OTK Kansainvälisen liiketoiminnan laki ja urheilu

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Lausanne on globaalin urheilun keskus ja urheilun välitystuomioistuimen (CAS) koti. UNIL tekee yhteistyötä urheilulainsäädännön asiantuntijoiden ja kansainvälisten instituutioiden edustajien kanssa tarjotakseen kaksi todistusta globaalista urheilulaista ja globaalista urheilusäännöstöstä, jotka liittyvät LL.M-ohjelmaan. Siksi opiskelijat voivat käydä erilaisia kursseja näillä alueilla, mukaan lukien urheilusopimukset, EU: n laki ja urheilu, kilpailulaki ja urheilu sekä CAS-välimies, jotta he voivat hankkia erikoisosaamistaan liikejuridiikasta ja urheilusta.

Liikejuridiikan ja urheilun erikoistumisen hankkimiseksi opiskelijoiden on hankittava 18 opintopistettä ja toimitettava pro gradu -tutkielma valitsemallaan alalla. 18 opintopisteestä 6: n on välttämättä sisällytettävä maailmanlaajuinen urheiluympäristöjärjestelmän kurssi tai globaalin urheilun kurssin sääntely- ja tutkimuskysymykset. Loput hyvitykset voidaan valita vapaasti.

Seuraavat kurssit ovat erikoistumisen piirissä:

Säännölliset kurssit

  • Urheilusopimukset
  • Urheilun välimiesmenettely
  • Säätiöt Kansainvälinen yritys- ja kilpailulaki
  • Globaali urheilujärjestelmä * Yksi näistä kahdesta kurssista on pakollinen erikoistumisen hankkimiseksi.
  • Globaalin urheilun sääntely- ja tutkimuskysymykset * Yksi näistä kahdesta kurssista on pakollinen erikoistumisen hankkimiseksi.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

General Program: International Business Law. Specializations available: International Business Law and Innovation; International Business Law and Sports; International Business Disputes; International ... Lue lisää

General Program: International Business Law. Specializations available: International Business Law and Innovation; International Business Law and Sports; International Business Disputes; International Business Transactions; International Business Regulation. Näytä vähemmän