OTK kansainvälisessä oikeudessa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Keskity kansainväliseen oikeuteen

Fletcher's Master of Laws (OTK) kansainvälisessä oikeudessa on tarkoitettu lakimiehille, jotka ovat kiinnostuneita saamaan laajaa asiantuntemusta kansainvälisestä oikeudesta.

Opettajamme kuvastaa Fletcher-koulun tavoitetta lisätä kansainvälistä ymmärrystä ja valmistaa opiskelijoita ympäri maailmaa johtaviin tehtäviin. Eroamme perinteisistä oikeuskouluista, koska ohjelma on keskittynyt yksinomaan kansainvälisen julkisen ja yksityisen oikeuden kysymyksiin. Kurssimme kattavat kansainvälisen oikeuden spektrin, ja niitä opettavat asiantuntijat, joilla on sekä akateemista asiantuntemusta että laaja reaalimaailman kokemus.

Ainutlaatuinen, poikkitieteellinen lähestymistapa

Ohjelmamme poikkitieteellinen luonne antaa sinulle opiskelijana mahdollisuuden nähdä kansainvälisen oikeuden kysymykset niiden sosiaalisessa, taloudellisessa ja poliittisessa yhteydessä. LL.M. Fletcherin opiskelija, rakennat vahvan perustan kansainväliseen oikeuteen ja sinulla on mahdollisuus täydentää sitä säätiöllä kursseilla, jotka kuuluvat Fletcherin opetussuunnitelman monipuoliseen joukkoon valtiotieteen, historian, liiketoiminnan ja talouden kursseja.

Istuin pöydässä

LL.M. opiskelija, sinä olet osa monipuolista ja elinvoimaista ryhmää luokkatovereiden kanssa, jotka ovat kotoisin ympäri maailmaa.

Tutustut luokkatovereihisi sekä kansainvälisen oikeuden johtajiin ohjelmakohtaisten tapahtumiemme kautta ympäri vuoden. Korkean pöydän kaiutinsarja antaa opiskelijoille mahdollisuuden tavata ja keskustella arvostettujen kansainvälisten lakimiesten kanssa luentolounasten kautta. Vuoden lopulla huippukivin retriittimme on mahdollisuus kokoontua yliopistokampusilta tohtorin kanssa. Opiskelijat ja tiedekunta keskustelevat opiskelijoiden tutkimuksesta ja tarkastelevat kansainvälisen oikeuden kiireellisiä kysymyksiä.

Henkilökohtainen ohjelma

Opettajamme on erittäin henkilökohtainen. Jokainen LL.M. Opiskelija saa aktiivista mentorointia tiedekunnastamme. Ohjelman koko on tarkoituksella rajoitettu niin, että henkilökunta ja tiedekunta tuntevat jokaisen LL.M. Ohjelman henkilökunta ja tiedekunta työskentelevät kanssasi koko vuoden ajan uratavoitteillesi parhaimman kurssi-aikataulun määrittämiseksi, ja ovat täällä tukemassa sinua tutkiessasi kaikkea, mitä Fletcher tarjoaa.

Henkilökohtainen lähestymistapamme ja yhtenäinen yhteisö tekevät LL.M. ainutlaatuinen verrattuna ikätovereidemme suurempiin ohjelmiin ja antaa sinulle mahdollisuuden hyödyntää aikasi Fletcher-koulussa.

Liity joukkoomme, ja huomaat, että lähestymistapamme kansainvälisen oikeuden opiskeluun asettaa sinut ainutlaatuisella ja tehokkaalla osaamisella, missä tahansa urasi kansainvälisessä oikeudessa voi johtaa.

Ammattitaitoiset mahdollisuudet

Opiskelijamme edustavat erilaisia maantieteellisiä alueita ja tulevat Fletcheriin laillisella kokemuksella monilla aloilla, mukaan lukien kansainvälisistä yksityisistä lakiasiaintoimistoista, kansainvälisistä järjestöistä, kansalaisjärjestöistä, diplomaattiedustustoista, monikansallisista yrityksistä ja ajatushautomoista.

Opintovuoden aikana LL.M. opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä LL.M. Ohjelmahenkilöstö ja Fletcherin urapalvelutoimisto kehittävät räätälöityä lähestymistapaa uraan kansainvälisessä oikeudessa. Urapalveluiden toimistomme tarjoaa jatkuvaa ammatillisen kehityksen sarjaa, uramatkoja Washingtoniin, DC: hen ja New Yorkiin sekä kampuksella järjestettäviä istuntoja työnantajien, kuten YK ja State Street Corporation, kanssa.

Osallistuminen Fletcher LL.M. helpottaa merkittävää verkostoitumista laillisen yhteisön sisällä. Korkean pöydän sarjamme ja huippukivinen retriitti tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tavata monenlaisia kansainvälisen oikeuden harjoittajia ja tutkijoita. Vierailijat Fletcher LL.M. Ohjelma tuottaa usein arvokasta tietoa urasta kansainvälisessä oikeudessa, ja osoittautuu joskus arvokkaiiksi yhteyksiksi opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä samanlaisella alalla.

Opiskelijaksi

Alla oleva luettelo antaa yleisen yleiskuvan LL.M. sovellusvaatimukset.

Sovelluksen tarkistuslista

 • Hakemus pääsystä
 • Hakemusmaksu 80 dollaria
 • Viralliset akateemiset transkriptit
 • Kaksi suosituskirjettä (kolmas on valinnainen)
 • Henkilökohtainen lausuma
 • Täydentävä essee
 • Jatkaa
 • Viralliset TOEFL / IELTS-testitulokset: vaaditaan kansainvälisiltä opiskelijoilta, joiden äidinkieli ei ole englanti ja jotka eivät ole ansaineet yliopistotutkintoa, jossa englanti oli ensisijainen opetuskieli.
 • Arvioiva haastattelu (valinnainen)
 • Apurahahakemus (tarvittaessa)

Hakemusten määräajat

Määräajat hakijoille, jotka haluavat ilmoittautua syksyyn 2020, ovat seuraavat:

 • 10. marraskuuta - Varhainen ilmoitus; ei-sitova
 • 10. tammikuuta - stipendin prioriteetti
 • 20. helmikuuta - kierros 3
 • 1. huhtikuuta - kierros 4

Kaikkien lisämateriaalien, mukaan lukien suositukset, tekstikirjoitukset ja testitulokset, on oltava perillä vastaanottokeskuksessa hakemuspäivään mennessä.

OTK Ohjelma on rajoitettu opiskelijoille, jotka täyttävät vähintään yhden seuraavista vaatimuksista:

 1. on suorittanut JD-tutkinnon ABA: n hyväksymässä lakikoulussa Yhdysvalloissa;
 2. on suorittanut ulkomailla akateemisen (yliopistopohjaisen) oikeustieteen koulutuksen, joka vaaditaan asianajajakokeen suorittamiseen kyseisessä maassa; tai
 3. ovat päteviä harjoittamaan lakia (asianajotoimistoon) ulkomailla.

Hakijat valitaan laki- ja ala-asteen arvosanojen, juridisen ja muun ammatillisen kokemuksen, tenttipisteiden, TOEFL- tai IELTS-pisteiden (tarvittaessa) ja suositusten perusteella. Näistä vaatimuksista luopuminen myönnetään vain poikkeustapauksissa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Fletcher School of Law and Diplomacy at Tufts University (The Fletcher School)—the first exclusively graduate school of international affairs in the United States—has prepared the world’s leaders ... Lue lisää

The Fletcher School of Law and Diplomacy at Tufts University (The Fletcher School)—the first exclusively graduate school of international affairs in the United States—has prepared the world’s leaders to tackle complex global challenges since 1933. The School’s alumni represent the highest levels of leadership in the world, including hundreds of sitting ambassadors; respected voices from distinguished media outlets; heads of global non-profit organizations; leaders of international peacekeeping and security initiatives; and executive leadership of some of the world’s largest for-profit companies. The Fletcher School offers a collaborative, flexible and interdisciplinary approach to the study of international affairs, featuring a distinguished faculty and diverse student body representing more than half the world’s countries. Näytä vähemmän