Oikeustieteen kandidaatti (LLM) (Leuven)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

KU Leuven oikeustieteen maisterilla (LLM) on merkittävä kansainvälinen ulottuvuus, ja eurooppalailla on tärkeä painopiste joko julkisoikeudessa tai yrityslaissa. Tämä on tuskin yllättävää, kun otetaan huomioon KU Leuven läheisyys EU: n keskuslaitosten kanssa Brysselissä. Ohjelma hyödyntää laajan oikeusalan ammattilaisten verkoston tietoja ja asiantuntemusta, joilla on läheiset yhteydet EU: n toimielimiin.

Ohjelma sisältää vierailun Luxemburgiin, jossa opiskelijat osallistuvat ensimmäisen lukukauden istuntoon Euroopan unionin tuomioistuimessa Luxemburgissa ja vierailun Strasbourgin Euroopan ihmisoikeustuomioistuimeen toisen lukukauden aikana. OTK Opiskelijoilla on myös mahdollisuus käydä keskustelua ajankohtaisista kansainvälisistä asioista Euroopan neuvoston ja Euroopan parlamentin henkilöstön jäsenten kanssa Strasbourgissa.

Rakenne

Opiskelija voi valita valitsemansa erikoistumisalueen:

  • Kansainvälinen ja eurooppalainen yrityslaki
  • Kansainvälinen ja eurooppalainen julkisoikeus

On kuitenkin mahdollista valita lisäkursseja valitsemastasi vaihtoehtoisesta erikoistumisvaihtoehdosta valinnaisiksi kursseiksi. Jokainen erikoistuminen sisältää kahdeksan klinikkaa, joita johtaa tunnetut lakimiehet ja liikemiehet.

vahvuudet

  • Vahva akateeminen perinne, johtava asema oikeudellisessa tutkimuksessa ja huippuasiantuntijoiden opettamilla kursseilla
  • Vierailu eurooppalaisiin ja kansainvälisiin instituutioihin
  • Tiiviit yhteydet oikeuskäytäntöihin ja EU: n toimielimiin ja vain 15 minuutin päässä Brysselistä

Ole hyvä ja katso verkkosivustollemme viimeisimmät tiedot tästä ohjelmasta.

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

KU Leuven will host an online open day on 1 december. For more information, please visit www.kuleuven.be/online-open-day.

KU Leuven will host an online open day on 1 december. For more information, please visit www.kuleuven.be/online-open-day. Näytä vähemmän
Mene oppilaitoksen verkkosivuille