Oikeuskäytäntökurssi (LPC) - kokopäiväisesti

Yleistä

13 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Oikeuskäytäntökurssi (LPC) - kokopäiväisesti

Jos sinulla on laillinen tutkinto tai GDL ja haluavat kouluttaa asianajajana, tarjoamme kolme vaihtoehtoa, mukaan lukien LPC MSc oikeustieteessä, liiketoiminnan ja johdon tehdä yrityksesi valmis.

 • Hyväksy LPC: llä, jolla on mahdollisuus hankkia MSc tai LLM ilman lisäkustannuksia
 • Kehitä kaupallista tietoisuuttasi, kriittistä ajattelua ja tarvittavaa ammattitaitoa valmistaaksesi haasteita avustajana
 • Räätälöidä kurssisi erikoistuneille alueillene laajan valikoiman valittavia aiheita
 • Tutki LPC: nne Mastersin kanssa ja saatat olla oikeutettu jatko-opiskelija-lainaan

Selkeästi keskitymme tulevaisuuden työllistettävyyteen, olemme varmempia kuin koskaan menestymme ja tarjoamme LPC Employment Promise -palvelumme. Hanki työtä yhdeksässä kuukaudessa tai annamme sinulle 100% palkkioista: 50% palkkioista käteispalautuksena ja 50% palkkioistasi luottokorttina.

Viimeisimpien käytettävissä olevien tietojen mukaan 97% kesällä 2017 valmistuneista kokopäiväisistä 2016/17 ja 2017/17 LPC-opiskelijoistamme sai työpaikan, koulutussopimuksen tai jatko-opinnot yhdeksän kuukauden kuluessa kurssin suorittamisesta.

Kurssivaatimukset

Jotta voisit hakea paikkasi LPC: ssä, sinun on noudatettava Solicitors Regulation Authority (SRA: n) laatiman lakitoimintokurssin (LPC) vaatimuksia - katso alla. Näiden kelpoisuusvaatimusten noudattamatta jättäminen tarkoittaa, että yliopistolla ei ole muuta mahdollisuutta kuin peruuttaa paikkasi kurssiin.

Jos olet muut kuin ETA-opiskelija, tarvitset myös viisumin, joka kattaa kurssinne koko keston - ks. Visa-vaatimukset alla.

LPC: n valintaperusteet
 • Akateeminen profiili ja saavuttaminen, yleensä vähintään todellinen tai ennustettu toinen luokka kunnioittaa lain tutkintoa tai GDL / CPE / MA-laki *
 • Riittävä englannin kielen osaaminen opintojakson suorittamiseen - katso englanninkieliset vaatimukset alla
 • Hakemuksessa ilmoitetut erityiset olosuhteet
Akateemiset tai muut viitteet

* Tämä vaatimus täyttää joko: A) Kelpoisuustodistuksen myöntäminen. Oikeustieteiden tutkinnon on täytettävä tietyt akateemiset standardit, jotta ne täyttäisivät. Tähän on sisällyttävä asianmukaisesti hyväksyttyjen arvioiden tekeminen seitsemässä oikeusalan tietokannassa - julkisoikeus, velvollisuudet I (sopimus), velvoitteet II (torttu), rikosoikeus, maaoikeus, pääoma

Oikeuslaitos noudattaa täysin yhtäläisiä mahdollisuuksia koskevaa lainsäädäntöä ja kannustaa aktiivisesti monimuotoisuutta oikeudellisen ammattiin. Oppimisprosessi toimii oikeudenmukaisesti ja pyrkii antamaan opiskelijoille mahdollisuuden hyödyntää parhaiten heidän kykyjään. Sinua kannustetaan kertomaan mahdollisista erityisvaatimuksista mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Tämä antaa meille mahdollisuuden keskustella siitä, miten voimme mennä vaatimuksiesi täyttämiseksi.

Sinun on täytettävä kaikki kelpoisuusvaatimukset kurssin alkaessa - jos näin ei tehdä, se saattaa estää osallistumasta kurssille. Jos luulet, että tämä voi olla ongelma (esimerkiksi jos sinulla on myöhäisiä arviointituloksia), ota yhteyttä Admissionsiin mahdollisimman pian.

Tulevat harjoittelijat Solicitors

SRA: ta on kuultu äskettäin useista ehdotetuista muutoksista, mukaan lukien poistamalla opiskelijoiden vaatimus hakea opiskelijan ilmoittautumista ja hyväksyä heidän akateemisen koulutustasonsa ennen LPC: n aloittamista.

Jos sinulle on tarjottu koulutussopimus, sinun on varmistettava, että Solicitors Regulation Authority (SRA) on tarkistanut sinun "luonteen ja sopivuuden" olevan asianajaja.

Tämä voi kestää vähintään kuusi kuukautta, jos sinulla on:

 • Sitouduttuihin rikoksiin
 • Todettiin syyllistyneen akateemisiin rikoksiin
 • Oliko vakavia rahoituskysymyksiä (kuten konkurssi, yksittäiset vapaaehtoiset järjestelyt tai lääninoikeuden tuomiot)
 • Haitallisia sääntelytapoja
 • Osoitimme kaiken muun käyttäytymisen, jota emme odota solicitorilta (esimerkiksi käyttäytyminen, joka oli epärehellistä, väkivaltaista tai syrjivää)

Katso lisätietoja SRA-soveltuvuustesta 2011: sta ja täytä valintakelpoisuushakemus, jos haluat kertoa heille kaikista asioista.

Jos sinulla ei ole mitään kerrottavaa SRA: lle, voit ilmoittaa tästä, kun sinä ja työnantajasi ilmoittavat, että koulutuksesi on aloitettava.

Jos SRA: n päätöstä ei vahvisteta ennen LPC: n aloituspäivää, voit jatkaa kurssia, mutta tee se omalla taloudellisella riskimallanne. Jos sinulla on ongelmia huolta ja sopivuudesta, ota yhteyttä SRA-palveluun.

Aikaisemman oppimisen akkreditointi

Jos olet aiemmin tutkinut BVC: n tai BPTC: n, voit olla vapautettu tietyistä LPC: n elementeistä. Lisätietoja on SRA: n verkkosivustolla ja ottamalla yhteyttä Admissions-tiimiin.

Englannin kielivaatimukset

Jos olet suorittanut tutkinnon Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella ja et ole "enemmistö englanninkielisestä maasta", lähetä oikeaksi todistettu jäljennös hyväksytystä englanninkielisestä testistä.

Kesto

9,5 kuukautta

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers ... Lue lisää

The University of Law is one of the UK's longest-established specialist providers of legal education, with a rich heritage and reputation for innovation. In fact, we've trained more practising lawyers in the UK than anyone else. With campuses based in many of the UK’s most vibrant and interesting cities, in addition to a campus in Hong Kong, The University of Law offers a first-class, professional learning experience in a diverse choice of locations. Näytä vähemmän
Lontoo , Birmingham , Bristol , Chester , Exeter , Guildford , Leeds , Manchester , Lontoo , UK Online , Madrid , lukeminen , Lontoo , Wien , Liverpool , Nottingham , Hong Kong , Norwich , Sheffield + 18 Lisää Vähemmän