Read the Official Description

Kurssi

LLM: n kansainvälinen yritys- ja kauppaoikeus on suunniteltu lakisääteisille tutkijoille ja ammattilaisille, jotka haluavat kehittää nykypäivän globaalissa taloudessa tarvittavaa asiantuntija-asiantuntemusta.

Kansallisten rajojen merkitys on vähentynyt ja kansainvälistä kauppaa ja kaupallisia suhteita koskevan lain kattava tuntemus on äärimmäisen tärkeää. Tämä ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden kehittää syvällistä tietoa lakien ja määräysten, jotka koskevat yritysten ja kaupallisten toimintojen rajat ylittävää toimintaa.

Tämän ohjelman avulla pyritään valmistautumaan vastaamaan yritysten, yksilöiden ja valtioiden välisten oikeudellisten suhteiden muuttuvaan ja dynaamiseen luonteeseen. Näin voit keskustella yksityisten ja julkisten ulottuvuuksien kanssa maailmantalouden hallitsemiseksi tarvittavista oikeudellisista säännöistä.

Osana tutkimustasi tarvitaan huomattava väitöskirja, jonka avulla voit parantaa tutkimustyötäsi, kun teet yksityiskohtaisen tutkimuksen haluamaasi alueeseen.

Miten opiskelet

LLM antaa opiskelijoille mahdollisuuden kuvata kansainvälisen kauppaoikeuden moduuleja (mukaan lukien sekä kansainvälinen kauppa että tavaroiden kansainvälinen myynti), kansainvälinen yksityisoikeus ja julkiset organisaatiot, jotka ovat välttämättömiä maailman talouden hallitsemiseksi. säännöt EU: n sisämarkkinoista ja Maailman kauppajärjestöstä muun muassa.

Yhteystiedot ja itsenäinen opiskelu

Ohjelma toimitetaan kahdessa tunnissa, kerran viikossa, kussakin moduulissa. Kutakin seminaaria tarvitaan laaja valmistelu, ja leveä käsittely on odotettavissa.

Jatko-opintotutkimuksessa on mukana merkittävä osa itsenäisestä opiskelusta, jossa tarkastellaan luennoilla ja seminaareilla käsiteltyjä aineistoja. Yleisopetuksena on, että jokaisen tunnin aikana oppilaat odottavat kahden tai kolmen tunnin työskentelyä itsenäisessä tutkimuksessa.

Miten arvioit

Kaikki moduulit arvioidaan kirjallisilla tehtävillä. Lisäksi on olemassa vaatimus kirjoittaa merkittävää väitöskirjaa. Ei ole olemassa kirjallisia tai suullisia tutkimuksia.

Arviointipalaute

University of Lincoln arviointikyselytutkimuspolitiikka pyrkii varmistamaan, että tutkijat palauttavat kurssin arvioinnin viipymättä - yleensä 15 työpäivän kuluessa toimituspäivästä.

Sisäänpääsyvaatimukset

Ensimmäinen tai toinen luokka arvostaa arvosanaa aiheessa.

Kansainväliset opiskelijat vaativat englanninkielistä IELTS 6.0 -ohjelmassa kustakin elementistä vähintään 5,5 tai vastaavaa.

Program taught in:
Englanti
University of Lincoln

See 6 more programs offered by University of Lincoln »

Last updated March 5, 2019
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
1 - 2 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
15,600 GBP
Kansainväliset opiskelijat. | Etusivu / EU-opiskelijat: £ 8,600
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Elo 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä