OTK kansainvälisen oikeuden ja kestävä kehitys

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Miksi tämä kurssi?

Maailmassa päin ainutlaatuinen taloudellisia, ympäristöllisiä ja sosiaalisia haasteita asteikolla ole ennen nähneet, kestävän kehityksen edistäminen on tullut kiireellinen prioriteetti.

Kurssi antaa sinulle vankan pohjan rakenteet, sääntöjen ja periaatteiden näkökohtia kansainvälisen oikeuden että vaikutus kestävään kehitykseen.

Tämä ohjelma on suunniteltu erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä kansainvälisen kehityksen alan hallintaan, suunnitteluun tai politiikan liittyvillä aloilla.

Kurssi on joustava rakenne. Sinulla on mahdollisuus jatkaa omia etujaan ja räätälöidä määrin valitsemasi uran. Voit valita valittavia luokat muista Masters ohjelmat laissa sekä niihin liittyviä ohjelmia eri puolilla yliopistossa.

Ei ole välttämätöntä, että pidät lakitutkinto ennen ryhtymistä tämä opinnot kuitenkin lain sisältöä edellisestä kurssi saattaa olla hyödyllinen.

Voit opiskella

Tämä ohjelma on saatavilla koko ajan ja osa-aika on kolme potentiaalista uloskäyntikohdat. Voit opiskella:

 • Jatko Certificate (PgCert)
 • Jatkotutkinto (PGDip)
 • Maisterintutkinto (OTK)

Core luokat

 • Tutkimusmenetelmät (pakollinen OTK)
 • Maailmankauppajärjestelmään: Law & Policy
 • International Environmental Law

Valittavia luokat

Valintoja voivat olla:

 • Vertaileva velvoiteoikeus
 • Business & Human Rights
 • Vertaileva Company Law & asetuksella
 • Kilpailu Law & Policy EU
 • Legal Process & sopimusoikeutta ja muut velvoitteet (ei-asianajajat)
 • UK & EU Environmental Law
 • Teollis- ja tekijänoikeudet
 • Global Water Policy
 • Kansainvälisen kaupan teoria, politiikka ja toimielimet
 • Fundamentals of Environmental Forensics
 • Energy Resources and Policy

Huomaa, että luokkiin tarjotaan voivat muuttua vuodesta toiseen.

Rajallinen määrä opiskelijoita annetaan mahdollisuus valita valittavia luokat lisävarustemoduulit tarjotaan LLM ilmastonmuutosta Law and Policy. Tämä mahdollistaa niille opiskelijoille yhdistyvät kestävän kehityksen lakia ja politiikkaa ilmastonmuutoksesta. Ohjelma toimitetaan pois kampuksella intensiivinen kolmen päivän välein tammikuussa. Lisätietoja antavat Law School.

Field väitöskirja

Ainutlaatuinen piirre tässä ohjelmassa on mahdollisuus sinulle suorittaa kentän väitöskirja sisällä valtiollisten tai kansalaisjärjestö kanssa kansainvälinen painotus. Se voi olla joko Britanniassa tai todennäköisemmin, ulkomailla.

Tämä mahdollisuus tarjotaan kilpailun perusteella. Se kestää enintään 12 viikkoa heinä-syyskuussa. Työ valmistui sijoitus keskittyy tietylle alueelle oikeutta ja muodostavat aiheena väitöskirja.

Aiemmat opiskelijat ovat sitoutuneet harjoitteluun maissa kuten Sri Lanka, Tansania, Etelä-Afrikka, Intia ja Kenia. Esimerkkejä hankkeista, jotka meidän opiskelijat ovat sitoutuneet muun muassa:

 • arvioidaan, missä määrin Intian ympäristö- ja energia lakeja edistää mikro-uusiutuvien
 • analyysi siitä, Tansanian maan laki syrjii naisia ​​ja mitä uudistuksia tarvittaisiin puuttua syrjintään
 • tutkiminen alhaisen käyttöasteen puhtaan kehityksen mekanismia [CDM] Saharan eteläpuolisessa Afrikassa ja miten tilannetta voidaan parantaa
 • ympäristövaikutusten arvioinnin oikeudenmukaisuutta Nigeriassa ja Etelä-Afrikassa

Hanke / kenttä työn organisointi ja tuettu haasteet Worldwide. Haasteet Worldwide on innovatiivinen, palkitun, sosiaalinen yritys työskentelee kansainvälisen kehityksen.

Strathclyden yliopisto tarjoaa kattavan matka- ja sairausvakuutus kaikkien osallistujien Field väitöskirja. Olemme myös maksaa kulut sijoitteluun. Opiskelija vastaa kustannuksista lennoista, viisumit, sekä majoitus- ja elinkustannukset, kun ulkomailla. Nämä kulut ovat yleensä olla alueella £ 1500 £ 2500 per oppilas.

Laitteet

Meidän kirjastossa on monenlaisia ​​lain raportteja, lainsäädäntöä, sarjoja ja monografioita. Se on myös päällekkäisiä sarjaa keskeisten lain raportin sarja, talot laajat kokoelmat virallisia julkaisuja ja muiden asiaan liittyvien alojen.

Sinulla on pääsy monenlaisia ​​elektronisia tietolähteitä joka pääsee kotoa, mukaan lukien kaikki suuret oikeudellisiin tietokantoihin.

Law School asuu Skotlannin ensimmäinen laki Clinic. Se tarjoaa "tosielämässä" oppimiskokemuksia opiskelijoille ja arvokasta palvelua kansalaisille, jotka eivät ole oikeutettuja oikeusapua, ja ei muuten varaa oikeudellista neuvontaa.

Strathclyde Centre for Environmental Law & Governance

Sinä rohkaistava toimimaan yhdessä keskuksen toimintaa. Näitä ovat vierailuluennot ja kansainvälisissä konferensseissa. Strathclyde Centre for Environmental Law ja hallinto on osaamiskeskuksena ympäristölainsäädännön ja hallintoa ja tarjoaa elinvoimainen tiedeyhteisö.

Sinulla on myös mahdollisuus osallistua järjestämiseen vuosittaisen jatko päiviltä Environmental Law ja hallintoa. Tämä on istunto omistettu esityksiä korkeasti koulutetun kandidaatti opiskelijoille.

Sisäänpääsyvaatimukset

Normaalisti ensimmäisen luokan tai toisen luokan oppiarvo tai vastaava, liittyvät kurinalaisuutta (jotkut laki sisältö suositeltavaa). Entry voi olla mahdollista muun pätevyyden, erityisesti missä työkokemusta on merkitystä kurssin.

Kuinka paljon minun tietenkin maksaa?

Kaikki maksut noteerattu ovat kokopäiväisiä kursseja ja lukuvuotta kohden, ellei toisin mainita.

Skotlanti / EU

2016/17

 • OTK / PGDip - £ 6300
 • PgCert - £ 3,150

Loput UK

2016/17

 • OTK / PGDip - £ 6300
 • PgCert - £ 3,150

Kansainvälinen

2016/17 OTK / PGDip - £ 13,000

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understandin ... Lue lisää

The Faculty of Humanities and Social Sciences enjoys an excellent reputation across a wide spectrum of disciplines. We aspire to generate new ideas, knowledge and skills to increase our understanding of the world and strive to make a significant contribution to the economy, society and culture of Scotland and beyond. With one of Scotland’s top law schools, and as the country’s largest provider to teacher education, we also have significant expertise in developing the professional practice needed to equip modern societies at all levels. Näytä vähemmän