OTK seitsemässä erikoisuudessa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Kun olet valmis ottamaan seuraavan askeleen lainuraanne, oikeustieteen maisteri (LL.M.) tutkinto IU McKinneyn oikeustieteiden korkeakoulusta voi auttaa.

LL.M. ohjelmalla on useita tarkoituksia:

 • se antaa tällä hetkellä harjoitteleville Yhdysvaltain lakimiehille paikan, jossa he voivat hioa taitojaan ja syventää tietämystään tietystä aiheesta.
 • se auttaa muiden maiden lisensoituja asianajajia tutustumaan amerikkalaisen lain valmisteluun valmistellessaan asianajajaa Yhdysvalloissa.
 • se tarjoaa tarkan opetussuunnitelman lakisääteisille tutkijoille, jotka ovat kiinnostuneita edistämään tietämystään tietyllä oikeudellisella alalla valmistellakseen SJD / Ph.D. oikeudellisen ja akateemisen uran.

McKinney LL.M on suunniteltu tarjoamaan syvällistä tietämystä tietystä alueesta. hakijat otetaan LL.M. ohjelma ennen kuin valitset raidan valinnan.

Suunnittelun aikana äskettäin hyväksytty LL.M. opiskelijoilla on mahdollisuus puhua tiedekunnan, henkilökunnan ja opiskelijoiden kanssa eri ohjelmaraidoista ja sitten akateemiseen neuvonantajaan, joka päättää, mikä kappale parhaiten vastaa kunkin opiskelijan uran tavoitteita ja etuja. Seuraa valintoja:

OTK kursseja opettavat tuomarit, oikeusasiamiehet ja asianajaja

Oikeustieteen maisteriopiskelijat tulevat ympäri maailmaa opiskelemaan parhaalla mahdollisella tavalla valtiollamme. Kurssit LL.M. ohjelma on äskettäin opettanut:

 • Oikeusasiamies Steven David, '82, Indiana Supreme Court
 • Oikeusasiamies Robert D. Rucker, Indiana Supreme Court
 • Tuomari John G. Baker, Indiana Court of Appeal (entinen päätuomari)
 • Greg Zoeller, Indiana-lakimies

LL.M. opiskelija, voit suorittaa 24-luotto-ohjelman . Jos osallistut kokopäiväisesti, voit suorittaa tutkinnon yhden vuoden aikana. Ulkomaalaiset opiskelijat, huomaa, että viisumiasetusten täyttämiseksi sinun on lopetettava kahdeksantoista kuukautta.

Kuitenkin, jos olet kotimainen opiskelija, sinulla on enintään kolme lukuvuosi tutkintovaatimusten täyttämiseksi, ja voit osallistua opetukseen osa-aikaisesti tai illalla.

LL.M. ohjelma sisältää:

 • Aluekohtaiset kurssit, joissa on laaja valikoima valinnaisia vaihtoehtoja
 • Externships, kliiniset kurssit tai pro bono oikeudellinen palvelu ja valinnaiset käytännön harjoittelun mahdollisuudet
 • Tutkimusosa ja diplomityö (valinnainen American Law for Foreign Lawyers -radalle)
 • Kehittynyt englanti toisen kielen (ESL) ohjeena (lakikoulu tarjoaa 50% apurahan näille kursseille, jos tarpeen)
 • Mahdollisuus julkaista väitöskirja, jos se on väitöskirjassa, ScholarWorks-verkostosta Indiana-yliopistossa. Tämä verkosto tekee tutkimuksestasi asianajajien ja laillisten tutkijoiden käyttöön maailmanlaajuisesti.

Ohjelmaraidat

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Making the decision about where you pursue a legal education will impact the rest of your life. At McKinney Law we think you will find the best possible mix of theoretical grounding and practical tra ... Lue lisää

Making the decision about where you pursue a legal education will impact the rest of your life. At McKinney Law we think you will find the best possible mix of theoretical grounding and practical training, hard work and fun, in a challenging yet supportive environment. Näytä vähemmän