OTK Kiinan laissa

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

OTK Kiinan laissa

OTK Kiinan oikeuden maisteriohjelma on jatko-opinto-ohjelma, jota tarjoaa KoGuanin oikeustieteiden korkeakoulu Shanghai Jiao Tong University, yksi Kiinan vanhimmista ja arvostetuimmista yliopistoista. Ohjelmassa keskitytään Kiinan siviili- ja kauppaoikeuteen, ja se tarjoaa ulkomaisille lakien opiskelijoille ja ammattilaisille erinomaisen mahdollisuuden opiskella Kiinan lakia ja oikeusprosesseja sekä harjoittaa kiinalaista ja vertailevaa lakitutkimusta.

Kaksivuotinen ohjelma sisältää yhden vuoden kouluopetuksen ja yhden vuoden itsenäisen tutkimuksen ja tutkielman kirjoittamisen. Kaikki LL.M. kursseja (katso opetussuunnitelma) opetetaan englanniksi ja räätälöidään erityisesti kansainvälisille opiskelijoille. Kursseja opettavat paitsi vakituinen tiedekuntamme, myös julkisen ja yksityisen käytännön asiantuntijat. Jokaiselle opiskelijalle osoitetaan akateeminen neuvonantaja valvoa tutkimustaan ja LL.M. opinnäytetyön kirjoittaminen. Kannustamme opiskelijoita kirjoittamaan julkaistava opinnäyte.

Tiedekuntaamme

KoGuanin oikeustieteiden korkeakoulu on luokiteltu kymmenen parhaimman lakikoulun joukkoon. Tiedekuntamme tunnetaan akateemisesta erinomaisuudestaan ja sitoutumisestaan opiskelijoihin. Arvostetut tiedekunta- ja hallintohenkilöstömme ovat myös luoneet vahvat siteet erilaisiin hallitusten yksiköihin ja virastoihin, tuomioistuimiin, lakiasiaintoimistoihin, monikansallisiin yrityksiin ja muihin tärkeisiin instituutioihin Shanghain pääkaupunkiseudulla ja sen ulkopuolella. Tämä turvaa opiskelijoillemme erilaisia opintosuoritusten ulkopuolisia tarjouksia, jotka eivät ole luottoa, kuten opintomatkoja ja harjoittelupaikkoja. Ohjelma tarjoaa sinulle sekä ainutlaatuisen näkemyksen Kiinan oikeusjärjestelmästä että jännittävän käytännön kokemuksen Shanghaissa ja Kiinassa.law, justice, court Activedia / Pixabay

Opiskelijamme

OTK Ohjelma on kiinnostunut houkuttelemaan älyllisesti uteliaita ja harkittuja opiskelijoita erilaisista oikeusjärjestelmistä ja erilaisista urasuunnitelmista. Älyllisesti ja kulttuurisesti monimuotoisena ohjelmana toivomme tervetulleiksi opiskelijat ympäri maailmaa. Oppilaitosten monimuotoisuus Ohjelma myötävaikuttaa merkittävästi kaikkien KoGuanin oikeustieteellisten korkeakoulujen opiskelijoiden koulutuskokemukseen. Kansainväliset opiskelijat voivat luoda elinikäisiä ystävyyssuhteita KoGuanin lakiopiskelijoiden, tiedekunnan ja alumnien kanssa ja perustaa osan KoGuanin lain tutkinnon suorittaneiden maailmanlaajuiseen verkostoon.

Tutkintovaatimukset

Opiskelijoiden on suoritettava vähintään 30 opintoviikkoa (16 pakollista opintoviikkoa) ja kirjoitettava tutkielma tiedekunnan jäsenen valvonnassa.

Saadakseen oikeustieteen kandidaatti tutkinnon, opiskelijan on:

 1. Suorita vähintään 30 opintojakson opintopistettä.
 2. Suorita itsenäinen tutkimus onnistuneesti ja kirjoita LL.M. opinnäyte KoGuanin oikeustieteellisen tiedekunnan jäsenen valvonnassa vuoden sisällä.
 3. Suorita yhteensä vähintään 14 opintoviikkoa lukukautta kohti.
 4. Vietä vähintään kaksi lukukautta asuinpaikassa.

Itsenäisen tutkimuksen ja LL.M. opinnäytetyön kirjoittamisen opiskelijoiden ei tarvitse pysyä Shanghaissa.

opetussuunnitelma

OTK Ohjelma vaatii vähintään 30 op tuntia jatko-opintoja. Luettelo luettelosta LL.M. opiskelijat, katso englanninkielinen opetussuunnitelma. Tällä hetkellä jokaiselle lukukaudelle tarjotaan vähintään seitsemän kurssia opettajien saatavuuden mukaan.

Luentojen luettelo

Kiinan hallintolaki JIANG Hongzhen
Kiinan vertaileva rahoituslaki XU Donggen
Kiinan kilpailulaki HOU Liyang
Kiinan ympäristölaki ZHAO Huiyu

Kelpoisuusvaatimukset

Otetaan huomioon pääsyksi LL.M. Ohjelmalla hakijalla on oltava kandidaatin tutkinto. Etsimme erityisesti hakijoita, joilla on seuraava pätevyys:

 1. Ei-Kiinan kansalainen;
 2. Suorittaa kandidaatin tutkinto tai vastaava Kiinassa tai ulkomailla;
 3. Opiskelu laissa tai siihen liittyvässä ohjelmassa;
 4. Pätevyys harjoittaa lakia Manner-Kiinan ulkopuolella sijaitsevalla lainkäyttöalueella;
 5. Voimassa oleva TOEFL (≥90) tai akateeminen IELTS (≥6) -raportti.

(Äidinkielenään puhujat tai hakijat, joilla on kandidaatin tai maisterin tutkinto äidinkielisissä maissa, voidaan vapauttaa tästä vaatimuksesta.)

Pääsymenettely

Pääsypäätökset tehdään jatkuvasti syyskuusta (syksyn lukukaudesta) alkaen. OTK Pääsyvaliokunta tarkistaa koko hakemuspaketin huolellisesti ja valitsee pätevät hakijat, jotka hyötyisivät ja osallistuisivat LL.M. Ohjelmoida. Komitea tekee päätökset yksittäisistä hakemuksista mahdollisimman nopeasti.

Arvioidessaan hakemuksia komitea ottaa huomioon tekijät, joihin kuuluvat muun muassa seuraavat:

 1. Akateeminen työ, kuten arvosanat, luokittelu, tieteelliset julkaisut;
 2. Suosituskirjeet;
 3. Ammatilliset ja henkilökohtaiset saavutukset;
 4. Aikaisempi juridinen kokemus tai ura lakien opetuksessa ja tutkimuksessa, julkishallinnossa, oikeuslaitoksessa, kansainvälisissä hallitusjärjestöissä, kansalaisjärjestöissä ja yksityisissä käytännöissä;
 5. Englannin kielen taito.

Tärkeät päivämäärät ja määräajat

 • 31. maaliskuuta: apurahahakemuksen määräaika *
 • 31. toukokuuta: Omavaraisuushakemuksen määräaika *
 • Kesäkuun alussa: Ilmoittautuminen *
 • Syyskuun alussa: Syksyn lukukausi alkaa *

Kuinka hakea

Vaihe 1: Suorita online-hakemus

 • http://isc.sjtu.edu.cn
 • Tulosta, allekirjoita ja liitä 2-tuumainen valokuva hakemuslomakkeeseen online-hakemusjärjestelmästä.

Vaihe 2: Maksa hakemusmaksu

Hakemusmaksu on 800 CNY tai 130 USD, jota ei palauteta eikä siirretä. Maksu on suoritettava CNY: llä tai USD: llä

Vaihe 3: Lähetä hakemusasiakirjat

 • Hakulomake online-hakemusjärjestelmästä;
 • Tutkinto-todistukset. On oltava alkuperäinen tai notaarisesti vahvistettu (molemmat kiinalaiset tai englantilaiset notaarit ovat hyväksyttäviä)
  (Opiskelijoiden, jotka eivät ole vielä valmistuneet, tulee toimittaa yliopistolta virallinen kirje, jossa ilmoitetaan valmistumispäivämäärä.);
 • Viralliset tekstikirjoitukset. Sen on oltava alkuperäinen tai notaarisesti vahvistettu (molemmat kiinalaiset tai englantilaiset notaarit ovat hyväksyttäviä);
 • Kielitodistus ja tulosraportti;
 • Kopio passista;
 • Kaksi passikokoista kuvaa;
 • Kaksi suosituskirjettä apulaisprofessoreilta tai korkea-asteen tutkinnon suorittaneilta tutkijoilta. Täytyy sisältää tuomarien puhelinnumero ja sähköpostiosoite;
 • Siirtoilmoitus. Määritä nimesi ja maksutietosi.

Apurahat

Tyyppi Kesto Tuki Kattavuus
Maisteriohjelmat tyyppi A 2,5 vuotta Noin 70 000 CNY / vuosi Täysin katettu lukukausimaksu, sairausvakuutus ja kampuksella asuminen sekä kuukausittainen stipendi (3 000 CNY / kuukausi)
Maisteriohjelmat tyyppi B 2,5 vuotta Noin 55 000 CNY / vuosi Täysin katettu lukukausimaksu, sairausvakuutus ja kampuksen asuminen sekä kuukausittainen stipendi (1 700 CNY / kuukausi)
Maisteriohjelmat tyyppi C 2,5 vuotta Noin 40 000 CNY / vuosi Täysin katettu lukukausimaksu, sairausvakuutus ja kampuksen asuminen

Tarjoamme hakijoille erityyppisiä stipendejä, jotka perustuvat opiskelijoiden huippuosaamiseen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

On June 8, 2002, the Law School was established, and RMB 25 million yuan was earmarked to carry out the first phase of construction. The Law School thus entered into a period of rapid development. Whi ... Lue lisää

On June 8, 2002, the Law School was established, and RMB 25 million yuan was earmarked to carry out the first phase of construction. The Law School thus entered into a period of rapid development. While sticking to its core mission of educating law undergraduates, the School obtained the right to confer master's degrees in 8 grade-2 disciplines and grade-1 disciplines in law, the right to confer the Juris in law specialty, as well as the right to confer the doctoral degree in constitutional law and administrative law. Näytä vähemmän