Read the Official Description

Florida Rannikon School of Law (Coastal laki) oli ensimmäinen laki koulun Yhdysvalloissa tarjota L.LM. (OTK) Oikeustieteen Yhdysvalloissa kokonaan verkossa. Käyttämällä uusinta oppimisen teknologiaa, opiskelija voi kuunnella nauhoitettu luokkiin niiden mukavuuden. Opiskelijat on myös mahdollisuus osallistua live interaktiivinen istunnoissa erottaa professorit Yhdysvaltain lainsäädännön. Kaikki opiskelijat voivat käyttää Desire2Learn virtuaalinen oppimisympäristö foorumi, jossa he voivat tarkastella luettavaa, tehdä käytännön kokeita, kuuntelemalla podcasteja ja kommunikoida heidän opettajansa ja luokkatoverinsa keskustelupalstoille. Kun ilmoittautunut, opiskelijat saavat pääsyn kaksi parasta oikeudellisiin tietokantoihin, LexisNexis ja Westlaw, sekä tietokannan elektronisen kirjaston Coastal Law. OTK opiskelijat Ne voivat myös liittyä opiskelijajärjestöt ja osallistumaan tapahtumiin kampuksella opiskelijoiden ja alumnien, kuten verkottumisen ja symposiumeja lakia. Niitä pyydetään myös osallistua vuosittain publiikissa Florida Coastal School of Law, pidettiin Jacksonville, Florida, vuosittain toukokuussa. Vaikka opiskelijat OTK Yhdysvaltain laki Tervetuloa vierailemaan kampuksella, se ei ole pakollista.

Toisin kuin muut ohjelmat OTK Yhdysvaltain laki, Coastal laki ei edellytä opiskelijat jättämään työnsä ja perheensä vuodeksi siirtyä Yhdysvaltoihin Sen sijaan, Coastal Law tarjoaa laadukkaita oikeudellisia koulutusta asuvat opiskelijat kaikkialla maailmassa. Kaikkea opiskelija tarvitsee on tietokone, internet-yhteys ja halu edetä urallasi kanssa tutkinto Yhdysvaltain oikeudessa

Opetussuunnitelma:

Ohjelma tohtori juridiikka (JD) Coastal Laki on akkreditoitu American Bar Association (ABA) ja varatuomari Yhdysvaltain laki se on hyväksytty ("Suostumus") ABA. Kaksikymmentäkuusi opintoviikkoa vaatii yleensä vuoden, ja tarjoaa kattavan kuvan Yhdysvaltojen lain, parantaa opiskelijan kykyä vastata akateemisia tutkintoja otettava bar tentti. Kurssit ja ohjelma on suunniteltu erityisesti asianajajien koulutettujen ulkomailla ja on mielessä, että useimmille opiskelijoille varatuomari Yhdysvaltain laki Englanti ei ole heidän äidinkielellään. Ohjelma kattaa keskeisiä aiheita, jotka näkyvät yleensä baarissa tentti, mukaan lukien oikeudellinen analyysi, päättelykyky ja viestintä; Ammatillinen vastuu; Perustuslaillinen oikeus; Oikeudenloukkaukset (Oikeudenloukkaukset); Sopimukset ja myynti; Laki Evidence ja todistelua; Siviiliprosessilain; Elinkeinoelämän järjestöjen kanssa; Laki ja oikeudenkäynnistä rikosasioissa; Kiinteistövälitys; ja Wills, Trusts ja Estates. Opetussuunnitelman LL.M. Yhdysvaltain laki Coastal Laki oikeutettuja Bar tentit Kaliforniassa ja Washington. Lisäksi syksystä 2015, opiskelijat voivat kestää kaksi valittavia hyvityksiä meidän online-ohjelma varatuomari Logistiikka ja Kuljetus. Näitä valittavien kuuluu kursseja International Business Transactions, Immigration Law, tulli, jne.

On kolme lukukautta lukuvuoden varatuomari Yhdysvaltain laki.; syksy, kevät ja kesä. Opiskelijat voivat aloittaa ohjelman millään neljänneksellä. Rannikon Laki hyväksyy sovelluksia OTK Yhdysvaltain laki jatkuvasti.

Tiedekunta-ohjelma:

Opetusohjelma OTK Yhdysvaltain laki Se on ansioitunut ryhmä lain professorien Coastal Laki ja muut oikeustieteellisten tiedekuntien akkreditoitu ABA. Nämä opettajat ovat akateemisia johtajia omalla alallaan, ja monet olivat lakimiehiä aktiivisia, joka tarjoaa yhdistelmän käytännön kokemusta ja akateemisen tiedon virtuaaliluokka. Opettajamme nauttivat vuorovaikutuksessa opiskelijoiden ja jakamaan kokemuksia ja tietoa Yhdysvaltain lainsäädännön. Kaikki opettajamme varatuomari Yhdysvaltain laki He ovat järjestäneet koulutusta verkko-opetusta ja on kokemusta opetus virtuaalisissa ympäristöissä.

Lukukausimaksut:

Ohjelma lukukausimaksut ovat $ 765 per credit, yhteensä $ 19.890. Lukukausimaksut opiskelijoille ei ilmoittautunut koko ohjelma on 1300 dollaria. Tämä on osa kustannuksista muiden ohjelmien kandidaatti Yhdysvallat Opiskelija voi maksaa maksuja, kun olet ilmoittautumisen lukukausittain. Ei lisää veroja tai opiskelija maksuja, lukuun ottamatta kustannuksia kirjojen kunkin kurssin.

Pätevyys ottamista:

Ilmoittautua OTK Yhdysvaltain laki, opiskelijan on saanut hänen ensimmäinen oikeustieteen tutkinto maasta Yhdysvaltojen ulkopuolelta Sisäänpääsy ohjelma perustuu useisiin tekijöihin, kuten koulumenestykseen, työkokemus ja henkilökohtainen kirje sekä pyynnön ehdokas. Hakijoiden on haettava ottamista kautta online-hakemus sivun verkkosivuilla Coastal Law. Kolme tekijää Coastal Law arvostellut kaikissa sovelluksissa: sähköinen hakemuslomake (henkilökohtaisen kirjeen ja CV liitteenä), opintosuoritusote lähetetään arvioitavaksi Arviointiyksikkö hyväksymä Kalifornian Bar (kuten A2Z arvioinnit) ja, joitakin poikkeuksia, tulos TOEFL tai IELTS. OTK Yhdysvaltain laki Se ei vaadi kirjeet suosituksen ja muita asiakirjoja.

Kuuntele mitä tutkinnon varatuomari Yhdysvaltain laki Coastal Laki on sanottavaa ohjelmasta.

Yhteystiedot:

Jos sinulla on kysyttävää ohjelmasta, ota yhteyttä varadekaani Strategian ja innovaatio Margaret Ioannides MIoannides@fcsl.edu tai +1.904.256.1158. Hän voi vastata kysymyksiin Englanti.

Jos tarvitset apua espanjaksi, voit myös ottaa yhteyttä projektikoordinaattori OTK, Ana REXACH on arexach@fcsl.edu tai (904) 256-1225.

Florida Rannikon School of Law, varatuomari (Master of Laws) USA https://fcsl.edu/us-law-llm 8787 Baypine Road, Jacksonville, FL 32256

Program taught in:
Englanti

See 3 more programs offered by Florida Coastal School of Law »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Toukokuu 2019
Duration
1 - 3 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Toukokuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Toukokuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä