Master in Space, viestintä ja mediaoikeus (LL.M.)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Noin

Mestari avaruus-, viestintä- ja medialainsäädännössä yhdistää joukon avaruusoikeuden, kansainvälisen ja eurooppalaisen satelliittiviestintälainsäädännön, medialain, sähköisen viestinnän ja sähköisen kaupankäynnin lain, immateriaalioikeuden sekä tietosuojalainsäädännön. Se kattaa nämä alueet kansainvälisellä, Euroopan ja kansallisella tasolla.

Ohjelman aikana opiskelijat saavat täydellisen asiantuntemuksen avaruus-, viestintä-, tieto- ja viestintätekniikan ja medialainsäädännön näkökohdista jännittävällä ja kehittyvällä alalla.

Ohjelma antaa opiskelijoille keskeiset teoreettiset, käytännölliset ja analyyttiset taidot kehittyä jatkuvasti kehittyvän alan nopeassa tahdissa. Se tarjoaa runsaasti kehitysmahdollisuuksia julkisella ja yksityisellä sektorilla sekä akateemisessa ympäristössä.

Kansainväliset akateemiset kumppanuudet, yhteistyö yksityisen ja julkisen sektorin kumppaneiden kanssa sekä akateemisten ja ammatillisten toimijoiden opetus Luxemburgin ulkopuolelta ja sen ulkopuolelta takaavat vilkkaan vaihtoa sekä opiskelijoiden kokemaa kokemusta.

97926_CampusLimpertsberg.JPG

5 syytä erikoistua avaruus-, viestintä- ja medialainsäädäntöön Luxemburgin yliopistossa:

  1. Hyödynnä SES-puheenjohtajan avaruus-, viestintä- ja mediaoikeuden tutkimustoimintaa oikeus-, talous- ja valtiotieteellisessä tiedekunnassa.
  2. Luxemburgissa asuu monia kansainvälisiä ICT-yrityksiä, kuten maailmanlaajuinen satelliittioperaattori SES, lähetystoiminnan harjoittaja RTL, sekä Amazonin, iTunesin, PayPalin, Skypen ja muiden eurooppalaisten päämajat.
  3. Valinnainen harjoittelu antaa opiskelijoille mahdollisuuden saada käytännön kokemusta opintojen aikana. Huippuopiskelijat saavat sijoittaa enintään kuusi kuukautta SES: n kanssa. Samanlaisia järjestelyjä on tehty muiden kumppaneiden kanssa.
  4. Mahdollisuus seurata Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen oikeuskäytäntöä televiestinnän, tiedotusvälineiden ja tieto- ja viestintätekniikan alan kysymyksistä omakohtaisesta näkökulmasta ja tehostaa tutkimus- ja esitystaitoja luokka- ja kirjoituspapereissa sekä master-opinnäytetyössä.
  5. Hanki teknisiä näkemyksiä vierailuilla tietoliikennelaitoksiin ja sääntelyvirastoihin osana kurssia.

Uramahdollisuudet

Opiskelijat valmistautuvat työllistymismahdollisuuksiin kansallisissa sääntelyvirastoissa, televiestinnän ja median ministeriöissä, media- ja tietoliikennealalla toimivissa yksityisyrityksissä, lakiasiaintoimistoissa, avaruuskommunikaatiossa toimivissa kansainvälisissä järjestöissä sekä kehitys- ja apuvälineissä. LL.M. avaruus-, viestintä- ja medialainsäädäntö tarjoaa myös ponnahdusikkunan jatko-opintoihin Ph.D. taso.

97922_Library.jpg

Tutkimusten rakenne

Opiskelijat, jotka hakevat avaruus-, viestintä- ja tiedotusvälineitä koskevaa lakia, voivat siirtyä suoraan Master-ohjelman toiseen vuoteen (M2) tavoitteenaan saada LL.M. asteen. Tämä edellyttää, että neljän vuoden opinnot suoritetaan menestyksekkäästi 240 opintopisteen verran, tyypillisesti hankkimalla oikeustieteen tai vastaavanlaiset opinnot, mukaan lukien eurooppalaisen oikeuden kurssit. Opiskelijat otetaan vastaan hyväksymiskomitean päätöksellä.

Hakijat, jotka ovat suorittaneet 3 vuoden opinnot, jotka ovat 180 op (yleensä Bachelor of Law tai vastaavat opinnot), voivat hakea LL.M. Luxemburgin yliopistossa (M1). Se tarjoaa erilaisia ​​kursseja eurooppalaisessa ja kansainvälisessä oikeudessa, josta opiskelijat voivat valita valmistaakseen toisen vuoden erityistarpeita (M2).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Faculty of Law, Economics and Finance (FDEF) at the University of Luxembourg offers a unique academic and research environment. Teaching and research benefit from the proximity of the European in ... Lue lisää

The Faculty of Law, Economics and Finance (FDEF) at the University of Luxembourg offers a unique academic and research environment. Teaching and research benefit from the proximity of the European institutions, Luxembourg’s leading international financial centre and its vibrant business community. Institutional and private sector partnerships, sponsored Chairs and a growing network of international partner universities make the FDEF a vibrant academic hub at the heart of Europe. Näytä vähemmän
Luxemburgin kaupunki