OTK kansainvälisen oikeuden ja rahoituksen

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Miksi tämä kurssi?

Maailmanlaajuinen rahoitus- ja talouskriisi 2008 on ollut valtava vaikutus kaikkialla maailmassa. Taloudellinen sääntely on nyt etusijalla päättäjät ja hallituksia. Tämän seurauksena olemme jatkuvasti ottaa huomioon erilaiset oikeudellisia vaatimuksia ja rajoituksia tehdessään taloudellisia päätöksiä ja politiikkaa.

Tämä kurssi yhdistää rehtorien lain, politiikan ja kirjanpidon. Voit kehittää syvällistä ymmärrystä näitä periaatteita, jotka tukevat rahoitusmarkkinoilla. Voit myös kerätä ainutlaatuisen näkökulman nopeasti muuttuvalla alalla sääntelyn.

Mitä voit opiskella

Saat tutkia erilaisia ​​pakollisen lain luokkien opettanut Strathclyde Law School. Sinulla on myös pakollinen talouden ja kirjanpidon luokat tarjoamia Strathclyde Business School.

Nämä luokat kattavat aiheita kuten:

  • kansainvälinen pankkioikeus
  • oikeudellisia näkökohtia varainhoitoasetuksen
  • periaatteita yritysrahoituksen
  • osuus taloudellinen analyysi

Voit myös valita valittavia luokat, jotka kattavat aiheita kuten:

  • ulkomaista lakia
  • vertaileva sopimusoikeus

Kesällä lukukauden voit suorittaa väitöskirja.

Työkokemus

Olemme koti Strathclyde Law Clinic. Laki Clinic on tilaisuus sinulle työskennellä opintoneuvoja tosielämän asiakkaille.

Voit hakea töihin Small Business Law Unit (SBLU) sisällä Law Clinic. Se tarjoaa pro-bono kaupallisen ja riitojen ratkaisu oikeudellisia palveluita yrityksille Glasgow ja lähialueilla.

SBLU auttaa paikallisten yritysten omistajat ja organisaatiot ymmärtämään lakisääteisiä velvollisuuksia. Se myös auttaa paikallisten yritysten ja organisaatio suojautua tarvittaessa.

Haluamme auttaa näitä yrityksiä menestymään. Meidän avullamme he voivat:

  • hyödyttää laajempaa yhteisöä luomalla työllistymismahdollisuuksia
  • lisätä pääsy palveluihin
  • kannustaa niitä yhteisössä edelleen niiden pyrkimysten

Sisäänpääsyvaatimukset

Normaalisti ensimmäisen luokan tai 2: 1 oppiarvo (laki / Kirjanpito / Rahoitus / pankki). Entry voi myös olla mahdollista ammatillinen pätevyys.

Emme hyväksy 2: 2, jos heillä on asiaankuuluva ja merkittävää työkokemusta.

Jos hakija ei ole oppiarvo, harkitsemme jos niillä on sekä alan työkokemusta.

Englanti kielitaitovaatimukset

Jatko-opintoihin, Strathclyden yliopistosta edellyttää vähintään yleisarvosanaksi IELTS 6,5 (ei yksittäinen koetulos alle 6,0) tai vastaava. Testit ovat voimassa kaksi vuotta.

Pre-istuntojen kursseja Englanti ovat käytettävissä.

Palkkiot ja rahoitus

Skotlanti / EU

2016/17 - £ 12.000

Loput UK

2016/17 - £ 12.000

Kansainvälinen

2016/17 - £ 19,000

Työpaikat

Yhä, asianajajien ja muiden erityisasiantuntijat toimivat ympäristöissä, jotka vaativat ymmärrystä rahoituksen ja kirjanpidon periaatteista, joille miten yritykset toimivat.

Opiskelu tämä ohjelma antavat sinulle tietoa, ymmärrystä ja analyyttinen tarvittavia taitoja työskennellä tai uran suunnitteluun pankki- ja rahoitusalan kanssa kansainvälisen huomion, mukaan lukien kansainväliset asianajotoimistot, pankit ja yritykset, ja valtiollisten tai kansalaisjärjestöt.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understandin ... Lue lisää

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understanding of the world and strive to make a significant contribution to the economy, society and culture of Scotland and beyond. With one of Scotland’s top law schools, and as the country’s largest provider to teacher education, we also have significant expertise in developing the professional practice needed to equip modern societies at all levels. Näytä vähemmän