Saarlandin yliopiston Europa-Institut tarjoaa yhden vuoden maisteriohjelman eurooppalaisessa ja kansainvälisessä oikeudessa kuudella moduulilla: Moduuli 1: Eurooppalainen integraatio ja moduulit 2-6 opetusyksiköillä Euroopan yritysoikeus, kansainvälinen kauppa, kansainvälinen riitojenratkaisu, eurooppalainen ja kansainvälinen Ihmisoikeuksien ja tietotekniikan laki (talvikaudelta 2019/2020, aluksi vain saksaksi).

Esimerkki: Keskity ulkomaankauppa ja investoinnit laki

Tämä ensisijaisalan globalisaatio talouden, erityisesti kaupan, investointien ja pääoman, yksi. Hän välittämiä kattavia yleisiä tapahtumia kuten kansainvälinen kauppa, investoinnit ja raaka-aineet laki ja muita valittuja osia kansainvälisen talousoikeuden erityisasiantuntemusta ja osaamista ydinasioissa kansainvälisen talousoikeuden. Erityisesti painotetaan olennaiseen ymmärtämisen kansainvälisten ja eurooppalaisten oikeuskäytäntö tunnustavat poikkitieteellistä yhteistyötä lain ja talouden. Pätevä tarjoama koulutus valintoja ulkomaankaupan laki Euroopan unionin ja sen jäsenvaltioiden koko materiaalin WTO-oikeudessa (erityisesti GATT, GATS ja TRIPS-sopimus) ja yhdenmukaistaa kansalliset kaupallisia oikeuksia ja oikeuden aloilla, mikä lisäsi yhteydessä kansainvälisen kaupan erityinen merkitys tulemaan (oikeana rahoitusvalvonnan), ja kansainvälinen rahapolitiikka ja laki kansainvälisten taloudellisten pakotteiden.

avaintietoja

 • Yhden vuoden maisteriohjelman Euroopan ja kansainvälisen oikeuden
 • Ohjelma voidaan täyttää saksan ja / tai Englanti
 • Tarjolla on kuusi moduulia: Moduuli 1: Eurooppalainen integraatio ja moduulit 2-6 opetusyksiköillä Eurooppalainen yritysoikeus, kansainvälinen kauppa, kansainvälinen riitojenratkaisu, eurooppalainen ja kansainvälinen ihmisoikeuksien suojelu ja IT-laki (talvikaudelta 2019/2020, aluksi vain saksaksi)
 • Kansainvälisesti tunnustettu otsikko "kandidaatti" (OTK)
 • Korkeasti koulutettua asiantuntijaa tieteen ja teollisuuden
 • Hands-opettamiseen akateemisesti korkeatasoista
 • 75 opiskelijaa lähes 40 maahan
 • Retkiä eurooppalaiset ja kansainväliset instituutiot
 • Intensiivinen valvonta tiimi European Institute
 • eV kansainvälinen verkosto kautta Alumni ry IKINÄ
 • Erityisiä valmisteluja Euroopan ja kansainvälisillä työmarkkinoilla

erikoistuminen

Ohjelma on jaettu perusmoduuliin (moduuli 1) ja viiteen moduuliin, joissa on tarkennusalueet (moduulit 2 - 6). Moduuli 7 sisältää väitöskirjan kirjoittamisen.

 • Moduuli 1 - European Integration
 • Moduuli 2 - Tark.alue Euroopan talousoikeuden
 • Moduuli 3 - Tark.alue ulkomaankauppa ja investoinnit laki
 • Moduuli 4 - Tark.alue Riitojen ratkaisu
 • Moduuli 5 - Tark.alue eurooppalaisten ja kansainvälisten ihmisoikeuksien suojelua
 • Moduuli 6: Tietojenkäsittelylainsäädäntö (talvikaudesta 2019/2020, aluksi vain saksaksi)
 • Moduuli 7 - Opinnäytetyö

Jokainen yksikkö tarjoaa korkeatasoista erikoistumista nopeasti kasvavaan ammattikenttiin eurooppalaisessa ja kansainvälisessä oikeudessa. On mahdollista hankkia korkeintaan kaksi erikoistumisohjelmaa, esimerkiksi LL.M. ulkomaankauppa- ja sijoituslaissa tai kansainvälisessä riitojenratkaisussa.

 • ulkomaankauppa- ja sijoituslainsäädäntöä.

luotto pisteet

Kaiken hankkia akateeminen ohjelma vähintään 45 opintopistettä. olla jälleen diplomityön 15 opintopistettä ja myönsi yhteensä 60 opintopistettä.

pääsyvaatimukset

Pääsyvaatimukset hakemuksen on Europa-Institut ovat maisteriohjelman eurooppalaisessa ja kansainvälisessä oikeudessa

 • suljettu oikeudelliset ja muut vastaavat korkea (Taloustiede, yhteiskuntatieteet) saksalaisessa tai ulkomaisessa yliopistossa
 • Todiste vankka saksan ja / tai Englanti kieli.

Lisätietoja on osoitteessa www.europainstitut.de/bewerbung

Hakumenettelyistä ja määräajat

Opintojakso alkaa kussakin tapauksessa talvipuoliskolle. Hakuaika päättyy kunkin vuoden heinäkuun 15. päivänä. Myöhästyneet hakemukset ovat mahdollisia syyskuun 30. päivään saakka. Opintopaikkojen määrä on rajallinen. Ehdokkaiden valinta perustuu ammatillisen pätevyyden ja soveltuvuuden kriteereihin.

lukukausimaksut

Lukukausimaksut ovat 5600 euroa lukuvuodessa (2800 euroa per lukukausi).

ylimääräistä hallinnollista on maksettava yliopiston Saarlandin. Jotta opiskelijat saavat kortin, joka mahdollistaa ilmaisen julkisen liikenteen Saarlandissa ja tapaturmavakuutus. Lisäksi se vahvistaa opiskelijan aseman ja siten voidaan käyttää opiskelija-alennukset.

sähköisen hakemuksen

Europa-Institut on sähköinen hakulomake:

www.europainstitut.de/onlineapplication

sertifioitu huippuosaamista

Europa-Institut tukee ulkoministeriön, liittovaltion opetus- ja tutkimusministeriö, Euroopan komissio ja Saksan Academic Exchange Service. Sille on ominaista korkea koulutustaso, tiiviit yhteydet ja säännöllinen vaihto toimielinten Euroopan unionin, Euroopan neuvoston ja ulkoministeriön välillä.

Osana akkreditointijärjestelmän yliopiston Saarlandin on ollut Europa-Institut tutki laajasti kansainvälisen akkreditoinnin viraston ACQUIN ja sertifioitu. Akkreditoinnin Ohjelma oli Europa-Institut virallisesti varmentaa, että se edustaa huippututkimusta ja laadukkaan opetuksen.

Europa-Institut on saanut sen onnistuneesta kansainvälistymisstrategian hänen isäntänsä -ohjelma "sertifikaatti laatu Kansainvälistyminen (Cequint)".

Saarlandin yliopiston

Olemme moderni yliopisto dynaamisen kolmiossa Saksassa, Ranskassa ja Luxemburgissa. Kansainvälinen perinne: Perusta yliopiston Saarlandin 1948 oli ranskalais-saksalainen yhteisyritys. Tänään Saarbrückenissä Homburg tutkimus noin 17300 nuorta, noin 18 prosenttia heistä tulee ulkomailta. Kampuksella on vihreys ympäröi, urheilu- ja kulttuuritoimintaa sekä kahvilat ja ravintolat tarjoavat lisäksi tutkimus- ja rentoutumiseen ja virkistäytymiseen. Ja ICE saada vajaassa kahdessa tunnissa Saarbrückenistä Pariisiin.

Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti
 • Saksan kieli
Europa-Institut

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta Europa-Institut »

Viimeksi päivitetty Heinäkuu 20, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
5,600 EUR
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Loka 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä