English (akateemiset testit) tai CAE täyttääksesi yliopiston englannin kielivaatimukset. Sinun on täytettävä vaatimukset yhdestä istunnosta ja 24 kuukauden sisällä hakemuksesta. The University of Melbourne TOEFL instituutiokoodi on 0974.

IELTS * (vain akateeminen englanti)

* Vaaditut tulokset on saavutettava yhdestä testiraportista, vaikka olisit istunut useissa TOEFL- tai IELTS-testeissä.

sekalainen

Hakemukset hyväksytään ympäri vuoden. Jotta voit varmistaa kohteen saatavuuden, suosittelemme, että haet mahdollisimman pian ja mieluiten ennen seuraavia päivämääriä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Melbourne Law School is a leader and innovator in legal education, and a vibrant place of learning that values ideas, excellence and intellectual exchange. Its rich history spans over 150 years.

Melbourne Law School is a leader and innovator in legal education, and a vibrant place of learning that values ideas, excellence and intellectual exchange. Its rich history spans over 150 years. Näytä vähemmän