OTK viihdettä

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Southwestern tarjoaa kattavimman post-JD-opinto-ohjelman, joka johtaa oikeustieteen maisterin tutkintoon maa- ja viihde- ja mediaoikeudessa. Lounais-Akatemian Donald E. Biedermanin viihde- ja mediaoikeusinstituutin johdolla Southwestern valmistelee nykyisiä asianajajia ja uusia laillisia valmistuneita harjoittajia luovien alojen, kuten elokuva-, televisio-, musiikki-, teatteri-, mainos-, urheilu- ja tiedotusvälineiden harjoittamiseen. Tämä LL.M.

Ohjelman ominaisuudet:

  • kahdeksan kokopäiväistä professoria, joilla on laaja kokemus alan ammattilaisista ja lisäosaston tiedekunta, joka lukee viihde- ja medialainsäädännön barista "Who's Who"
  • monipuolinen ja monipuolinen opetussuunnitelma, johon kuuluu yli 45 kurssia, aina perustavanlaatuisista aiheista laajaan joukkoon erikoistuneita aiheita
  • kattava ulkomainosohjelma, jossa on sijoituksia yli 50 asetuksessa, kuten studiot, kilit, virastot, lakitoimistot jne.
  • Entertainment and the Arts Legal Clinic, jossa opiskelijat tarjoavat liike- ja oikeudellisia palveluja itsenäisille elokuvantekijöille ja muille luoville taiteilijoille
  • Entertainment Law Firm Practicum
  • arvostetun johtokunnan ja alumniverkoston
  • kansainvälinen viihdelaki kesäohjelma Lontoossa, Englannissa
  • Journal of International Media and Entertainment Law
  • palkittu viihdealan laki-blogi

Ohjelman vaatimukset

LL.M. Viihde- ja mediaoikeudessa on rajoitettu ilmoittautuminen ja vaatii 24 luotto tuntia JD-tutkinnon jälkeen. Ohjelma voidaan suorittaa yhden lukuvuoden aikana kokopäiväiseen opiskeluun tai yli puolitoista-neljä vuotta osa-aikaista tutkimusta, syksyllä, keväällä tai kesällä. Jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus valita monista media-, viihde- ja henkisen omaisuuden opintojaksoista henkilökohtaisen opetussuunnitelman laatimiseksi.

Tutkintovaatimukset

Voit saada LL.M. tutkinto viihde- ja mediaoikeudesta, opiskelijoiden on oltava ansainnut Juris-tohtorin (JD) tai vastaavan tutkinnon ja täyttävät vähintään 24 lisäaikaa; 18 luottotunnin on oltava kursseja viihde- ja mediaoikeusohjelmassa *, mukaan lukien luokat Lontoon ja Los Angelesin kesäohjelmissa ja 18 luottotuntia on ansaittava Southwesternissa. Jatko-opiskelijat voivat valita enintään 6 opintopistettä muista Lounais-oppilaitoksista. JD-tutkinnon suorittaneita kursseja ei lasketa LL.M. Opiskelijat voivat osallistua kokopäiväiseen (tavallisesti yhden vuoden) tai osa-aikatyön (yleensä kaksi vuotta) perusteella. LL.M. ohjelman on saavutettava kumulatiivinen luokka piste keskimäärin 2,33 ansaita LL.M. tutkinto. ** Tutkinnon suorittaneelle 24 opintopisteenä, jonka kumulatiivinen GPA on 2,0 tai suurempi, mutta alle 2,33, myönnetään loppututkinnon ja hänellä on oikeus saada tiettyjä tilapalkkitarkastuksia ja jos se on onnistunut, hänet voidaan hyväksyä harjoitella.

* Tekijänoikeuslaki on täytynyt suorittaa kolme vuotta ennen ohjelman aloittamista tai ohjelman ensimmäisen puolivuotiskauden aikana.

** LL.M. opiskelija, jolla on JD-tutkinto yhdysvaltalaisesta oikeuskoulusta ja joka ei saavuta lukukauden 2.33 GPAa, asetetaan akateemiseen koeajoon ja hänet luopuvat akateemisesti kahden peräkkäisen kokopäiväisen lukukauden jälkeen, alle 2.33.

Osallistumisehdot

Tämä LL.M. ohjelma on tiukka opintojakso, jonka tarkoituksena on upottaa jatko-opiskelijat viihdettä, mediaa ja henkistä omaisuutta koskevaan lainsäädäntöön. Pääsy perustuu hakijan potentiaaliin erinomaisesta suorituksesta (ja sen osuudesta) ohjelmaan, akateemisiin opintoihin, ylioppilastutkintoihin ja oikeustieteisiin, ammatillisiin kokemuksiin ja saavutuksiin, suosituksiin, kiinnostuksen kohteisiin, monimuotoisuuteen ja maantieteellisiin tekijöihin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Diverse, Engaged, Inspiring - this is Southwestern Law School—a history of public service, innovative teachers, brilliant scholars, and trailblazing alumni. Prepare to succeed through our innovative c ... Lue lisää

Diverse, Engaged, Inspiring - this is Southwestern Law School—a history of public service, innovative teachers, brilliant scholars, and trailblazing alumni. Prepare to succeed through our innovative curriculum and experiential learning opportunities. The vibrant mid-city campus provides the ideal setting for the study of law, fostering an emphasis on community, diversity, and public service. Näytä vähemmän