OTK ulkomaalaisille lakimiehille

Yleistä

2 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Vahva sijoitus. Henkilökohtainen huomio. Suurin arvo. Ansaitse LL.M. Temple University Beasley School of Law , jossa opiskelet kursseja yhdessä JD-opiskelijoiden kanssa, tulee osaksi vuonna 1974 perustettua tiivistä yhteisöä ja asut kohtuuhintaisessa Philadelphian kaupungissa, joka sijaitsee strategisesti New Yorkin ja Washington DC: n välissä. Kutsumme sinut liittymään Temple-perheeseen edistääksesi uraasi.

128086_Proximity.jpg

Master of Laws (LL.M.) -ohjelma Temple Lawssa on pitkään kouluttanut kansainvälisiä lakimiehiä menestyksekkäästi. Nykyään yli 600 LL.M. Valmistuneet käyttävät Temple-oikeustieteen koulutustaan harjoitteluun ja opettamiseen ympäri maailmaa.

OTK ulkomaisten lakimiesten koulutusohjelma palvelee kansainvälistä:

  • Asianajotoimisto
  • Äskettäin valmistuneet laki
  • Virkamiehet
  • Yrityksen oikeudellinen neuvonantaja
  • Muut lakimiesammattilaiset

Opiskelijat ansaitsevat tutkinnon amerikkalaisesta oikeudesta, oppivat Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmää ja tulevat johtaviksi globaaleilla markkinoilla. Opiskelijat voivat osallistua kahteen tai kolmeen lukukauteen opiskelijan henkilökohtaisista ja ammatillisista tavoitteista riippuen.

Miksi valita oikeustieteen maisteri ulkomaalaisille juristeille temppelilaissa?

Temple laki on rankattu top 50 Yhdysvaltain lain koulun US News and World Report. Se on myös johdonmukaisesti kansainvälisen oikeuden, oikeudellisen tutkimuksen ja kirjoittamisen sekä oikeudenkäynnin asianajamisen ykkönen muiden erikoisuuksien joukossa. Temple Law -palkinnon tunnustetut professorit ovat suorittaneet, tukevat ja omistautuneet opiskelijoiden valmisteluun erinomaiselle uralle.

Templella on kaksi kansainvälistä kampusta, jotka sijaitsevat Tokiossa ja Roomassa, joissa LL.M. opiskelijat voivat pystyä opiskelemaan. Yli puolet tiedekunnasta on opettanut temppelin kampuksilla ulkomailla osoittaen heidän globaalin kiinnostuksensa ja herkkyytensä kansainvälisten opiskelijoiden tarpeisiin.

Erinomainen sijainti

Temple Law sijaitsee Philadelphiassa, Yhdysvaltojen kuudennessa suurimmassa kaupungissa, kätevästi New Yorkin ja Washington DC: n välissä. Philadelphian elinkustannukset ovat alhaisemmat kuin muiden itärannikon kaupunkien. Opiskelijat voivat säästää rahaa elinkuluihin opiskellessaan oikeudellisia opintojaan ja verkostoitumalla suuressa kaupungissa. Philadelphia on ensimmäinen Unescon maailmanperintökaupunki Yhdysvalloissa, ja National Geographic nimitti sen juuri yhdeksi suosituimmista kaupungeista Yhdysvalloissa vuodeksi 2020.

Mukautettu opetussuunnitelma

Sinulla on vapaus suunnitella kiinnostuksesi mukaan räätälöity opinto-ohjelma. Opiskelijat suorittavat kaksi vaadittua kurssia, Johdanto Yhdysvaltain lakiin ja Oikeudellinen tutkimus ja kirjoittaminen, ja voivat sitten valita yli 180 Yhdysvaltain ja kansainvälisen oikeuden kurssista, joita tarjotaan vuosittain tyydyttääkseen syventävät kirjoittamis- ja valinnaiset vaatimukset.

JD-ohjelman siirtomahdollisuus

Kiinnostunut LL.M. Opiskelijat voivat siirtyä Juris Doctor (JD) -ohjelmaan täyttäessään tietyt kriteerit. Täytä alla oleva lomake saadaksesi lisätietoja.

Pääsyvaatimukset

Opiskelijoiden on osoitettava, että heillä on:

  1. Aikaisempi oikeudellinen koulutus: Päästäkseen oikeudelliseen koulutukseen Ohjelma, sinulla on oltava ansainnut ensimmäisen asteen tutkinnon (kuten oikeustieteen kandidaatti) Yhdysvaltojen ulkopuolella.
  2. Englannin kielen taito: Osoita englannin kielen taito ansaitsemalla:
  • 88 TOEFL: ssä (raporttinumero 2906-03);
  • 6,5 IELTS: llä (ilman yksittäisen bändin pistemäärää alle 6,0); tai
  • Lähetä luopumispyyntö, jos äidinkielesi on englanti tai olet ansainnut tutkinnon laitokselta, jossa englanti on ensisijainen opetuskieli.

Syksyn lukukauden hakuaika on 15. huhtikuuta. Pidennyksiä voidaan myöntää pyynnöstä.

Ehdollinen sisäänpääsy

Hakijoita, jotka ovat muuten akateemisesti päteviä, mutta jotka jäävät hieman halutun pistemäärän alapuolelle, saatetaan vaatia osallistumaan kesäiseen englanninkieliseen koulutusohjelmaan Yhdysvalloissa pääsyn edellytyksenä. Ehdollisen pääsyn saamiseksi opiskelijoiden on yleensä oltava ansainnut TOEFL-pisteet 80 tai IELTS-pisteet 6,0 (ilman minkään yksittäisen bändin pistemäärää alle 5,0).

Opiskelijat voivat käydä näillä kursseilla Temple's American kielen ja kulttuurin keskuksessa (aikaisemmin nimellä Intensive English Language Program). Täytä alla oleva lomake saadaksesi lisätietoja.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Temple University Beasley School of Law is committed to excellence in teaching, learning, scholarship, and service. The faculty is dedicated to preparing students to enter and continue in the legal pr ... Lue lisää

Temple University Beasley School of Law is committed to excellence in teaching, learning, scholarship, and service. The faculty is dedicated to preparing students to enter and continue in the legal profession with the highest level of skill possible, with a firm commitment to principles of professional responsibility, and with a sense of personal obligation to lead and to serve the communities in which they live and practice. Näytä vähemmän
Philadelphia , Rooma + 1 Lisää Vähemmän