Oikeustieteen tohtori (JD)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Oikeustieteen tohtori (JD)-ohjelma on jatko-ohjelma, joka johtaa ensimmäisen asteen oikeudessa. Se on tarkoitettu henkilöille, joilla ylempää astetta muiden tieteenalojen ja niille, jotka pitävät astetta oikeustieteen siviilioikeuden maista. Monet opiskelijat on usean vuoden työkokemus. Ohjelma on ominaista interaktiivinen (Sokrateen) opetusta, joka auttaa oppilaita kehittämään analyyttisiä, ongelmanratkaisu, monitieteinen ja vertaileva oikeustiede taitoja. Nämä taidot ovat välttämättömiä noustaan ​​Nykypäivän erittäin kilpailukykyinen oikeudellisia ja yritysten ympäristöissä. Tiukka opetussuunnitelma on opettanut kansainvälistä tiedekunta, joka sisältää opettajien taustat käytännössä hallituksen ja oikeuslaitoksen.

Pääsyvaatimukset

Hakijoiden tulee olla suorittanut vähintään kolme vuotta täysipäiväistä perusopetuksen.

  • Jos olet ei-oikeustieteen tutkinto, pääsyvaatimuksena on: Ainakin cum laude tai toisen luokan Ylä Saavutukset tutkinto pätevyys - Jos olet lain valmistunut siviilioikeuden maassa tai ei-gazetted common law yliopisto, maahanpääsyä vaatimus on: Ainakin cum laude tai toisen luokan Ylä Saavutukset tutkinto pätevyys

Englanti Proficency

Hakijoiden on osoitettava taito Englanti kielellä. TOEFL / IELTS / SAT testi on tarpeen, jos keskipitkän opetusta hakijan perusopetuksen ei ollut Englanti.

Hakijoiden on saanut vähintään yhdistetyn pisteet 1400 sekä Kriittinen lukeminen ja kirjoittaminen osat SAT Test. Hakijat, jotka aikovat ottaa TOEFL tai IELTS, huomaa vähintään seuraavat tulokset: - TOEFL (paperi-pohjainen): 550 - TOEFL (atk-pohjainen): 213 - TOEFL (Internet-pohjainen): 79 - 80 - IELTS: Kaiken bändi 7,5 - Tulospalvelu saa olla yli kaksi vuotta vanha.

Palkkiot

Hakemusmaksu

AS 50 dollaria ei palauteta maksua on tehty hakemuksesta ohjelmaan.

Rekisteröintimaksu

AS 400 dollaria (singaporelainen / PR) / S 500 dollaria (Foreigner) ei palauteta maksua on maksettava hyväksymistä ohjelmaan.

Rekisteröintimaksu kattaa ylioppilastutkinnon, ryhmittelyä, kirjasto ja tietokoneen tilin.

Lukukausimaksut

S 68,000 dollaria vuonna 4 erässä lukukausimaksu maksetaan erissä. Lukukausimaksut ovat lukittuina kun opiskelija siirtyy JD ohjelman. Singapore Management University pidättää oikeuden muuttaa lukukausimaksuja uuden puhelun ikäluokat tarvittaessa.

Viimeksi päivitetty Kesä 2017

Oppilaitoksesta

A premier university in Asia, the Singapore Management University (SMU) is internationally recognised for its world-class research and distinguished teaching. Established in 2000, SMU’s mission is

A premier university in Asia, the Singapore Management University (SMU) is internationally recognised for its world-class research and distinguished teaching. Established in 2000, SMU’s mission is Näytä vähemmän