Mestari konfliktien ja katastrofilain mukaan

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

LLM-konflikti- ja katastrofilaki on tarkoitettu niille, jotka haluavat kehittää erikoisosaamista konfliktien ja katastrofilainsäädännön alalla.

Ohjelman tavoitteena on antaa opiskelijoille kriittinen käsitys siitä, miten laki, politiikka ja käytäntö vaikuttavat konflikteihin ja katastrofeihin sekä ihmisen että ympäristön tilanteissa.

Osana tutkimustasi tarvitaan huomattava väitöskirja, jonka avulla voit parantaa tutkimustyötäsi, kun teet yksityiskohtaisen tutkimuksen haluamaasi alueeseen.

moduulit

  • Kansainvälinen rikosoikeus (vaihtoehto) †
  • Kansainvälinen ympäristöoikeus (vaihtoehto) †
  • Kansainväliset ihmisoikeudet (Core)
  • EU maailmanlaajuisena toimijana: EU: n ulkosuhteiden laki (vaihtoehto) †

† Jotkut kurssit voivat tarjota valinnaisia moduuleja. Valinnaisen moduulin saatavuus voi vaihdella vuosittain, ja siihen sovelletaan opiskelijoiden vähimmäismäärää. Tämä tarkoittaa, että tiettyjen valinnaisten moduulien saatavuutta ei voida taata. Valinnaisen moduulin valinta voi vaikuttaa myös henkilöstön saatavuuteen.

Miten opiskelet

Ohjelma toimitetaan kahdessa tunnissa, kerran viikossa, kussakin moduulissa. Kutakin seminaaria tarvitaan laaja valmistelu, ja leveä käsittely on odotettavissa.

Jatko-opintoihin liittyy merkittävä osa itsenäisestä tutkimuksesta, jossa käsitellään luentojen ja seminaarien materiaalia. Yleisenä oppaana, joka tunti luokkakouluissa odotetaan viettävän kaksi-kolme tuntia itsenäisesti

Miten arvioit

Kaikki moduulit arvioidaan kirjallisilla tehtävillä. Lisäksi on olemassa vaatimus kirjoittaa merkittävää väitöskirjaa. Ei ole olemassa kirjallisia tai suullisia tutkimuksia.

Arviointipalaute

University of Lincoln arviointikyselytutkimuspolitiikka pyrkii varmistamaan, että tutkijat palauttavat kurssin arvioinnin viipymättä - yleensä 15 työpäivän kuluessa toimituspäivästä.

Sisäänpääsyvaatimukset

Toinen luokka kunnioittaa tutkintoa tai sitä korkeampaa missä tahansa aiheessa tai asiaankuuluvassa kokemuksessa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities.

Since being opened by Queen Elizabeth II in 1996, the University of Lincoln has invested more than £300 million in its buildings and facilities. Näytä vähemmän