Master vahingonkorvauslaki

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Maisterin tutkinnon tarkoituksena on rakentaa tiukka tutkintaprofiili, joka perustuu vahingonkorvauslain edistyneeseen tutkimukseen eurooppalaisessa ja vertailevassa perspektiivissä ja keskittyy erityisesti sopimussuhteen ulkopuolisen siviilioikeudellisen vastuun alaan ja perusteisiin niiden periaatteiden analysoinnille, jotka artikuloida yksityisoikeutta kiinnittäen erityistä huomiota nykylainsäädännön parhaan teorian ehdottamaan opinnäytetyöhön.129557_rsz_man-in-black-holding-phone-618613.jpg

esittely

Miksi opiskella tätä päällikköä?

Toisin kuin muissa espanjalaisissa yliopistoissa tarjolla olevissa tämän aiheen ohjelmissa, vahingonkorkeakoulun maisteriohjelma on virallinen ja varmennettu opetus- ja tiedeministeriössä. Sen tarkoituksena on rakentaa tiukka tutkintaprofiili, joka perustuu edistyneeseen vahinkolakiin liittyvään tutkimukseen eurooppalaisesta ja vertailevasta näkökulmasta ja keskittyy erityisesti sopimussuhteen ulkopuolisen siviilioikeudellisen vastuun alaan ja perustaan analysoida periaatteita, jotka ilmaisevat Yksityisoikeus, kiinnittäen erityistä huomiota nykyaikaisen oikeuden parhaan teorian ehdottamaan opinnäytetyöhön.

Maisterin tutkintoa opetetaan jatkuvasti lukuvuodesta 2012-2013 espanjaksi, vaikka jotkut suositellut aineistot julkaistaan englanniksi. Mestarin joustava rakenne, joka perustuu moduuleihin ja kahteen erikoisuuteen, auttaa opiskelijaa mukauttamaan ohjelman omiin etuihinsa ja ammatilliseen toimintaansa. Sisällön kehittäminen ja ajantasaistaminen on myös erityisesti suunniteltu sopeutumaan korkeakoulututkintoa haluavien opiskelijoiden tarpeisiin.

Ohjelmassa opettavaan opetushenkilökuntaan kuuluu asiantuntijoita, joilla on pitkä akateeminen ura tällä alalla, sekä akateemisella alalla että käytännössä. Gironan yliopiston lakikoulu tarjoaa myös helpon pääsyn opettajille ja täydellisen bibliografisen kokoelman tuen sekä uusimpaan laillisen tiedon tekniikkaan varustetun kirjaston tuen. Pieni yliopistokaupunki, kuten Girona, alle tunnin päässä Barcelonasta ja Etelä-Ranskasta, tarjoaa muun muassa opiskelijoille mahdollisuuden käyttää kaikkia yliopiston koulutusresursseja tarvitsematta tukea suurten yliopistojen massoitumista. kaupungeissa. Lisäksi itse kaupungissa ja sen ympäristössä opiskelijalla on käytettävissään täydellinen vapaa-ajan-, gastronomia- ja kulttuurivarustus, lukuisia aktiviteetteja, jotka tekevät oleskelustaan vieläkin kannattavampaa ja nautinnollisempaa.

Diplomityö (TFM), jonka päällikkö päättelee, voidaan esitellä sekä henkilökohtaisesti että telemaattisesti.

Yleistä tietoa

 • Päällikön nimi: Master in Damage Law
 • Soveltamisala: laki, talous ja liiketoiminta
 • Tyyppi: Tutkimus
 • Kuuluvuusyksikkö: Eurooppalaisen ja vertailevan yksityisoikeuden instituutti
 • Akateeminen sihteeristö: Law School
 • Kesto: 60 op (42 opetusta ja 18 TFM)
 • Kalenteri ja aikataulu: Intensiiviohjelma (42 op ECTS): 14 viikkoa tammikuusta huhtikuuhun. Tunnit: iltapäivisin, klo 15–21. On suositeltavaa tehdä TFM seuraavan lukuvuoden aikana.
 • Ohjelma: Kokopäiväinen
 • Modaalisuus: Kasvokkain
 • Opetuskielet: espanja
 • Paikkojen enimmäismäärä: 30
 • Hinta: Ennakkorekisteröinti: 30,21 euroa. Paikkavaraus: 500 euroa (rekisteröinnin perusteella). Opetus: 46,11 euroa / luotto (65,87 euroa / luotto Euroopan unionin ulkopuolisten maiden kansalaisille, ei Espanjan valtion asukkaille)

Koulutustavoitteet

Gironan yliopiston tarjoaman vahinkooikeustieteiden maisterin tutkinnon ohjelman tavoitteena on edistynyt oikeudellinen koulutus aloilla, jotka liittyvät suoraan siviilioikeudelliseen vastuuseen. Sillä on kaksi erikoisaluetta, joista toinen koskee sopimusoikeudellista ja sopimussuhteen ulkopuolista yksityisoikeutta ja toinen yksityisoikeuden analysointia koskevissa perusteissa; molemmat mahdollistavat pääsyn tohtoriin. Ehdotus tarjoaa koulutusta eurooppalaisesta yksityisoikeudesta ja vertailevasta oikeudesta, joka on välttämätöntä kaikille yksityisoikeudelle erikoistuneille tutkijoille ja yksityisoikeuden perusteissa, joka on perustana niille, jotka haluavat kehittää akateemista uraa yksityisoikeuden filosofian tutkimukseen.

Pääsy, pääsy ja ilmoittautuminen

Esitutkintovaatimus

Oikeustieteen kandidaatin tai tutkinnon suorittaminen, joka sisältää yksityisoikeuden koulutuksen ja mahdollistaa jatko-opinnot. Ohjelman kansainvälinen lähestymistapa huomioon ottaen ulkomaalaisille opiskelijoille (EHEA: lta, joilla on kandidaatin tutkinto tai EHEA: n ulkopuolisten ulkomaisten koulutusjärjestelmien tutkinnon suorittaneilta, ilman erillistä hyväksyntää) ei ole erityistä varauspaikkaa, ennakkotarkastuksilla, jotka antavat koulutustasolle vastaa vastaavaa Espanjan perustutkintoa ja jotka myöntävässä maassa mahdollistavat jatko-opinnot). Joka tapauksessa hakijoilla, joilla on yliopisto-oikeustiede, on etuoikeutettu pääsy.

Sisäänpääsy ja ilmoittautuminen

Maisterin suorittamiseen on suoritettava yliopiston ennakkoilmoitus. EU: n ulkopuolelta tulevia ehdokkaita suositellaan ennakkorekisteröitymään ensimmäisillä ennakkorekisteröintijaksoilla varmistaakseen, että he saavat paikan. Kun ennakkorekisteröinti on suoritettu, Master's Admission Council arvioi opiskelijan opetussuunnitelman varmistaakseen hakijoiden soveltuvuuden suhteessa omistautumiseen, joka on tarpeen heidän koulutuksensa etenemiseen. Kielitaidot otetaan huomioon samoin kuin aikaisemmat ansiat tutkimuksen tai työkokemuksen alalla.

opetussuunnitelma

moduulit

Moduuli 1: Siviilioikeudellinen vastuu

 • Siviilioikeudellinen vastuulaki: perusteet
 • Vastuu riskistä ja ajoneuvojen liikkeestä
 • Vastuu tuotteista, lääketieteellisestä ja terveydestä sekä tuoteturvallisuudesta

Moduuli 2: Vahinkolaki-filosofia

 • Siviilioikeudellisen vastuun testin epistemologiset perusteet
 • Vahinkolakien taloudellinen analyysi

Moduuli 3: Yksityisoikeuden käytännön näkökohdat

 • Vakuutuslaki
 • Hallinnon avioliittovastuu

Valinnainen (luokiteltu reitin mukaan)

Reittisuunnitelma: Sopimus- ja sopimussuhteen ulkopuolinen vastuu

 • Sopimuslaki
 • Perusoikeuksien väestönsuoja
 • Kehovaurioiden arviointijärjestelmät: verrattiin emäksiä
 • Euroopan kuluttajalaki

Reittisuunnitelma: Perusteet yksityisoikeuden analysoinnille

 • Siviilioikeudellisen vastuun perusteet ja tehtävät
 • Syy-yhteyden filosofiset käsitykset
 • Vahingonkorvausoikeuden jakautuvat näkökohdat
 • Asiantuntijatodisteet siviilioikeudellisessa vastuussa

Muu valinnainen (molemmat reitit)

 • Yksityisoikeuden tärkeimmät kysymykset I: eurooppalainen oikeusperinne
 • Tärkeimmät yksityisoikeudelliset kysymykset II: ammatillinen vastuu ja siviilioikeudellinen vastuu

Pro gradu -tutkielma

uramahdollisuuksia

Tämän mestarin ehdottama koulutus on erityisen hyödyllinen ihmisille, jotka haluavat jatkaa kansainvälistä ammatillista uraa joko ammatillisissa toimistoissa tai instituutioissa tai kansalaisjärjestöissä tai kohti ammatillista, julkista tai yksityistä lakia vaurioista Akateemiselta kannalta eurooppalaisen ja vertailevan yksityisoikeuden koulutus on myös välttämätön matkatavara jokaiselle yksityisoikeuteen erikoistuneelle tutkijalle, koska se antaa kriittisen näkemyksen ja tiedon rakenteellisista syistä eri järjestelmien ja mallien eroihin.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

La Universidad de Girona es una institución pública que se integra en el sistema de universidades públicas catalanas, sobresale en la docencia y en la investigación y participa en el progreso y el des ... Lue lisää

La Universidad de Girona es una institución pública que se integra en el sistema de universidades públicas catalanas, sobresale en la docencia y en la investigación y participa en el progreso y el desarrollo de la sociedad mediante la creación, transmisión, difusión y crítica de la ciencia, la técnica, las humanidades, las ciencias sociales y de la salud y las artes. Es motor económico y cultural de su entorno, y expresa la vocación de universalidad y de apertura a todas las tradiciones, avances y culturas del mundo. Näytä vähemmän