OTK kansainvälisessä kauppaoikeudessa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Yleinen ohjelma

UNIL esittelee uuden oikeustieteen jatkotutkinto-ohjelman (LL.M. kansainvälisessä liiketoiminnassa), jolla on monitieteinen, vertaileva ja käytännöllinen lähestymistapa yrityslakiin, jolloin nuoret lakimiehet voivat kohdata oikeudelliset haasteet nykypäivän globaalissa yritysympäristössä.

Ohjelma tarjoaa korkeimman mahdollisen opetuksen laadun pienryhmissä, jonka tarjoaa arvostettu akateemikko ja käytännöllinen kansainvälinen ryhmä. Se ehdottaa viittä erikoistumista (kansainvälinen liiketoimintalaki ja innovaatio, kansainvälinen liiketoimintalaki ja urheilu, kansainväliset yritysriitit, kansainväliset liiketoimet ja kansainvälisen liiketoiminnan sääntely) tai räätälöityä valintaohjelmaa kansainväliseen liiketoimintaoikeuteen, joka antaa opiskelijoille mahdollisuuden valita kurssit heidän henkilökohtaisiin etuihinsa ja tarpeisiinsa. Erilaiset ulkomaille tarjottavat kurssit täydentävät ohjelmaa.

  • Opetussuunnitelma opetetaan 60 op: n perusteella.
  • Suurin osa kursseista on estetty joko 2-3 päiväksi tai viikoksi. Pieni määrä valinnaisia kursseja tarjotaan viikoittain.
  • Ohjelma sopii siis myös jatko-opiskelijoille ja nuorille ammattilaisille, jotka haluavat erikoistua kansainväliseen liiketoimintaoikeuteen.
  • Opetuskieli on englanti.

Alkamispäivä: syyskuu 2019

Hinta: 18'000 CHF, osittaisia apurahoja on saatavana

Kurssityöt voidaan jakaa 3–4 kuukauteen, ja suurin osa kursseista opetetaan kahden tai kolmen päivän lohkoina (3 op); 4–6 päivän lohkot (6 op); tai yhden lukukauden aikana (13-14 viikkoa). Testit ja tentit suoritetaan heti kunkin kurssin jälkeen ja opiskelijat voivat kirjoittaa LL.M. opinnäyte kotimaassaan yhden ohjaajamme - kaikkien professoreiden ja tunnettujen lakimiesten - etävalvonnassa.

Jos opiskelija haluaa ilmoittautua yksittäisiin kursseihimme ohjelmassamme ilman LL.M. tutkinnon suoritettuaan opiskelija voi hankkia opintoviikkoa näistä kursseista, jotka tunnustetaan ja joita voidaan käyttää myöhemmin LL.M. asteen.

Kompetenssit ja näkökulmat

UNIL LL.M. Ohjelma valmistelee lakimiehiä ympäri maailmaa laillisiin haasteisiin globalisoituneessa taloudessa. Tietämyksen ja pätevyyden hankkimisen sekä yhteydenpidon kautta kansainväliseen oikeuskäytäntöön tämän ohjelman suorittaneista tulee valmiuksia tulla korkeasti koulutettuiksi asiantuntijoiksi ja päätöksentekijöiksi kansainvälisessä ympäristössä - kansainvälisissä lakitoimistoissa, tuomioistuimissa, monikansallisissa yrityksissä, kansainväliset järjestöt ja yliopistot.

Tietoja UNIL: stä

Ihannetapauksessa sijaitseva Genevejärven rannalla ja lähellä Lausannen keskustaa, UNIL yhdistää dynaamisen yhteisön, joka koostuu lähes 15 000 opiskelijasta ja 5 000 työntekijästä ja jolla on noin 120 eri kansallisuutta, mukaan lukien vuoden 2017 Nobel-palkinnon kemian laureaatti. UNIL jakaa kampuksen muiden maailmanlaajuisesti tunnettujen instituutioiden, Institut Suisse de Droit Comparé (ISDC) ja Ecole Polytechnique fédérale de Lausanne (EPFL) kanssa. Se isännöi myös Cantonalin ja yliopiston kirjastoa (BCUL), joka tarjoaa ihanteellisen ympäristön keskittyneelle oppimiselle ja tutkimukselle.

Järvi ja vuoret tarjoavat ainutlaatuista urheilutoimintaa, ja opiskelijat nauttivat vilkkaasta kulttuurimaisemasta UNIL: n aivan omalla Grange de Dorigny -kadulla. Lausanne on urheiluliittojen ja -laitosten sekä urheilun välitystuomioistuimen (CAS) koti ja se sijaitsee Geneven lähellä kansainvälisten järjestöjen ja välimieskeskuksen kanssa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

General Program: International Business Law. Specializations available: International Business Law and Innovation; International Business Law and Sports; International Business Disputes; International ... Lue lisää

General Program: International Business Law. Specializations available: International Business Law and Innovation; International Business Law and Sports; International Business Disputes; International Business Transactions; International Business Regulation. Näytä vähemmän