Read the Official Description

OTK, DJS, ja FT, vuonna Law & Policy Professional Sertifikaatit

Cambridgen Graduate yliopiston College of Law, Policy & Global Studies on verraton akateeminen ohjelma, joka tarjoaa lain ja politiikan Masters ja tohtorin tutkinnot - OTK, Masters Lait & Policy, DJS (tohtori Juridinen Science), ja Ph .D. Oikeustieteen ja politiikka - ja useita yhteisiä astetta muiden Cambridgen Graduate University korkeakoulut, kuten College of Business, ja College of Regulatory Science & Public Health. Tiedekunta on valikoima ja syvyys asiantuntemusta aloilla oikeudellisten apuraha ja käytännössä, joka mahdollistaa college tarjota vankka maailmanlaajuinen upottamalla opetussuunnitelmaan. Näihin kuuluu monenlaisia ​​Praxis johtamisen urakointiin ja kursseja, jotka antavat opiskelijoille mahdollisuuden laittaa luokkahuoneen oppimisen töihin ratkaisemaan reaalimaailman ongelmia. Lukuvuoden ohjelma on myös merkittävä maailman ainoa maailmanlaajuinen kampuksen formaatti, joka tarjoaa upottamalla kokemuksia kullakin alueella maailmaa saada harvinaisia ​​oivalluksia kansainvälisen ja vertailevan oikeustieteen. Opiskelijat yleensä monitieteistä etuja ja tutkia niitä etuja globaalissa upottamalla intensives tiedekunnan joka jakaa ja mentori kokemuksiaan, stipendi ja opetussuunnitelman koko ohjelman.

Laki on syvästi sekaantunut taloudellista, poliittista ja sosiaalista maailmoja. Ja niin harjoittamisesta tahansa tavoitteen merkitystä poikkeuksetta edellyttää sitoutumista lakia. Opetussuunnitelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat ymmärtää, miten lainsäädäntöä ja politiikkaa voidaan valjastaa maailmanlaajuiset vaikutukset, tai jotka haluavat harjoittaa uran johtavista ja muutoksen tekijöille.

College of Law, Policy & Global Studies sisältää paitsi ne kurssit ja klinikat jotka ovat ilmeisen merkityksellisiä, vaan myös kursseja ja toimintaa, jotka voivat tuntua vähemmän luonnollisesti liittyy lain ja politiikan, vaan ovat kriittisiä rakentaa asiaan ymmärrystä, taitoja ja strategioita. Tietoja menneisyyden, analysointi välisten suhteiden lain, yhteiskunta, kulttuuri, sidosryhmät, talouteen, globalisaatioon, liike, ja yhteiskunnallisten instituutioiden, dissecting voimakas instituutioiden ja kehittää taitoja ja valmiuksia - myös tiedon ja politiikan analysointiin liittyviä taitojaan - ovat kaikki tärkeitä askeleita; joten on ymmärtää erityinen ongelma-alueet ja niihin liittyvät oikeudelliset materiaaleja.

College of Law, Policy & Global Studies on suunniteltu kannustamaan opiskelijoita keskittymään laajaa kokonaisvaltaista analyysiä muuttujien luoda maailmanlaajuisia vaikutuksia. College näkee muuttujat syvästi toisiinsa. College n tarkoitus on tarjota opiskelijoille mahdollisuus kehittää rikas ymmärrystä lupaukset ja rajoituksiin eri liikennemuotojen ja työaloilla, jotka kiinnostavat opiskelijalle.

Opetussuunnitelma aiheita ja moduulit ovat kansainvälisen kaupan ja liiketoiminnan, lääke- ja lääkinnällisen laitteen sääntelyä, yhteiskunnallisen muutoksen, oikeudenkäynnit, johtajuutta, toimielinten uudistus, oikeuslaitoksen hallinta, vaalipolitiikan, oikeudelliset järjestelmät, valtiosääntöoikeuden, rotuun oikeudenmukaisuus, arvopapereita, rahoitus, venture laki, media & internet, sosiaalinen hyvinvointi, uskonnonvapauden, työvoima, taloudellinen kehitys, rikosoikeuden, siviilioikeuden, maankäyttö, omaisuus, ympäristö, taloudellinen oikeudenmukaisuus, terveydenhuolto, kansanterveys, köyhyys, turvallisuus, energia, elokuva- ja mediatuotannon, IT, IP , maahanmuutto, ihmisoikeudet, bio etiikka, biotekniikka, patenttioikeus, ja enemmän.

OTK, varatuomari & Policy Program

Master of Laws & Policy ohjelma on 24 kuukauden ohjelma on suunniteltu kirjoittautua osaksi DJS tai Ph.D. Oikeustieteen ja politiikan, ja tarjoaa opiskelijoille, joilla on jo erinomaiset oikeudellinen koulutus ja kokemus - monet ovat toimineet harjoitellaan asianajajat, tuomarit, diplomaatteja, yhteisön johtajat. - Laajan leveyttä suunnitella opinto joka antaa heille laajennettu ymmärrys lain, politiikan, oikeudellista teoriaa ja soveltamista.

Program taught in:
Englanti

See 2 more programs offered by Cambridge Graduate University »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä