Oikeustieteen kandidaatin tutkinto-ohjelma Kalifornian yliopistossa, Irvine School of Law tarjoaa korkeatasoista lakisääteistä koulutusta asianajajille, tuomareille, valtion virkamiehille ja muille, jotka haluavat saada koulutusta oikeusjärjestelmästä ja oikeusvaltiosta Yhdysvalloissa. Tarjoamme yleistä LL.M. ohjelma, joka voidaan räätälöidä jokaisen yksilön etujen mukaisesti ja siten ainutlaatuisesti antaa opiskelijoille osaamista ja taitoja ylentää nykyisen globaalin juridisen yhteisön riippumatta heidän henkilökohtaisista ja ammatillisista tavoitteistaan.

64409_ScreenShot2017-11-20at4.48.03PM.png


Ohjelma on yhden vuoden kokopäiväinen, 24 opintopisteen laajuinen opintokokonaisuus, joka on suunniteltu ensisijaisesti Yhdysvaltojen ulkopuolella koulutetuille asianajajille. Opiskelijoiden on otettava neljä kurssia: Johdatus amerikkalaiseen oikeuteen; Tutkimus, analysointi ja kirjoittaminen amerikkalaisessa oikeudessa; Amerikan oikeuskäytäntö kontekstissa; ja ammatillinen vastuu, globalisaatio ja oikeudellinen ammatti Yhdysvalloissa. Jäljellä olevien opintojaksojen aikana opiskelijat valitsevat monista eri kursseista ylemmän tason opetussuunnitelmassa. Henkilökohtainen henkilökunta auttaa oppilaita suunnittelemaan opintojaan ja haluttaessa varmistaakseen, että opiskelijoiden kurssi täyttää Kalifornian, New Yorkin tai muiden valtion palkkien kelpoisuusvaatimukset.

64408_ScreenShot2017-11-20at4.48.13PM.png


Kuka pitäisi hakea


Hyväksyttyjen hakijoiden on oltava:

  1. Oikeustiede kotimaastaan
  2. Riittävä englannin kielen taito harjoittaa Yhdysvaltojen oikeuden tiukkaa tutkimusta.


Hakemusjakso LL.M. Ohjelma on 1.-15.5. vuosittain.


Miksi jatkaa LL.M. UCI-lain mukaan?


Maailmanluokan tiedekunta

UCI-lain opetuksia opettaa loistava ryhmä omistettu ja vieraanvarainen tiedekunta. Tiedekunnan jäsenet ovat ylimääräisiä tutkijoita. Äskettäinen tutkimus sijoittui tieteelliseksi vaikutukseksi nro 6 maassa vain Yale, Harvard, Chicagon yliopisto, New Yorkin yliopisto ja Stanford. Yhtä tärkeää, he ovat myös erinomaisia ​​opettajia ja omistautuneita ohjaajia. Tämä lyömätön yhdistelmä tekee UCI-lain ainutlaatuisen, dynaamisen ja monipuolisen älykkyyden, jossa oppii ja kasvaa.

Moitteeton maine

Oikeustieteiden tiedekunta, henkilökunta, opiskelijat, avioparit ja ystävät ovat yksin ja yhdessä tehneet UCI-lain huippuosaamisen ja innovoinnin paikkana opetuksessa, apurahassa ja julkisessa palvelussa. UCI Law oli kaikkien aikojen eniten debyyttialue Yhdysvaltain uutisissa

Pienikokoiset koot

Opiskelija-tiedekunnan suhde on maan parhaimmistoa 7-1 ja ylemmän tason opiskelijoiden keskimääräinen lukumärä on 11 - tämä mahdollistaa opiskelijoiden yksilöllisen ajankäytön. Yhdistämme parhaan pienestä, kollegiaalisesta ja tukevasta ympäristöstä suuren ja tunnetun tutkimuslaitoksen kanssa.

Oppia tekemällä

Kokemuksellinen oppiminen on opetussuunnitelman ydintä. Opetamme oppilaitamme vaihtamaan teoria käytäntöön ja oppimaan tekemällä, mikä on välttämätöntä harjoittelun taitojen kehittämisessä asianajajille. Julkinen palvelu on myös UCI-lain tehtävän ydin. Ohjelmamme tarjoavat opiskelijoille tilaisuuden ja koulutuksen käyttää oikeustieteellistä koulutustaan ​​yhteiskunnan parantamiseksi.

Orange County, California Sijainti

Keskeinen sijainti Orange Countyn Kaliforniassa ̶ tunti etelään Los Angelesiin ja tunnin kuluttua San Diegosta pohjoiseen - tekee UCI: n erittäin houkuttelevan paikan kuluttaa vuoden opiskeluoikeutta. Sijaitsee noin 10 minuutin päässä rannalta, UCI kampus sijaitsee Irvine, Kalifornia.

Irvinen kaupunki on sijoittunut Yhdysvaltain koon turvallisimmaksi kaupungiksi 12. peräkkäisenä vuonna. Irvinin monet edut ovat miellyttävän ympärivuotinen ilmasto ja helpot yhteydet monien kulttuuri-, viihde- ja ulkoilumahdollisuuksiin. Lisäksi Etelä-Kalifornia on valtava, erittäin toivottava ja hienostunut oikeudellinen markkinapaikka arvostetuille kansainvälisille asianajotoimistoille, alueellisille yrityksille ja merkittäville julkisen edun mukaisille organisaatioille. Orange County tarjoaa suuren ja monipuolisen taloutensa joillekin maailman suurimmista yrityksistä sekä yrittäjistä toimivista pienyrityksistä. Liiketoimintaympäristö korostaa lukemattomia aloja, kuten kiinteistöjä, korkeaa teknologiaa, kansainvälistä kauppaa, terveydenhuoltoa ja biotieteitä.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
University of California, Irvine - School of Law

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta University of California, Irvine - School of Law »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
58,370 USD
Laskutustilille tai tilille lähetetyt lukumäärät, palkkiot ja maksut ovat arvioita, jotka perustuvat tällä hetkellä hyväksyttyihin summiin. Nämä luvut eivät ehkä ole lopullisia. Todellinen opetus, palkkiot ja maksut voivat muuttua
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä