Oikeudellinen englanti ohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

oikeudellinen englanti ohjelma


Brooklyn Law School: n uusi oikeudellinen Language Institute on perustettu vuonna tunnustus siitä, että globalisoituneessa oikeudellinen yhteisö harjoittaa liiketoimintaa useilla eri kielillä ja vaatii ymmärrystä eri oikeuskulttuureista. Instituutin koulutusohjelmat esittelee mahdollisuuksia asianajajien ja opiskelijoita ulkomailta terävöittämään hallintaa kielen amerikkalaisten oikeudellisen diskurssin. Se myös antaa opiskelijoille mahdollisuuden opiskella oikeudellisia kulttuurin ja kielen muissa maissa.


Instituutti aloittaa koulutustoimintaa intensiivinen Legal Englanti ohjelma, jota tarjotaan kukin heinäkuussa (ks. alla). Lähitulevaisuudessa, instituutti laajentaa toimintaansa sisällyttämällä kursseja Yhdysvalloista ja ulkomaisten asianajajien oikeudellista terminologiaa ja käsitteitä muiden lakisääteisten kielellä, mukaan lukien saksa, espanja, ranska, venäjä ja kiina. Nämä kurssit ovat avoimia BLS opiskelijoille ja jäsenille oikeusalan ja elinkeinoelämän yhteisöjä, jotka ovat kiinnostuneita honing taitojaan kielen ja lain muiden oikeudellisten kulttuureista.


Institute - osa kuuluisaa Center for Law, Kieli ja kognitio - myös järjestää konferensseja yhteistyössä kielen ja Oikeusapukeskusten ulkomailta, perustamalla sitä maailman johtava käsitellään kielitaitoinen oikeudellisia kysymyksiä.


Heinäkuu Intensive Oikeudellinen Englanti Program


Vastaaminen koulutustarpeisiin ja vaatimuksiin monia hakijoita Oikeustieteen kandidaatti Ohjelmat Ulko-koulutettuja lakimiehiä, jotka ovat kiinnostuneita opiskelusta lakia Yhdysvallat, Brooklyn Law School esittelee kaksi kesällä kursseja oikeudellinen Englanti. Nekin opiskelijat, joilla on hyvin korkea TOEFL tulokset hyötyisivät oma upottamalla oikeudellinen Englanti ennen alkamista Yhdysvaltain lakia koulutusohjelman. Tämä intensiivinen koulutus kielellä - joko yhden viikon kurssi tai kolmen viikon kurssi - antaa opiskelijoille etuuden niiden Yhdysvaltain oikeustieteen opintoja.


Vaikka odotamme, että useimmat opiskelijat ovat ulko-koulutettuja lakimiehiä kirjoilla US OTK ohjelmia, jotka alkavat elokuussa, molemmat kurssit ovat avoinna opiskelijoille ja ammattilaisille riittävästi taitoa Englanti, jotka haluavat parantaa taitojaan oikeudellinen Englanti.


Opetussuunnitelman ja tiedekunnan


Osallistujat asettaa henkilökohtaiset tavoitteet alussa kurssin ja annetaan arvio niiden edistymistä päätteeksi. Ensisijainen aihealueet ovat:

    • kuuntelu ja puhuminen: puhelin, neuvottelu, kokous-ja haastattelutaidot, asiakas viestintä, virallisia ja epävirallisia esityksiä;
    • oikeuskirjallisuudessa: Sopimuksen laatiminen, kirjeet, oikeudelliset tiivistelmät, ennakoiva ja vakuuttava kirjallisesti, ja,
    • lukutaito ja analyysi: sopimus ja lakisääteinen tulkinta, oikeudellisen sanaston, Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmä, ja oikeuden aloilla.


Osallistujilla rajoitetun ajan, yhden viikon intensiivisen versio Kurssi järjestetään. Sisältö keskittyy samoilla alueilla kuin edellä on todettu.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Näytä vähemmän