Oikeustieteen kandidaatti (LL.M.)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

IE Law School oikeustieteen maisteri (OTK) on ainutlaatuisessa asemassa upottamaan lakimiesammattilaiset nopeatempoiseen globaaliin ympäristöön. Vertailevan metodologiansa ja kansainvälisen suuntautumisensa määrittelemä oikeustieteen maisteri (OTK) tarjoaa opiskelijoille käytännön tietoa rajat ylittävistä liiketoimista ja valtioiden rajat ylittävästä laista valmistaakseen heidät uraan kaikkialla maailmassa. Opiskelijat voivat valmistua yleisen oikeustieteen maisteriksi tai erikoistua johonkin kolmesta suuresta oikeudellisesta alasta - kansainvälinen liikeoikeus, kansainvälinen riitojenratkaisu tai immateriaalioikeus- ja teknologiaoikeus.

Tämän erittäin erikoistuneen osaamisen lisäksi opiskelijat saavat kovia ja pehmeitä taitoja johtamisen, johtamisen, teknologian, viestinnän ja neuvottelujen aloilla. Nämä taidot vaikuttavat suoraan tutkinnon suorittaneiden potentiaaliin alalla, kun rekrytoijat etsivät yhä useammin monipuolisia, T-muotoisia lakimiehiä.

Nopeita faktoja

- Muoto: kokopäiväinen

- Saanti: lokakuu

- Kampus: Madrid

- Kieli: englanti

- Pituus: 10 kuukautta

- Valintakaudet: Liikkuva valintaprosessi

Oikeustieteen maisteri on suunniteltu nopeuttamaan ammatillista kehitystä ja varmistamaan, että osallistujista tulee erittäin työllistyviä, erikoistuneita asianajajia. Tällä tavoin he valmistuvat kilpailevina ehdokkaina mihin tahansa oikeudelliseen asemaan kansainvälisessä ympäristössä, mukaan lukien suuret asianajotoimistot, lakiputiikit, yritykset, konsulttiyritykset, startup-yritykset, vaihtoehtoiset lakipalvelujen tarjoajat ja uuden teknologian yritykset.

Jotkut uramahdollisuudet ovat:

- Lakimies täyden palvelun liikeyrityksessä

- Lakimies erikoistuneessa putiikissa

- Sisäinen asianajaja monikansallisessa yhtiössä

- Lakimies kansainvälisessä järjestössä

- Riidanratkaisun asianajaja

Miksi opiskella oikeustieteen maisteria (OTK)?

- Valitse OTK erikoistuminen

Ohjelman perustukset perustuvat liikeoikeuden olennaisiin osiin. Opiskelijat voivat sitten valita joko opiskelemaan yleistä oikeustieteen kandidaattia, jolloin he voivat suunnitella oman tutkintonsa valittaessa eri erikoisalojen kursseja tai määrittelemällä tutkintonsa erikoistumalla johonkin kansainvälisestä liikeoikeudesta, kansainvälisestä riidanratkaisusta tai älyllisestä Omaisuus ja tekniikka.

OTK KANSAINVÄLISESSÄ LIIKETOIMINNASSA

OTK in International Business Law on käytäntöön suuntautunut ohjelma, joka keskittyy monimutkaisiin, monen lainkäyttöalueen liiketoimiin, jotka ovat yleisiä suurissa monikansallisissa yrityksissä. Opiskelija hankkii teoreettisen ja käytännön käsityksen näistä rajat ylittävistä liiketoimista hallitsemaan asiakkaiden tarpeita ja odotuksia kaupallisena asianajajana.

OTK KANSAINVÄLISEN RIITOJEN RATKAISEMINEN

Kansainvälinen riidanratkaisu LL.M. valmentaa opiskelijoita tulemaan menestyviksi, monipuolisiksi lakimiehiksi kansainvälisessä liiketoimintakiistojen ratkaisuareenassa. Se keskittyy voimakkaasti rajat ylittäviin oikeudenkäynteihin, rinnakkaisiin menettelyihin, kansainvälisiin maksukyvyttömyystilanteisiin, kansainväliseen sijoituslainsäädäntöön ja jäsenneltyyn liiketoiminnan sovitteluun.

OTK Henkisen omaisuuden ja tekniikan lainsäädännössä

Opiskelijoille perehdytään immateriaalioikeus- ja teknologiaoikeuden eri aloihin ja syvennetään lakiin, tekniikkaan ja innovaatioihin liittyviä oikeudellisia, teknisiä ja eettisiä haasteita ja mahdollisuuksia. He hankkivat johtamistaitoja menestyäkseen vilkkaalla ja muuttuvalla oikeudellisella maisemalla.

- Laajenna urasi maailmanlaajuisesti

Paranna soveltamisalaa yksinoikeudella kumppanuutemme kanssa BARBRI: n kanssa, jonka avulla OTK ehdokkaat suorittamaan Kalifornian asianajajakokeen tai pätevän lakimiehen siirtojärjestelmän (QLTS) pätevän asianajajaksi Yhdysvalloissa, Englannissa tai Walesissa. Lisäksi oikeustieteen maisterin (LL.M.) osallistujilla on mahdollisuus kokea elämää oikeusalalla ohjelman ulkopuolella. Oikeusklinikan ja Vis Moot Courtin kaltaisten motiivien kautta opiskelijamme valmistuvat vahvalla verkostolla, valmiina työskentelemään rinnakkain asiakkaiden kanssa ja olemaan seuraavat johtajat oikeuskäytännössä ja innovaatioissa globaalilla tasolla.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

The future is looking for you. Anticipate the change in the legal sector and acquire a solid knowledge on legal concepts as the skills necessary to achieve success in the real world.

The future is looking for you. Anticipate the change in the legal sector and acquire a solid knowledge on legal concepts as the skills necessary to achieve success in the real world. Näytä vähemmän
Madrid , Segovia + 1 Lisää Vähemmän