Mestari Oikeustieteen

Maisteriohjelman Oikeustieteen tarjoaa ammattilaisille ruutuun omiaan vahvistamaan ja hankkia osaamista tietoja ja taitoja nykyisin vaadittavat asiantuntemustaan ​​suorituskykyä merkitty integraatiossa alueellistamista ja globalisaation talouden akateemisen .

Se on mestaruus, joka sallii syvempää tietoa lain, avoimia polkuja ongelmien ratkaisemiseen, ja analysoimalla erityisesti tilanteissa tieteidenvälistä tai ammattilainen, kautta assimilaatio tai määräraha tiedon ja taitojen hankkimiseen parantaa suorituskykyä . Tämä toteutetaan ottamalla tutkimus ja simulointi tapauksissa ratkaista todellisia ongelmia, ja analyysi nykyajan kysymyksiä.

Ohjelman tavoitteena on lisätä aktiivista osallistumista tutkimuksen, jonka odotetaan tuovan ratkaisuja sosiaalisiin, valtion ja yritysten ongelmia.

Valmistuneet tämän päällikön saattaa syventää tutkimusta PhD-ohjelman yksi niistä ulkomaisten yliopistojen kanssa, joka yliopiston Sergio Arboleda on kehittänyt akateemista yhteistyösopimuksia.

System of Higher Studies (SAE) Sergio Arboleda yliopisto mukaan sisäisissä säännöissä valmistuneille ja ei-tutkinnon, hyväksyntää joidenkin opintosuoritusten jo valmiiksi muihin jatko-ohjelmien laissa.Pyritään:

Lakimiehiä, opettajia ja tutkijoita, jotka haluavat syventää valtion laillinen tai laillisen liiketoiminnan, johtamistaitoja ja kiinnostusta soveltaa tietojaan julkisuudessa, yrityksen suhteet, opetusta ja tutkimusta.tavoitteet:


Master of Law on suunnattu tukemaan ja päivittämisen ammatillisen toiminnan sekä edistämällä tutkimusta ja opetusta.

Erityiset tavoitteet ovat:

  • Päivittää ja syventää tietämystä osallistuvien käytännössä.
  • Opetusohjelmia valmistella pätevä ja jatko opettajien.
  • Juna tutkijat voivat lisätä tuotantoa lainsäädännön tuntemusta.
Ohjelman opetuskielet:
Espanjalainen

Katso 1 muuta ohjelmaa kohteelta Universidad Sergio Arboleda »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Tammi 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Tammi 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä