OTK Yhdysvaltain oikeustieteissä

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

OTK Yhdysvaltain oikeustieteissä ulkomaisten lakien tutkinnon suorittaneille St. John's School of Law on keskittynyt opinto-ohjelma, joka on räätälöity antamaan sinulle tiedot ja taidot, jotka tarvitset New Yorkin asianajajatutkinnon suorittamiseen ja menestymiseen käytännössä tällä tärkeällä lainkäyttöalueella. Osallistujana kahden lukukauden LL.M. Yhdysvaltain oikeustieteiden ohjelmassa ansaitset 24 opintopistettä, mukaan lukien:

 • Kaksi opintopistettä Johdanto Yhdysvaltain lakiin
 • Viisi opintopistettä Yhdysvaltain oikeudellisesta analyysista, kirjoittamisesta ja tutkimuksesta
 • Kolme opintopistettä ammatillisesta vastuusta

Ansaitset myös neljätoista opintopistettä ottamalla kursseja New Yorkin asianajajatutkimuksen aiheista sekä muista Law Schoolin JD-ohjelmassa tarjottavista kursseista. Suosittelemme, että kaikki tai suurin osa näistä opintopisteistä otetaan New Yorkin palkkotestissä testatuissa aineissa. Kaikki LL.M. Yhdysvaltain oikeustieteellisissä luokissa pidetään Law Schoolissa, joka sijaitsee St. John's Universityn luonnonkaunis ja dynaaminen Queens-kampuksella.

Bridge

Avaimesi New York -baariin

New Yorkissa asuvat maailman tunnetut asianajotoimistot ja johtavat asianajajat kaikilla toiminta-alueilla. Se on lakimiesten keskus ja sydän. OTK Yhdysvaltain oikeustieteissä ulkomaisen lain korkeakoulujen tutkinnon suorittaneille St. John's School of Law on suunniteltu yhteen tarkoitukseen: saada sinut valmiiksi läpäisemään New Yorkin asianajajakokemus ja päästä oikeuteen harjoittaa lakia tällä vertaansa vailla olevalla lainkäyttöalueella.

Tämän ohjelman opiskelijana:

 • Opi joiltakin New Yorkin parhaimmista akateemisista lakimiehistä ja kokeneimmista asianajajista
 • Asu New Yorkissa, Yhdysvaltojen taloudellisessa, kulttuurisessa ja kaupallisessa pääkaupungissa ja todellisessa maailmankaupungissa
 • Valmistaudu palkkiotenttiin ohjelmassa, joka keskittyy tiiviisti valmistautumiseen vastaamaan tähän haasteeseen

OTK Yhdysvaltain oikeustieteellisissä tutkimuksissa St. John's tarjoaa sinulle nämä ja monet muut avaimet palkitsevalle lailliselle uralle New Yorkissa ja käytännöllisiin mahdollisuuksiin, joita voit käyttää New Yorkin lakimiehenä.

sisäänpääsy

Pääsy LL.M. USA: n oikeustieteiden opinto-ohjelmassa St. John's Law Schoolissa on valikoiva ja perustuu aiempien oikeustieteiden huippuosaamiseen. Akateemisen apurahan todisteet sekä ammatilliset saavutukset otetaan huomioon. OTK Ohjelma on suunniteltu siten, että ilmoittautuminen on rajoitettua, jotta jokaisen LL.M: n kokemuksen laatua rikastutetaan. ehdokas.

kelpoisuus
Jokainen ulkomaisen lain korkeakoulututkinnon suorittanut, jolla on lakitutkinto (JD, LL.B. tai vastaava) muun kuin Yhdysvaltain lain korkeakoulusta, joka on tunnustettu perustetussa ja sijaitsevassa maassa.

Englannin kielen testi
OTK: n luonteen vuoksi Yhdysvaltain lakitutkimuksen ohjelmassa on välttämätöntä, että kaikilla opiskelijoilla on korkea ymmärrys sekä suullinen ja kirjallinen ilmaisu englannin kielellä. Ulkomaalaisten tutkinnon suorittaneiden (lukuun ottamatta opiskelijoita Australiasta, englanninkielisistä Kanadasta, Irlannista, Uudesta-Seelannista ja Yhdistyneestä kuningaskunnasta) on vaadittava englannin kielen testi vieraana kielenä (TOEFL), kansainvälinen englannin kielen testausjärjestelmä (IELTS) Test tai DuoLingo English Test ennen hakemista.

Law School Admissions Councilin (LSAC) hakemus
OTK Yhdysvaltain oikeustieteen opinnot on tarkoitettu ulkomaisille tutkinnon suorittaneille, jotka osoittavat saavuttavansa akateemiset saavutukset verrattuna Yhdysvaltain lakikurssien valmistuneisiin. Hakuprosessin suorittamiseksi kaikkien ulkomaisten opiskelijoiden on ilmoittaututtava oikeustieteen kandidaatin kautta. Lakikoulujen pääsyneuvoston (LSAC) valtuuskuntien kokoontumispalvelu.

Englanti American Law Schoolille
English for American Law School on intensiivinen neljän viikon kesäkurssi, joka on tarkoitettu St. John's LL.M -opiskelijoille. ohjelmat, jotka eivät ole englantia äidinkielenään. Kurssin tavoitteena on perehdyttää nämä opiskelijat Yhdysvaltojen oikeusjärjestelmään ja sen sanastoon, jotta he voivat osallistua tehokkaammin opintoihin LL.M. Ohjelmoida.

Kurssit

Core US Legal Studies LL.M. Kurssit (10 op)
Oikeustieteen kandidaatin opiskelijat Yhdysvaltain oikeustieteen ohjelmassa osallistuu seuraaviin kursseihin osana ohjelman ydinohjelmaa:

Johdanto Yhdysvaltain lakiin (2 op)
OTK Ehdokkaat saavat yleiskuvan Yhdysvaltain lainsäädännöstä keskittyen tapoihin, joilla se eroaa muiden kansakuntien laista, ja etenkin siihen, kuinka yhteisoikeusjärjestelmä eroaa siviilioikeusjärjestelmästä. Käsiteltäviä aiheita ovat Yhdysvaltojen liittovaltion suhteet ja perustuslailla taatut henkilökohtaiset oikeudet sekä johdanto New Yorkin asianajajakokeessa testattuun aiheeseen. Arvosanat perustuvat loppukokeeseen.

Oikeudellinen tutkimus, analyysi ja kirjoittaminen kansainvälisille oikeustieteen maisterille I (3 op)
Ensimmäisen kurssin kahden lukukauden jakso, tällä kurssilla opetetaan ulkomaalaisille koulutettuille LLM-opiskelijoille Yhdysvaltojen oikeustieteellisen tutkimuksen, analyysin ja kirjoittamisen perustyökaluja. Osana kurssin tavoitteita opiskelijat vahvistavat kykyään analysoida ja antaa ohjeita tapauksista, analysoida ja vastata hypoteettisiin kysymyksiin esseen muodossa, paikantaa ja ymmärtää laillista tutkimusmateriaalia (mukaan lukien tapaukset, perussäännöt ja hallinnolliset materiaalit) sekä kommunikoida asiakkaiden ja muut yleisöt sekä kirjallisella että puhutulla laillisella englannilla. Tehtävät keskittyvät ennustavaan kirjoittamiseen. Opiskelijoiden odotetaan suorittavan kaikki määrätyt luku-, tutkimus- ja kirjoitustyöt oikea-aikaisesti ja ammattimaisella tavalla ja osoittavan tämän tehokkaalla luokan osallistumisella (25% lopullisesta arvosanasta). Kirjalliset ja suulliset harjoitukset ja tehtävät myös jaetaan ja arvostetaan (75% lopullisesta arvosanasta).

Oikeudellinen tutkimus, analyysi ja kirjoittaminen kansainvälisille LLM: lle II (2 op)
Toinen kurssi kahden lukukauden jaksoina, tämä kurssi ulkomaalaisille LLM-opiskelijoille tarjoaa syventävää koulutusta Yhdysvaltain oikeustieteellisestä tutkimuksesta, analyysista ja kirjoittamisesta. Tehtävät sisältävät avoimen juridisen tutkimuksen ja vakuuttavan kirjoittamisen. Opiskelijoiden odotetaan suorittavan kaikki määrätyt luku-, tutkimus- ja kirjoitustyöt oikea-aikaisesti ja ammattimaisella tavalla ja osoittavan tämän tehokkaalla luokan osallistumisella (25% lopullisesta arvosanasta). Kirjalliset ja suulliset harjoitukset ja tehtävät myös jaetaan ja arvostetaan (75% lopullisesta arvosanasta).

Ammatillinen vastuu (3 op)
Kurssilla tutkitaan lakimiesten juridisia, moraalisia ja muita vastuita. New Yorkin ammatillisen vastuun säännöt ja Amerikan asianajajaliiton ammatillisen käytöksen mallisäännöt sekä tapaukset, lakisääteiset materiaalit, toissijaiset lähteet ja ongelmat sisältävät käsittelyn. Kurssilla käsitellään muun muassa asianajajan vastuuta siviili- ja rikosoikeudellisissa oikeudenkäynneissä; lakimiesten erityisongelmat yhteisöille, mukaan lukien hallitukset ja yritykset; eturistiriidat, luottamuksellisuus ja etuoikeudet; neuvotteluasiat; ammatillinen mainonta ja tarjoaminen; ja lakimiehen velvollisuudet parantaa oikeudenkäyttöä ja saatavuutta. Arvosanat perustuvat tehtävien kirjoittamiseen, luokkahuoneharjoitteluun ja loppukokeeseen.

New York Bar Valinnaiset (6 ov)
New Yorkin palkkotutkinnon suorittamiseksi sinun on suoritettava vähintään kuusi opintopistettä aiheista, jotka voidaan testata palkkitutkinnolla. Seuraavat kurssit kattavat New Yorkin baarikokeella testatut aiheet:

 • Hallintolaki (3 op)
 • Advanced Torts (2 op)
 • Liiketoimintaorganisaatiot (4 op)
 • Siviiliprosessi (4 op)
 • Lainvalinta (3 ov)
 • Valtiosääntölaki I (2 op)
 • Perustuslakioikeus II (3 op)
 • Sopimukset I (3 ov)
 • Sopimukset II (2 ov)
 • Rikoslaki (3 ov)
 • Rikosprosessi: Tuomio (2 ov)
 • Rikosprosessi: Tutkinta (3 op)
 • Todisteet (4 op)
 • Perhelaki (3 op)
 • Liittovaltion tuomioistuimet (3 ov)
 • Ensimmäinen muutos: Ilmaisuvapaus (2 ov)
 • Ensimmäinen muutos: Uskontolausekkeet (2 ov)
 • New Yorkin rikoskäytäntö (3 op)
 • New Yorkin harjoittelu (4 op)
 • Omaisuus (4 op)
 • Kiinteistökaupat (2 ov)
 • Myynti (2 ov)
 • Suojatut tapahtumat (3 ov)
 • Toort (4 ov)
 • Rahastot ja kiinteistöt (4 ov)

Muut valinnaiset opinnot (8 op)
Voit valita kahdeksan valinnaista opintopistettä muista lakikorkeakoulussa opetettavista kursseista, jotka saattavat kiinnostaa sinua tai jotka auttavat sinua tulevassa oikeuskäytännössä. Suosittelemme, että kaikki tai suurin osa näistä opintopisteistä suoritetaan New Yorkin palkkotutkinnolla testatuissa aiheissa.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Oppilaitoksesta

St. John’s Law is inclusive, accepting, and welcoming community that reflects the rich diversity of our hometown of Queens, NY, “The World’s Borough.” From the classroom to internships and clinical wo ... Lue lisää

St. John’s Law is inclusive, accepting, and welcoming community that reflects the rich diversity of our hometown of Queens, NY, “The World’s Borough.” From the classroom to internships and clinical work in the field to study abroad, our students develop the lawyering skills, targeted expertise, and professional connections they need to graduate practice-ready, all with the support of our outstanding faculty, dedicated career counselors, and global alumni network. Our employment and bar exam outcomes consistently rank us among the top New York law schools and, whatever career path they choose, our students carry with them St. John's Vincentian values, understanding that law is a vocation through which they can live justly and better the world. Näytä vähemmän