Master sovittelussa (LLM)

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Tätä ohjelmaa on opetettu yli kymmenen vuotta. Se on kasvanut yhdessä henkilökunnan kanssa, joka koostuu pääosin nuorista professoreista ja korkean tason ammattilaisista. Ohjelman toimitus sisältää nykyaikaisia opetusmenetelmiä, kuten välikohtaukset, roolipelit, tapaustutkimukset, henkilökohtaiset ja kollektiiviset tehtävät, ryhmätyöt jne. Opiskelijoita kannustetaan osallistumaan aktiivisesti opintoprosessiin. Ne toimitetaan materiaaleilla Moodle-järjestelmän kautta.

Tavoitteet

Sovittelun jälkeen LLM-tutkinnon opiskelijat:

 • Hanki laaja ja systemaattinen tieto riitojen ratkaisumenetelmistä, niiden erityispiirteistä, sovellettavuudesta, eduista ja haitoista;
 • Kyettävä neuvomaan riidan osapuolia sopivimmasta tavasta ratkaista tietty riita;
 • Hänellä on tarvittavat tiedot ja käytännön taidot sovittelumenettelyn suorittamiseksi ammattimaisesti ja / tai edustaakseen asiakkaitaan asianmukaisesti sovittelussa.

Työmahdollisuuksia

Valmistuttuaan sovittelun LLM: stä yksilöt voivat tulevaisuudessa toimia riitojenratkaisun asiantuntijoina, riidan osapuolten edustajina (neuvonantajina), neuvottelijoina, sovittelijoina tai sovittelijoina. On todennäköistä, että suuri osa LL.M. Valmistuneet ovat kiinnostuneita sovittelupalvelujen tarjoamisesta, toisista - hankkineensa osaamisen avulla sovittelussa avuksi riidan osapuolina konsulttina, toisista - tulee ammatillisia riitojenratkaisun asiantuntijoita, jotka kykenevät tunnistamaan sopivimman tavan ongelman ratkaisemiseen riidan ja sen osapuolten ominaispiirteet.

Apurahojen mahdollisuudet

MRU tarjoaa paketin apurahoista, joita tarjotaan kansainvälisille potentiaalisille ja nykyisille täyden tutkinnon suorittaneille opiskelijoille. Kaikki mahdollisuudet on lueteltu tässä.

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Hakijoilla on oltava oikeustieteen kandidaatin tutkinto yliopistoon pääsyä varten.
 • Englannin kielen taito - taso, joka ei ole pienempi kuin B2 (Euroopan neuvoston hyväksymän kielen viitekehyksen mukaisesti). Kaukainen englannin kielitesti on järjestetty niille, joilla ei ole IELTS- tai TOEFL-todistuksia.

Hakumenettely ja vaaditut asiakirjat

Seuraa 4 vaihetta:

 1. Täytä online-hakulomake osoitteessa apply.mruni.eu
 2. Lataa tarvittavat asiakirjat.
 3. Suojaa rekisteröinti maksamalla hakemusmaksu.
 4. Lähetä hakemuksesi.

Vaaditut dokumentit:

 1. Koulutusasiakirjat:
  1. Kandidaatin tutkinnon suorittaneille opiskelijoille: Korkeakoulututkinnon tai korkeakoulututkinnon sertifioidut todelliset jäljennökset akateemisten asiakirjojen jäljennöksistä. Asiakirjat on virallisesti käännettävä liettuaksi tai englanniksi.
  2. Huomaa: Lisäkoulutusasiakirjoja (kuten valtion tenttien tai yliopistoa edeltävän koulutuksen tulokset) saatetaan tarvita hakijan asuinmaan mukaan .
  3. Maisteritutkinnon suorittaneille: oikeaksi todistetut jäljennökset yliopiston transkriptiosta ja tutkintotodistuksesta (hakijan on oltava yliopistotutkinnon tai vastaavan ensimmäisen korkeakoulututkinnon vähintään kolmen vuoden opinnot). Asiakirjat on virallisesti käännettävä liettuaksi tai englanniksi.
 2. Englannin kielen taitojen tuloksia osoittava asiakirja.
  1. Kandidaatin tutkinnon suorittaneille opiskelijoille: vähintään taso B1; tasoja B1 vastaavien englannin kielen taitotodistusten arvioinnit: TOEFL-paperi 477-510, TOEFL IBT 53-64, IELTS 4.5-5.0, PTE-taso.
  2. Master-tutkinnon suorittaneille opiskelijoille: vähintään B2-taso, B2-tason vastaava englannin kielen taito: TOEFL Paper 513-547, TOEFL IBT 65-78, IELTS 5.5-6.0.
  3. Huomaa: jos sinulla ei ole IELTS tai TOEFL, on mahdollista ottaa yliopiston järjestämä englanninkielinen englannin kielen testi. Valitse tämä vaihtoehto täytettäessä sovellusta. Tälle testille ei ole lisämaksua.
 3. Passikopio.
 4. Passityyppinen valokuva.

Opiskelijakokemuksemme

Sakartvelo-opiskelija oppi liettuaa lukemalla runoja, satuja

Haku: Ukrainan opiskelijan intohimo löytää paras kahvi

Korean opiskelijoiden lukeminen, ruoanlaitto enemmän karanteenin aikana

Serbialainen opiskelija: moderni Liettua on esimerkki serbille

Saksalainen opiskelija kasvoi rakastamaan vaaleanpunaisten juurikkaiden keittoa ja oppi tekemään sen

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 ... Lue lisää

Located just 20 minutes from the center of Vilnius, Mykolas Romeris University (MRU) is one of largest and most international universities in Lithuania, currently having around 7,000 students from 58 countries. The university offers programs fully taught in English for international students at all levels - from Bachelor’s to PhDs in the field of Social Sciences. Näytä vähemmän