OTK pakolais- ja maahanmuuttolaissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

OTK pakolais- ja maahanmuuttolaissa

Elää ja opi Brooklynissa, joka on jatkuvasti kehittyvä kansainvälinen kulttuuri- ja innovaatiokeskus. Brooklyn Law School sijaitsee vain muutaman minuutin päässä Wall Streetistä, kansainvälisen rahoituksen epicentrista ja Silicon Alleesta, joka on teknologian aloittavien yritysten keskus. Uppoudu todelliseen oppimisympäristöön, jossa LL.M. opiskelijat kasvavat sekä ammattimaisesti että henkilökohtaisesti.

Kasvavan globalisaation aikana ja huolestuminen kansallisen turvallisuuden kysymyksistä, pakolais- ja maahanmuuttolaki ei ole koskaan ollut merkityksellisempi. Pakolais- ja maahanmuutto-oikeustieteellisessä tiedekunnassamme on tutkijoita, päätöksentekijöitä ja ammattilaisia, jotka ovat osallistuneet merkittävästi alaan, mukaan lukien turvapaikkalaki, pakolaislaki ja kansainvälinen ihmisoikeuslaki. Nämä asiantuntijat opettavat ja harjoittelevat New Yorkin taustalla, maahanmuuttokäytäntöjen keskuksessa ja asuvat kahdelle maahanmuuttoviranomaiselle, kahdelle turvapaikkatoimistolle ja yhdelle maan vilkkaimmista liittovaltion piirioikeuden maahanmuuttovihjeistä.119067_119064_117857_brooklawllm.png

OTK Brooklyn Law School opiskelijoilla on mahdollisuus keskittyä kursseilleen Yhdysvaltain yleiseen lakiin, yrityslakiin, immateriaalioikeuteen tai pakolais- ja maahanmuuttolakiin. OTK Opetussuunnitelma tarjoaa ulkomailla koulutetulle lakimiehelle tarvittavat tiedot Yhdysvaltain oikeudellisen keskustelun hallitsemiseksi ja heidän taitojensa parantamiseksi kotimaassa harjoittamiseen. Opettajamme Ohjelma täyttää edelleen vaatimukset New Yorkin osavaltion asianajajakokeen osallistumiseksi. Lisensoituna asianajajana useilla lainkäyttöalueilla, sinä olet 2000-luvun maailmanlaajuinen asianajaja.

Innovatiivisen LL.M. Yli vuosisadan huippuosaamisen tukema ohjelma täyttää uuden oikeudellisen maailman vaatimukset.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law.

The fundamental mission of Brooklyn Law School is to provide its students with the knowledge, skills, and ethical values needed for a career in the law. Näytä vähemmän