OTK Kansainvälisten oikeusalan ammattilaisten erikoistumiset (teknologian ja globaalien immateriaalioikeuksien)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Southwestern Law School kutsuu tiedusteluja ulkomaisista asianajotoimistoista ja yksittäisistä kansainvälisistä ammattilaisista teknologian, viihteen ja henkisen omaisuuden aloilla erikoistuneisiin koulutushankkeisiin, jotka johtavat LLM: n myöntämiseen.

Ikääntyneessä tiedotuksessa ja viestinnässä lain käytäntö on yhä maailmanlaajuisempana. Yhdysvaltain kulttuurisesti monimuotoisimmassa kaupungissa ja viihde- ja teknologiateollisuuden keskuksessa sijaitseva Southwestern Law School tarjoaa yksilöllistä asiantuntemusta ja verkkotunnuksia koskevaa tietoa näillä ja muilla aloilla. Immateriaalioikeuksien ja sopimusoikeuden keskeisten kurssien lisäksi Lounais tarjoaa suurimman osan viihde- ja tekijänoikeuksien valinnaisista vaihtoehdoista, mikä mahdollistaa räätälöidyt erikoistumiset maailmanlaajuisille toimijoille. Mikä on Yhdysvaltojen ja sen naapureiden välisten uudelleen neuvoteltujen kansainvälisten kauppasopimusten vaikutus? Ketkä ovat voittajia ja häviäjiä USA: n puolueettomuuskeskustelussa? Miten EU: n tietosuojalaki vaikuttaa innovaatioihin ja kilpailuun? Mikä on Kiinan kehittyvä asema liikesalaisuuksissa? Kuinka Hollywood toimii vuorovaikutuksessa kansainvälisen elokuvateollisuuden kanssa Kiinassa, Intiassa, Nigeriassa (ja viimeisimmässä Saudi-Arabiassa)? Kun maailma, jossa kysymykset muuttuvat niin nopeasti kuin vastaukset, Southwestern kouluttaa oppilaitaan hallitsemaan perustavanlaatuisia oikeudellisia käsitteitä ja alan erityisiä liiketoimintakäytäntöjä, antaen heille asianmukaisen kontekstin ja taidon navigoimaan työnantajiensa ja asiakkaidensa kasvavista tarpeista.

Southwestern tarjoaa kehittynyttä osaamista kehittyvillä aloilla, kuten teknologiaoikeus ja yrittäjyys, teollis- ja tekijänoikeus (mukaan lukien patentti, tavaramerkki ja tekijänoikeudet), neuvottelut ja riitojenratkaisut sekä American Law and Legal Systems. Opiskelijat voivat erikoistua näihin ja muihin hyväksyttyihin alueisiin, joissa on 12 erillistä yksikköä 24 yksikköohjelmassa (korkeintaan 30). Opintojakso sisältää luentosarjoja, jotka on integroitu amerikkalaisiin JD-opiskelijoihin sekä pienempiä erillisiä seminaareja kansainvälisille jatko-opiskelijoille, ja niihin voi kuulua myös omat harjoittelut Kaliforniassa toimivat valtioiden rajat ylittävät harjoittajat. Lounais-Suomessa on lukuisia suhteita ulkomaisiin yliopistoihin ja organisaatioihin (mukaan lukien Intian Jindal-globaali oikeustieteellinen koulu, Pohjois-Amerikan koulujen NACLE-konsortio sekä Shanghaissa sijaitseva Davidin ja Raymondin henkisen omaisuuden ryhmä), mikä auttaa helpottamaan globaalin oikeuskäytännön nopeasti kehittyviä vaatimuksia .

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

Diverse, Engaged, Inspiring - this is Southwestern Law School—a history of public service, innovative teachers, brilliant scholars, and trailblazing alumni. Prepare to succeed through our innovative c ... Lue lisää

Diverse, Engaged, Inspiring - this is Southwestern Law School—a history of public service, innovative teachers, brilliant scholars, and trailblazing alumni. Prepare to succeed through our innovative curriculum and experiential learning opportunities. The vibrant mid-city campus provides the ideal setting for the study of law, fostering an emphasis on community, diversity, and public service. Näytä vähemmän